Lejfesten.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lejede festpakken med lyd og lys, samt ekstra lyskæde og 4 up lights, 2 køleskabe. Intet at sætte en finger på, alt spillede med levering afhentning og pris.

Tak for at være med til at skabe en fantastisk bryllupsfest for os i lørdags. Stor ros herfra til Jeppe for at have styr på musikken, fornemme publikum og knokle for at fylde dansegulvet trods et mege... Voir plus

Skulle bruge udstyr til et firma arrangement, med kort varsel. Udstyr blev leveret og båret ind af chaufføren - alt fungerede som det skulle. Gode instruktioner på hjemmesiden ift. tilslutning... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde behov for at leje audio udstyr til en familie fest. Jeg fik en fremragende service af Theis der omgående besvarede alle mine e-mails uanset hvad jeg spurgte om. Jeg havde bestilt leveri... Voir plus

1. Magasin Hi-Fi

Informations provenant de diverses sources externes

Lejfesten.dk leverer løsninger inden for udlejning af lyd og anlæg, mikrofoner, lysudstyr, AV samt slushicemaskiner. Yderemere udlejning af DJ's med eller uden udstyr til alle typer fester. Med mere end 2000 afviklede fester og mere end 10 års erfaring er Lejfesten.dk en af landets mest professionelle leverandører af udstyr og DJ's.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

44 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt!

Nemt, og god service.
Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt jeg skulle bruge den ene eller den anden højtaler-pakke, men fik ved henvendelse hurtigt svar om at den mindste af de to pakker var rigeligt. Så selvom det havde været nemt for dem at udnytte min uvidenhed og sælge mig den større pakke, så fik jeg et reelt svar.
Selve udlejningen er der ikke en finger at sætte på, og når man henter og bringer er de flinke til at hjælpe med at slæbe.
Det er ikke sidste gang jeg lejer udstyr her

20 juin 2022

5 * fra mig

5 * fra mig, lækkert udstyr, god pris og service da jeg kludrede i opsætningen.
Det spiller bare.
De får min bedste anbefalinger

8 octobre 2021

Skulle leje en Soundboks 3 til mit…

Skulle leje en Soundboks 3 til mit arbejde.
Var kommet til at booke en 1'er i stedet.
Skrev til mailen og inden jeg forstod hvad der var sket, var der leveret en 3'er - selvom det egentlig var meningen at jeg selv skulle hente den et par dage senere. Som der stod i mailen "Jes var alligevel lige i nærheden" - det er sgu god service...

11 juin 2021

Rigtig god oplevelse

Super god service og god fleksibilitet ift. afhentning og aflevering af det lejede, som også foregik hurtigt. Virkelug fair priser, min varmeste anbefaling.

4 juin 2020

Første klasses fest

Hos LejFesten kan man altid forvente enestående service. Løsningerne, bestående af professionelt udstyr, er altid overskuelige og nemme at arbejde med. De varmeste anbefalinger herfra.

12 avril 2020

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Bestilte I sidste øjeblik og der var kun focus på at hjælpe mig bedst muligt!
Så tusind tak for at have reddet festen :)

6 mars 2020

Bedste kundeservice oplevelse.

Lejfesten må siges at være et af de steder jeg har oplevet der er gået længst for at give en tilfredsstillende service.
Da der gik fejl i en bestilling var de super effektive til at give en service langt udover hvad der forventes, og som kunde har jeg sjælendt oplevet bedre hånd om ens kunder. Jeg vil til enhver tid anbefale lejfesten til venner, familie og kollegaer til alle arrangementer.

Jeg fik anbefalet en Pro-projektor frem for en almindelig projektor til et sport event - og det er vi meget glade for vi valgte.

5 stjerner for produkt kvalitet
6 stjerner for kundeservice

/Sebastian

4 février 2020

50 års fødselsdag

DJ gjorde det super godt og gjorde hvad der skulle til for at det blev en fest som jeg ønskede det skulle være.
Kan kun anbefales

4 décembre 2019

Fremragende service

Jeg havde behov for at leje audio udstyr til en familie fest.
Jeg havde bestilt levering af anlægget der blev leveret og stillet op til tiden og afhentet som aftalt.
Alt i alt en rigtigt god oplevelse der gjorde planlægningen af en fest langt mindre stressende.

3 décembre 2019

Vi havde Jeppe til vores fest og han…

Vi havde Jeppe til vores fest og han gjorde det mega godt, han spillede den musik vi havde aftalt og der var også mulighed for at ønske musik. Vi havde en fantastisk fest og det er Jeppe en stor del af

21 octobre 2019

Vi havde dj Niels ude og spille til…

Vi havde dj Niels ude og spille til vores dimissionsfest. Vi havde aftalt, at vi genre ville have alle de gamle hits samt hits gennem tiden frem til nu. Niels gjorde det helt fantastisk og holdte gang i dansegulvet fra start til slut. De bedste anbefalinger herfra.

Logo de Lejfesten.dk

Réponse de Lejfesten.dk

Hej Mie

Tak for din fine anmeldelse fra i lørdags - Det var en fornøjelse at spille for jer! :-)

Theis
Lejfesten.dk
DJ-Udlejning.dk

Kundeservice, simpelt og billigt!

Nemt, overskueligt og til gode priser - Kundeservice i højsædet og hjælper gerne med svar på de spørgsmål man har når man lejer udstyr.

Kan helt sikkert anbefales

Logo de Lejfesten.dk

Réponse de Lejfesten.dk

Hej Mathias

Tak for den gode respons. Du skal være hjerteligt velkommen til at anbefale os ude "i byen" :-)
Rigtig god dag og tak for ordene!

Theis
Lejfesten.dk