Na een kleine vastloper op het einde van de installatie een mailtje gestuurd. Die werd zeer snel beantwoord met een doeltreffende oplossing. Top bedankt.
1 Star - Fraudulent seller and pirated products I purchased a "lifetime license" for Adobe Photoshop 2026 through this merchant, only to find that the product provided was fake, pirated software. N... Voir plus
Licentie gekocht van CAD-software. In eerste instantie werkte de licentie niet. Via chat met een zeer vriendelijke meneer gechat, telefonisch met hem gesproken. Hij kon me duidelijk en heel rustig ui... Voir plus
Diverse licenties aangeschaft bij Licentieplaats. Werkt top en bij vragen in no-time geholpen via de support chat. Zeker een aanrader!
Bespaar slim op softwarelicenties Directe levering – 100% legitieme licenties – Tot 90% goedkoper dan nieuw.
Zwanenveld 3037, 6538ZV, Nijmegen, Pays-Bas
- 0857010007
- info@licentieplaats.nl
- licentieplaats.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Nice prices and when you need them
Nice prices and when you need them, they are there to help and asist you!
hele gunstige prijzen voor software
hele gunstige prijzen voor software. Verder snelle hulp beschikbaar, wanneer het niet goed zou installeren

Réponse de Licentieplaats
Op zoek naar animatiesoftware…
Wij waren op zoek naar animatiesoftware en ook software voor ons bedrijf op het gebied van webdesign en ontwikkeling. Bij licentieplaats.nl hebben wij de Adobe Master gevonden. Het bestelproces was heel eenvoudig en overzichtelijk. Direct na de bestelling ontvingen wij duidelijke installatie-instructies die gemakkelijk te volgen waren. Binnen korte tijd konden wij aan de slag en inmiddels genieten wij dagelijks van deze geweldige software.
Bedankt licentieplaats.nl voor de snelle en betrouwbare service!