God oplevelse til vores bryllup. Michael var rigtig flink. Det var godt at ringe sammen et par dagen inden for at forventningsafstemme samt, vi kunne tilføje en playliste inden dagen. Vi var bagud... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega let at booke - hjemmesiden er nem at bruge. God kommunikation både med kontoret og med DJ'en før og under arrangementet. Service-mindede folk bag ift betaling så vi fandt en løsning. Og fleksi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde fornøjelsen af Julius, til at spille til vores bryllup. Super god service inden festen, hvor vi havde en hyggelig telefonsamtale og blev spurgt ind til vores ønsker. Julius fangede stemningen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt har været så professionelt og virkelig god kommunikation fra start til slut. Hurtigt svar på diverse henvendelser, DJ en var virkelig dygtig og fik alle i gang på dansegulvet! Varmeste anbefal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lej-en-DJ.dk er en landsdækkende DJ-virksomhed med erfarne DJ’s og mobildiskoteker i hele Danmark. Siden 2013 har vi leveret musik til mere end 8.000 arrangementer - fra bryllupper, firmafester og fødselsdage til julefrokoster, konfirmationer og private fester. Vi arbejder hver dag for at sikre en høj standard i både service, udstyr og musikalsk kvalitet. Hos os går erfaring, tryghed og fleksibilitet hånd i hånd, og vi tilpasser altid løsningen efter dine ønsker til musik, tidspunkt, lokation og stemning. Vi håber at få lov til at skabe den rette musikalske ramme om din næste fest.
Vennemindevej 61, 2100, København Ø, Danemark
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
God hjemmeside som gjorde det nemt at få det hele med. Professionel DJ som musikmæssigt gjorde vores kobberbryllup til en skøn fest.

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
Meget opmærksom Dj. Imødekommende overfor vores gæster. Fik hurtig indtryk af sammensætning og musik.
Bookede en DJ til en jubilæumsfest. Super sød DJ der spillede de sange vi havde valgt på forhånd.
Alle fik danset og var glade.
Vi havde fornøjelsen af at bruge Kim til vores julefrokost, og vi kunne ikke have været mere tilfredse. Han havde fuldstændig styr på alt fra udstyr til tidsplan. Under middagen sørgede han for behagelig, lav baggrundsmusik, og da det var tid til at danse, skruede han op og skabte en fantastisk stemning på dansegulvet. Han ankom til tiden, var meget hjælpsom og håndterede det hele uden problemer, selvom vi ikke har elevator. En utrolig flink og professionel person, som vi med stor glæde vil anbefale til andre, og som vi helt sikkert selv vil kontakte igen. Kim hjalp endda med at fjerne borde og stole, da vi skulle omrokere for at gøre klar til dansegulv. Stor ros herfra:)

God servie!
Vil helt klart anbefale at bruge Lej-en-dj.dk.
God og hurtig komunikation. God service og meget nemt at booke, til gode priser.

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
Dansegulvet var godt udnyttet, grundet god musik, han fangede stemningen.

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
100% tilfreds. Helt igennem professionel oplevelse fra booking, planlægning og til “eksekvering” .

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
Var god til at finde musik for alle alders grupper. Alle gæster har rost musikken

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
DJ passede lige til vores fest og vores publikum

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
Tak for et super fedt sæt, Per! Du fik virkelig festen til at koge – perfekt mix, god energi og en lyd, der bare spillede max. Du leverede 110%!

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
Vi havde fornøjelsen af dj Torsten til vores 2 x 40års fødselsdag og sikke en fest vi fik🥳🥳💃🏼🕺🏼
Vi havde en aften med god musik og masser af dans.
Torsten spillede musik for alle og var super god til at blande gammelt og nyt og vores oplevelse var, at der stort set hele tiden var nogen på dansegulvet. 🥳
Tak for en god oplevelse. 🙌🏻
Kan klart anbefales, skønt at der bare var styr på musikken 😃

Réponse de Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest
De ringede kort efter at jeg havde indsendt bestillingsformularen, hvor der blev stillet opfølgende spørgsmål til vores ønsker, samt givet information om forløbet på selve dagen. DJ'en var også rigtig god.
Kan varmt anbefales!