Leksakscity.se Avis

4,4

första gången jag handlar hos er . Bara goda intryck. Snabb leverans- inga problem. jag kommer handla flera gånger. hoppas bara inte det kommer sjutusen reklammail nu 😅

Barnets farmor hade köpt en Radiostyrd Batman bil till förra julen. Det blev fel på den nyligen , efter endast få timmar körtid med den. Jag hörde av mig och bemötandet var klockrent. Snabbt... Voir plus

Totalt misslyckats att leverera på utsatt tid. Behövde dom beställda varorna till ett specifikt datum, men blev utan och dessutom tvungen att köpa varorna på annat ställe... svarade inte på frågor ang... Voir plus

Leveransen strulade (pga Instabox som har tagit emot paketet men sedan tar 5 dagar på sig att leverera mot de utlovade 1-2 dagarna) och mitt paket skulle inte komma fram i tid. Kontaktade kundtjäns... Voir plus

1. Magasin de jouets

À propos de Leksakscity.se

Hej Vi på LeksaksCity.se erbjuder leksaker i alla dess former till barn. Vi har bland annat fantastiskt fina träleksaker, dockhus, dockor, radiostyrda bilar och elfordon till barn och mycket mer :).

Hos oss hittar du kända märken som Barbie, My Little Pony, Schleich, Bruder, Siku, Tooky Toy, Jamara, Emek, Jabadabado, Kids Concept, Kids Globe, Lundby mm.

Vi ger dig
*Snabba leveranser 1-3 dagar
*Fri frakt över 899 kr
*Öppet köp 365 dagar.

Varmt Välkommen till oss!
Med vänliga hälsningar
Teamet på LeksaksCity.se

4,4

Demande des avis aux clients

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bättre service får man leta efter

Bättre service får man leta efter. Fick byta produkt hur smidigt som helst när en leksak gått sönder. Stor skillnad mot många andra företag

27 mai 2021

Hej,
Bara roligt att kunna hjälpa till, och ber ännu en gång om ursäkt för att den första produkten inte hade förväntad hållbarhet.

/Lovisa
Leksakscity.se

Skickade fel produkt och förstörde min…

Skickade fel produkt och förstörde min sons födelsedag. Vi hade beställt en rebounder vilket också framgår av orderbekräftelsen men man skickar ett fotbollsmål istället. Hur svårt kan det vara att skicka korrekt produkt?

14 mai 2021

Hej Tom,
Ja det stämmer att du beställt en Rebounder och det var även det vi bad vår leverantör att skicka.
Tyvärr packade de fel vara till dig. Jag har kontaktat dem idag och ser till att de löser detta och skickar rätt vara till dig.

Vår kundtjänst kontaktar dig inom kort med mer information.

Leksaker som säljs borde kollas upp…

Leksaker som säljs borde kollas upp innan dom skickas iväg. Det är inte roligt när man köper till tvillingar och den enes leksak inte fungerar som den ska..Tråkigt

Måste nu lägga till att samtalet vi hade med kundtjänst idag var mycket uppskattat! Supertrevligt mottagande, och jättetrevlig personal! Tack

1 février 2021

Réponse de Leksakscity.se

Hej, Vi ber givetvis om ursäkt för detta. Vår kundtjänst var i kontakt med er tidigare idag och löste ärendet. En ersättningsvara är redan packad och skickad.

Innan leverans görs alltid en yttre kontroll av förpackning och vara. Tyvärr är det inte alltid möjligt att packa upp alla varor ur sin förpackning och testa dessa.

Trasig leksak och saknas delar när jag…

Trasig leksak och saknas delar när jag öppnade paketet.

7 janvier 2021

Hej Elin,

Det var inte bra. Jag ser att vår kundtjänst varit i kontakt med dig 8. januari. Hoppas att allt löste sig med den nya leveransen.