Leonmarcel

Scam företag

Har väntat mer än ett halvår. Svarar inte mail, blev scammad på ungefär 800kr. Vill inte ens ha tröjan längre vill bara ha mina pengar tillbaka

24 avril 2025

Scam!!

Bestilte jakke 6 sept. Hatt kontakt med de frem til 6 oktober. Da påstår de at det er en pakke på vei, men postnord mottar aldri noen pakke fra de. Nå svarer de ikke på noen platformer. Men pengene mine har de beholdt.

31 octobre 2025

Jeg bestilte en jakke for 1 500kr og…

Jeg bestilte en jakke for 1 500kr og etter over en måned med venting så har jeg heller ikke fått pakken. Broren min bestilte en jakke derifra bare noen uker før og han fikk jakken etter bare 5 dager. Jeg bestilte til Norge men har ikke fått den ennå. Svarer heller ikke når jeg sender inn melding på nettsiden dems!

23 octobre 2025

Svindel

Svindel. Får ikke varen, svarer ikke på epost, sender ut standardmeldinger

9 octobre 2025

Långa leveranstider men bra kvalitet

Långa leveranstider, väntade över 2 månader på min cardigan, det positiva är att det är jätte bra kvalitet och bra priser. Om du inte har några problem med att vänta så köp, annars är det nog smartare att beställa av något annat företag.

24 septembre 2025

Ordered a beige and a navy jacket on…

Ordered a beige and a navy jacket on the 1st September. The beige one came, very low quality and the colour looked way off so I decided to return it. There was 0 information on their website for returns apart from returns up till 16 days. I emailed them and used their live chat but 5 days later had still not received a response from either. So I sent the jacket back to the sending address tracked which was another £16. I emailed and messaged them again to tell them I’d sent it back and also told them to cancel the navy jacket order too as that was a pro order. Now the 22nd September and have neither jacket, have not had a single reply to any emails or live chats and am £220 down. Don’t buy from here

1 septembre 2025

Scam!

bestilte en av de første ordersene i februrar og har fortsatt ikke kommet inn selvom det er september. svarer heller ikke på noen platformer som man prøver å kontakte på

5 septembre 2025

Styr langt unna!!

Styr langt unna!!! Min sønn kjøpte og betalte en cardigan 7.mars 2025, til tross for lovnader fra eieren er den fremdeles ikke kommet (sept-25) De sluttet å svare på mail i mai, så regner dette som scam og lureri!!

4 septembre 2025

What's out - might be scam?

The owner have made a new account on trustpilot and new website: leonmarcel.eu

But we are still waiting for a refund (or just response) on an order that never made it to be delivered. The tracking number says it has been returned to sender due to missing information. But we have not got our money back and they do not respond at any mails or chat or SoMe.

This is not okay.

29 août 2025

Leon marcel (scam!)

Kjøpte en cardigan i februar som jeg tenkte jeg kunne bruke i våren, pakken kom aldri. Og jeg ble fortalt gang på gang at den ville komme om noen uker. Nå svarer de ikke lenger på meldingene mine, Og jeg mangler enda pakken.

7 mars 2025

Tråkigt företag

Beställde en tröja 21/4. Med leverans idag den 1/8. Lång story kort. Det enda positiva med hela köpet är att tröjan kom till slut. Har mailat, chattat och allt om denna tröja. De har lovat att den kommer. Jag har bett det att avbryta leveransen pågrund av att de inte kan meddela när den kommer. Jag har hotat med polisanmälning. Till slut trodde jag att det var kört och att de gått i konkurs. Så helt plötsligt så dyker tröjan upp.

1 août 2025

Svindel

Bestilte 3. mai. Fikk melding om at det ble sendt 5. juni, men PostNord har aldri fått pakken. Ingen svar å få fra nettbutikken. Useriøst og svindel

31 juillet 2025

Never recieved my order

Never recieved my order, any form of tracking and the owner wont answer my questions. My ordernumber is suddenly also «not found» Its been over 3 months Do not order from here.

30 juillet 2025

Fikk det jeg bestilte

Fikk det jeg bestilte, de var hjelpsomme når jeg lurte på noe og jeg hadde full oversikt på hvor pakken var hele tiden. Litt lang leveringstid. Men det er nok pga jeg bor i Norge. Veldig fornøyd👌

25 juin 2025

Vår 12 åriga son beställde ett bälte

Vår 12 åriga son beställde ett bälte. Inget hördes, inte ett svar på kundbetjäningen. tillslut tog min son kontakt via socialmedia och utan ett ord avbokades beställningen. Min son ville jättegärna ha bältet så vi gjorde en ny beställning. Igen, inget hördes men vi kontaktade återigen för 10 gången kundservice tillslut kom ett svar att bältet är skickat men därefter ingenting. Över 2 månader senare svarar dom inte på mail och inget bälte. Dåligt företag. Beställ inte

17 avril 2025