Jeg skulle bruge soundbokse 4'er til et arrangement og i den forbindelse var LejeSB de billigste i KBH områedet. Personalet og især Laust, var venlig(e), professionell(e) og imødekommende - noget jeg... Voir plus

Hej, har lige været på Jelling festival og lejet soundboks fra lejsb. Det kan med sikkerhed kun anbefales. Det var super nemt at hente og aflevere soundboksen De var altid tilfængelige via tlf,... Voir plus

Jeg lejede en soundboks til Jelling festival 2026, og det var et hit i min Camp, hele lejnings processen gik uden problemer, afhentnings stedet lå tæt på festivalspladsen. Kan helt klart anbefale lejs... Voir plus

Det var en klasse oplevelse. Der var ingen problemer og oplevet kun at der var styr på tingene. Det var super nemt at afhente og aflevere. Også er det bare nogle gode Boys med flotte smil og gode inte... Voir plus

1. Magasin de location de chaînes Hi-Fi

Écrit par l'entreprise

Vi har udlejet soundbokse siden 2016. Med 150 soundbokse i hele Danmark kan du altid leje en soundboks - uanset hvor du befinder dig. Vi har riiimelig gode priser (er vi blevet fortalt), og vi tager ikke noget depositum. Så ta' nu bare at lej en soundboks hos os. Oooog så har vi også monster tilfredse kunder 🧡

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

236 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

10/10 oplevelse

Vi har lejet soundboks til Roskilde Festival hos Lejsb de seneste to år, og vil klart anbefale det til andre! Mega god service, mega god stemning og både nemt og fleksibelt (:

29 juin 2024

Hej Anna 👋🏻

Godt at høre, at du havde en god oplevelse. Så håber jeg, at vi ses igen næste år ;)
Bh Laust // LEJSB

God og fleksibel service, ingen problemer

Vi bookede to soundbokse samt lys til vores bryllup. Der var god kontakt omkring afhentning, Laust som stod klar da vi afhentede havde god energi og var fleksibel med afleveringen. Selve setuppet spillede uden problemer, så på den tekniske side var der heller ingenting at klage over. Kan klart anbefale at leje fra lejsb hvis man har brug for lidt god lyd (og lys) til sit arrangement - og servicen rundt om er venlig og god.

1 juin 2024

Hej Jonathan 👋🏻
Tak for anmeldelsen. Det var en fornøjelse at udleje til sådan et turtueldue-par som jer til jeres bryllup.

Du skriver bare når I skal holde et kobberbryllup, så finder vi en god pris 🧡

Bh Laust // LEJSB

Stjerne Service

De er vildt søde og hjælpsomme i lejensoundboks. Så god service, virkelig en god oplevelse at leje en soundboks til Roskilde.

9 juin 2023

Great experience

Our experience with LEJSB was excellent. Their customer service was efficient and responsive. The pickup and return process went smoothly. The speaker was in great condition and worked perfectly.

14 avril 2024

Fremragende service

14 septembre 2023

Hej Marius 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du synes om vores service 🧡

Super service! Klar anbefaling

Super service fra drengene hos Lejsb! Hurtig betjening tæt på festivalspladsen og god energi. Vil klart bruge dem igen!

Hej Christian 👋🏻

Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse. Vi ses næste år på Roskilde Festival 🧡

Bh Laust // lejsb.dk

WHAT det var nogle søde drenge der…

WHAT det var nogle søde drenge der lejede soundboks ud❤️❤️❤️❤️❤️

26 juin 2023

Hej Tilde 👋🏻

Vi returnerer med 5 x tak for en overdådig anmeldelse 🧡

Bh Laust // lejsb.dk

Meget nemt at booke og alle var meget…

Meget nemt at booke og alle var meget søde til at hjælpe en da soundboksen skulle hentes og afleveres :)
Ville klart leje derfra igen!

Hej Siri 👋🏻

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for, at du havde en god oplevelse.

Jeg kommer tilgengæld til at holde dig op på den der - vi ses til Roskilde Festival 2024 ☀️

Dejlig festival

Den var nem at hente, flink og søde mennesker der var hjælpsomme.

1 juillet 2023

Hey 👋🏻

Tak for anmeldelsen!

Bh Laust // lejsb.dk

Nemt og overskueligt at leje SB

Nemt og overskueligt at bestille, samt super tilgængelighed og svar tid. Jeg bestilte i forbindelse med Roskilde festival og det var en rigtig god oplevelse at leje her igennem.

Hey Laura 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du havde en god oplevelse - så er vi også glade! 🧡

Bh Laust // lejsb.dk

God service og nemt at få kontakt til…

God service og nemt at få kontakt til udlejerene:) dog holdte soundboks batteriet ikke i særlig lang tid, men det er jo som det er.

Hey April 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Vi er opmærksomme på, at SOUNDBOKS' batterier kun holder 4 - 6 timer på fuld volumen. Det er der desværre ikke så meget at gøre ved, men under alle omstændigheder er jeg glad for, at du lejede hos os 🧡

Troværdig

Troværdig, hjælpsomlig, 10/10

Hey Sigrid 👋🏻

Du får selv 10/10 for en dejlig anmeldelse - tak! 🧡

Overraskende godt!

Overraskende godt!
Altid dejligt, at kunne blast noget god musik at vågne til.

Tak til gutterne hos Lejsb, nemt og rart :)

Hey Carl 👋🏻

Tak for din anmedelse. Man må nok sige, at 3 x soundboks på Roskilde Festival kan give noget af et blast, ja 😄

Håber vi ses næste år!

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse med leje af soundboks til Roskilde Festival😊 Utroligt nemt og overskueligt og mega søde udlejere. Kan kun anbefales herfra

Hey Anna 👋🏻

Tak for en dejlig anmeldelse. Jeg er glad for, at du syntes, det var overskueligt - så har vi gjort et eller andet rigtigt.

Vi ses forhåbentligt til Roskilde Festival næste år!