Meermaals besteld! Hebben erg leuke kleding + kwaliteit! Helaas ook eenmalig problemen ondervonden met een retour/pre order. Dit is super netjes en snel opgepakt door LOTM. > iets waar vele b... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had een Linda jumpsuit opgestuurd gekregen waarvan de rits niet helemaal dicht ging en de rits een beetje was uitgescheurd. Contact opgenomen met de klantenservice en heel fijn geholpen. Ik kreeg g... Voir plus
Op de site zien de items er leuk uit, maar in het echt valt de kwaliteit erg tegen, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt. Een jumpsuit kreeg ik binnen met een groot gat erin. Bij retourneren beta... Voir plus
Fijne website met super leuke producten! Ik had wat gedoe met een achterafbetaling in combinatie met een retourzending, maar dit lag niet aan LOTM zelf. Ondanks dat hebben ze me ontzettend snel en goe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Light of the Moon is de webshop voor trendy, vrouwelijke en unieke kleding, sieraden en accessoires!
Coordonnées de contact
Prismalaan west 54, 2665PC, Bleiswijk, Pays-Bas
- +31640978392
- info@lightofthemoon.nl
- lightofthemoon.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 27 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Broeken zaten lekker, veel stretch
Broeken zaten lekker. Je merkt dat het goeie kwaliteit is.
Broeken
Ik ben al heel lang aan het zoeken naar de perfecte broek. Deze zitten echt perfect en de stretch in de broeken is echt top.
fijne levering
Favoriete broek!
Hele mooie broek ontvangen met lekker veel stretch die perfect aansluit!
hier moet je bestellen!!
echt een super leuke webshop. super snelle levering en hele leuke tiktoks🥰
De broeken zijn van goede kwaliteit en…
De broeken zijn van goede kwaliteit en ze passen echt perfect
Leuke kleding.
Snelle levering, en hele leuke kleding! Heb nog nooit zulke goede broeken gekocht.
Bezorging was snel broek zit top!
Bestelling
Ik heb een cardigan en later nog een jas besteld. Ben heel blij met beide aankopen. Daarnaast was de levering ook super snel
Super snelle levering, en bij de verkeerde maat leveren ze gratis een andere maat! Hele fijne service!!
Hele leuke website en snel verzonden
Lotm
Dit is mijn tweede keer bestellen geweest bij lotm. De eerste keer was ik zeer tevreden over de kwaliteit van de jeans. Nu hebben ze een ander merk ingekocht bij bepaalde broeken en ben ik daar minder over te spreken. Maat xs valt als s/m. Dit werkt voor mij niet waardoor ik hier geen broeken meer kan kopen. Heel erg jammer, ik hoop dat ze in de toekomst weer de juiste maten gaan verkopen. Of wellicht naar maat xxs kunnen gaan. Verder ben ik erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid.
slechte klantenservice
ik heb een broek besteld via de site broek was te groot dus retour gestuurd kreeg een mail dat de broek netjes was terug ontvangen en ik mijn geld binnen 14 dagen zou ontvangen het is inmiddels al bijna een maand geleden. mail gestuurd met bewijzen na dat ze hadden aangegeven geen retour aanmelding te hebben ontvnagen terwijl heb gewoon al een mail van hun mogen ontvangen dat het retour pakketje is aangekomen maar helaas nog geen antwoord met waar mijn geld blijft. zo te zien gebeurt dit vaker bij hun dat er nergens op gereageerd wordt.
Top!
De broeken zijn van goed materiaal en passen perfect. Ook een super snelle verzending
De broeken van light of the moon zitten…
De broeken van light of the moon zitten echt perfect!! Altijd goeie kwaliteit en ze gaan lang mee. Super tevreden 😊
Broeken
Hele fijne broeken met veel stretch erin zodat die altijd goed aansluit bij je eigen vorm!
Fijne site en goede kleding
L’expérience Trustpilot