Licentieplaats Avis

4,3

Diverse licenties aangeschaft bij Licentieplaats. Werkt top en bij vragen in no-time geholpen via de support chat. Zeker een aanrader!

1 Star - Fraudulent seller and pirated products I purchased a "lifetime license" for Adobe Photoshop 2026 through this merchant, only to find that the product provided was fake, pirated software. N... Voir plus

Licentie gekocht van CAD-software. In eerste instantie werkte de licentie niet. Via chat met een zeer vriendelijke meneer gechat, telefonisch met hem gesproken. Hij kon me duidelijk en heel rustig ui... Voir plus

Een geweldig bedrijf dat je, indien nodig, helpt vanaf het begin tot alles perfect werkt met je nieuwe software. Mijn Mac zorgde voor de nodige problemen maar na vele uren noeste arbeid door Dhr. H... Voir plus

1. Fournisseur de logiciels

Bespaar slim op softwarelicenties Directe levering – 100% legitieme licenties – Tot 90% goedkoper dan nieuw.

4,3

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

112 avis reçus au cours des 12 derniers mois

licentieplaats.nl is TOP

Met hulp van licentieplaats.nl is de installatie van de aangekochte refurbished programma's gelukt. Super service!

10 octobre 2025

Installatieprobleem opgelost

Omdat het installeren van een gekocht programma niet lukte werd via schermovername door een medewerker van Licentieplaats.nl de installatie zonder problemen en met deskundige begeleiding optimaal voor mekaar gebracht . Super !

9 octobre 2025

Snel geholpen bij problemen

Door een foutje waren niet alle licentiesleutels zichtbaar na bestelling, even contact opgenomen en deze alsnog gekregen.

6 octobre 2025

^Kenneth van Licentieplaats

We hadden al eerder een goede…

We hadden al eerder een goede beoordeling gegeven, geen probleem dat nogmaals te doen, jullie service en hulp is uitmuntend en klantvriendelijk, heel blij met jullie hulp en ook als leverancier, echt blij ermee.

Met vriendelijke groet
Ton van Eck van Hageheldstudio.nl

15 septembre 2025

Top service

In eerste instantie een probleem met installeren maar na online contact en even mee kijken op de pc zeer goed opgelost

25 septembre 2025

^Kenneth van Licentieplaats

Een absolute aanrader voor je software

Mijn Mac zorgde voor de nodige problemen maar na vele uren noeste arbeid door Dhr. H.Wouters draaide alles perfect.
Nogmaals hartelijk dank voor u behulpzaamheid en eindeloos geduld.

2 octobre 2025

Super geholpen.

Ik was een beetje lastig, maar ben toch super goed geholpen. Bedankt.

1 octobre 2025

^Kenneth van Licentieplaats

Kwaliteitsprogramma's voor een mooie prijs

Mooie prijs, snelle levering, goede support!

15 septembre 2025

Beste,

Bedankt. Mocht er iets zijn waarmee we je nog kunnen helpen weet u ons te vinden!

Licentieplaats

SnelleUitstekende prijzen en goede service levering

Snelle levering, had een probleem met de installatie maar dat was snel opgelost door even mijn scherm over te nemen.

Uitstekende prijzen en goede service

19 septembre 2025

Licentieplaats

Prima geholpen met de installatie van…

Prima geholpen met de installatie van de software.

24 septembre 2025

Snelle levering

Snelle levering, prima service

16 septembre 2025

Snelle levering

14 septembre 2025

Licentieplaats

Leuke aanbiedingen met fantastisch prijs

Leuke aanbiedingen met fantastisch lage prijzen. Onmiddellijke levering en duidelijke installatie instructies.

13 septembre 2025

Perfect support

Good product with perfect support. When installation did not work out as expected, support was near. Quick, professional and friendly. In a few minutes the problem was solved. Happy with the product and support!

19 septembre 2025

Heb positieve ervaring

Door de hulp van een medewerker van licenplaats.nl is de installatie van het programma gelukt.
De hulp was zeer degelijk, waarvoor mijn dank.

20 septembre 2025

Beste,

Bedankt dat u tevreden bent met de hulp! Mocht er iets zijn waarmee we je nog kunnen helpen weet u ons te vinden!

Wat wil je nog meer!

Een licentie van Windows 11 en Ms Office 2024 gekocht. Zeer scherpe prijzen, snel geleverd, duidelijke installatie procedures. Wat wil je nog meer!
Hier kom ik zeker terug.

18 septembre 2025

Leuke site

ik heb 2 licentie's gekocht voor adobe programma's. beide programma's geeft bij opstarten een foutmeding. ik heb bij "licentieplaats.nl" om uitleg gevraag en werd uit de nood geholpen.
dank u team

11 septembre 2025

Beste Wilfried,

We hebben telefonisch contact gehad, we plannen een remote sessie in om het probleem voor je op te lossen!

Mvg,

Snel geleverd

Snel geleverd, werkt als afgesproken

11 septembre 2025