Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle bruge soundbokse 4'er til et arrangement og i den forbindelse var LejeSB de billigste i KBH områedet. Personalet og især Laust, var venlig(e), professionell(e) og imødekommende - noget jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej, har lige været på Jelling festival og lejet soundboks fra lejsb. Det kan med sikkerhed kun anbefales. Det var super nemt at hente og aflevere soundboksen De var altid tilfængelige via tlf,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg lejede en soundboks til Jelling festival 2026, og det var et hit i min Camp, hele lejnings processen gik uden problemer, afhentnings stedet lå tæt på festivalspladsen. Kan helt klart anbefale lejs... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en klasse oplevelse. Der var ingen problemer og oplevet kun at der var styr på tingene. Det var super nemt at afhente og aflevere. Også er det bare nogle gode Boys med flotte smil og gode inte... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de location de chaînes Hi-Fi

Écrit par l'entreprise

Vi har udlejet soundbokse siden 2016. Med 150 soundbokse i hele Danmark kan du altid leje en soundboks - uanset hvor du befinder dig. Vi har riiimelig gode priser (er vi blevet fortalt), og vi tager ikke noget depositum. Så ta' nu bare at lej en soundboks hos os. Oooog så har vi også monster tilfredse kunder 🧡

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super nemt og overskueligt

Super nemt og overskueligt. God kommunikation hele vejen igennem.

Hey Kasper 👋🏻

Tak for anmeldelsen - kæmpe chef!

Håber vi ses til Roskilde Festival 2024 ☀️

Noté 4 sur 5 étoiles

Kæmpe god oplevelse

Kæmpe god oplevelse. Dog havde vi lidt problemer med soundboksen, som kun kunne afspille hvis telefonen var helt tæt på.

Hey!

Tak for din anmeldelse. Der var noget udfordringer med Bluetooth signalet for hele festivalen, ja - det var lidt skod.

Jeg er glad for, at I havde en god oplevelse! ☀️

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var super fint

Det var super fint, dog skal man lige være opmærksom på at man skal afhente bestemte stedet, som alligevel er et stykke fra festivalen (i hvert fald der hvor vi var placeret) det var dog super smart, vi bookede uden forsikring og fungerede faktisk super. Dog var soundboksen ikke særlig god, ens telefon skulle være ovenpå. Der var dog en soundboks butik på ros, men fik vi ikke besøgt, så det var måske vores egen skylf

30 juin 2023

Hey Sarah 👋🏻

Tak for din anmeldelse! Vi er klar over, at det var et stykke fra festivalen. Næste år smider vi nogle mønter efter noget lobby-arbejde, så vi forhåbentligt kan komme ind på Roskilde Festival-pladsen, og udlevere soundbokse.

Håber vi ses næste år 🧡

Udsøgt fornøjelse

Udsøgt fornøjelse! god lyd, gode gutter og gode bajere

Hej Andreas 👋🏻

Tak for de fine ord. Det var edderrådme også en fornøjelse at udlevere en soundboks til dig til Roskilde Festival - vi ses forhåbentlig næste år 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et super venligt hold der står…

Det er et super venligt hold der står bag Lej SB. Kan kun anbefale - vores planer ændrede sig og vi fandt hurtigt en løsning.
God kommunikation!

20 juin 2023

Hej Thomas 👋🏻

Du får selv 5/5 stjerner for din anmeldelse, nu hvor I ikke endte med at leje hos os alligevel. God karma din vej, tak!

God personlig service

God personlig service. Nemt at hente og aflevere igen, og højtaleren var i god stand 👍

28 mai 2023

Hej Walther 👋🏻

Jeg er glad for, at du syntes det var nemt at leje en soundboks hos os. Så har vi gjort et eller andet rigtigt ☀️

Smooth service

Smooth service. Easy to use. Great guys

20 mai 2023

Hi Gustav 👋🏻

Thank you, sir! ⭐️

Br Laust // lejsb.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service - og nem digital brugervejledning

20 mai 2023

Hey Kristian 👋🏻

Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

The rental went incredibly smooth

The rental went incredibly smooth, and the Soundboks started a boogie on the dancefloor. What more can you wish for?

6 mai 2023

Hey Anders

I'm happy to hear that we implicitly we're a part of a boogie!

Br Laust // LEJSB.DK

Fantastisk❤️‍🔥

Lejede en sb af Laust, og må sige han var en guttermand😍 soundboksen var fantastisk at leje over weekenden og det hele spillede, og så hjalp Laust endda med at transportere den fra Pick up stedet til bussen🥹🥹 gotta love it - jeg anbefaler

1 avril 2023

Hey Matilde 👋🏻

Tak for en overdådig anmeldelse. Skulle det være en anden gang 🧡

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, god pris og godt produkt

Super service med virkelig god information og løbende opfølgning på aftaler. Soundboksen var helt perfekt til privat fest både indenfor + i haven. God pris. Fem store stjerner fra os.

29 avril 2023

Hey 👋🏻

Tak for anmeldelsen. Jeg er glad for, at I havde en god fest!

Fremragende oplevelse

Kanon lyd, fleksibel afhentning/levering, hurtig svartid. Kan varmt anbefale at leje hér. Tak Laust :-)

6 janvier 2023

Hey Thomas

Tak for anbefalingen. Du var også en smadder sød lejer 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg brugte Lejsoundsboks.dk til nytår…

Jeg brugte Lejsoundsboks.dk til nytår og oplevelsen var super god. Højtaleren blev leveret og afhentet i det tidsinterval, der blev kommunikeret og udstyret var i orden. Stor anbefaling herfra!

30 décembre 2022

Hey Noah

Tak for anbefalingen!

Fantastisk service

Fantastisk service, godt produkt!

9 décembre 2022

Hey Thomsen

Tak for anmeldelsen! 🥳

Bh Laust // LEJSB

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus