Lilla Villa Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, lækkert produkt og en masse ekstra godter med. Eneste downside var der var smykker med som gave ingen i huset rigtig kan bruge. Ud over det kunne vi ikke være mere tilfredse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jag köpte en ring och örhängen till min dotters bröllop hos Lilla Vila, och det kändes verkligen speciellt från första stund. Så fint bemötande och en genuin känsla av omtanke – det märks att de bry... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skoletaske købt som gave til min 6-årige nevø, som skal starte i skole. Jeg er altid bekymret, når jeg skal foretage bestillinger fra hjemmesider, som jeg ikke før har benyttet. Der var dog ikke grund... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een hele fijne ervaring omdat het goed geregeld is. Netjes updates ontvangen over mijn pakketje en duidelijk aangegeven wat ongeveer de tijdsduur is tot ontvangst. Eenmaal het pakketje in handen, kwam... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

Vi er en pålidelig og troværdig butik, der specialiserer sig i at tilbyde et fantastisk udvalg af børnetøj og smykker til både voksne og børn. Vi har et bredt sortiment af trendy og stilfulde tøjstilarter, der passer til både piger og drenge(fra 0-14 år). Vores smykkesamling er fyldt med unikke og elegante stykker, der vil tilføje et strejf af glamour til dit look. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter og en førsteklasses kundeserviceoplevelse. Læs vores anmeldelser og oplev, hvorfor vores kunder elsker at handle hos Lilla Villa. Fri fragt over DKK 499. Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, når du handler hos Lilla Villa.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mycket fint i butiken

Mycket fint i butiken

7 juillet 2025

Hej Catarina ✨

Stort tack för din fina recension – det gläder oss verkligen att du uppskattar butiken. ❤️ Du är alltid varmt välkommen tillbaka!😊

Vänliga hälsningar,

Noté 5 sur 5 étoiles

En god service og en fornuftig…

En god service og en fornuftig leveringstid, flotte produkter. Det kan anbefales at handle her.

14 juillet 2025

Hej Jens

Tusind tak for din fine anmeldelse og de venlige ord!😄❤️
Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget 🙏

Noté 4 sur 5 étoiles

27 juin 2025

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse😊 – det glæder os, at du er tilfreds med servicen og din ordre! Du er altid velkommen hos os igen. 🌸

Godt tilfreds

Godt produkt hurtig levering 👍🏻 tak for gaven 🙏🏻

30 juin 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din søde anmeldelse!❤️
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både produktet og den hurtige levering – og skønt at gaven også blev værdsat.😊

Vildt godt

Vildt godt, mega god service

18 juin 2025

Kære Sinem,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ❤️Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Du er altid velkommen hos os igen! 😊

Smukke

Smukke, smykker af god kvalitet

og meget hurtig levering🌸🦋

15 juin 2025

Kære Dorthe Møller,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊 Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med både smykkernes kvalitet og den hurtige levering. Vi er så taknemmelige for din feedback og ser frem til at kunne hjælpe dig igen snart. 💖

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig fragt og extra smykke

Hurtig fragt, og okay god kvalitet af varer.
De gav endda extra smykke med..

5 juin 2025

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟 Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og kvaliteten af vores varer. 😊 Vi sætter stor pris på din feedback!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Fast delivery

Fast delivery, clear communication and got extra pair of earrings as a gift!

27 mai 2025

Dear Eleni,

Thank you so much for your lovely review! 😊

We’re delighted to hear that you had a great experience with our fast delivery and communication. We’re happy you enjoyed the extra pair of earrings, and we hope they’re a perfect addition to your collection!

We look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service af en butik med skønne…

Super service af en butik med skønne ting!

10 juin 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 💛

Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på dine fine ord.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig betjening samt levering samt en…

Hurtig betjening samt levering samt en fin lille gave 👍

28 mai 2025

Kære Sanni,

Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord! 😊 Det gør os rigtig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din støtte betyder meget!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💖

Lovely shop.

Lovely shop with reasonable prices. Thank you for the gift of earrings. My daughter in Law will love them.

20 mai 2025

Dear Joanna,

Thank you so much for your lovely review! 😊 We’re thrilled to hear that you’re happy with the jewelry. We hope your daughter-in-law loves the earrings! 💖

Thanks again for your kind words, and we hope to welcome you back soon! 🌟

Best regards,

Unødvendig skepsis - Elsker Lillavilla😍

Jeg er altid lidt skeptisk over for hjemmesider som jeg aldrig har hørt om eller set før - jeg må dog sige at jeg er super glad for at jeg stolede på min mavefornemmelse (og andre reviews fundet bla. her på trustpilot).

Lilla villa er en af mine nye ynglings smykke-hjemmesider, ikke blot er smykkerne smukke og vellavet. Det man får har en overrasende billig pris.
Derudover var jeg så heldig at modtage gratis smykker, oven i dem jeg havde bestilt - hvilket var udover alle forventninger!

Har allerede vist og fortalt flere af mine veninder om lilla villa og køber helt klart noget fra dem igen😍

5 mai 2025

Kære Emma,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! 💖
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med både vores smykker og service. Det betyder utrolig meget for os, at du stolede på vores hjemmeside, og vi er virkelig beærede over, at du har anbefalet os til dine venner. 😊

Din feedback er en stor opmuntring for os, og vi glæder os til at kunne tilbyde dig flere smykker, som du vil elske. 💎 Tak fordi du valgte Lilavilla, og vi håber at kunne betjene dig igen snart! 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god overraskelse

Bestilte den smukkeste ørering sat ned til kun 99,- kroner. Lynhurtig levering. Til min store overraskelse var der i ordren lagt 3 ekstra øreringesæt i, som en gave fra butikken. Tusind tusind tak fra en meget glad og tilfreds kunde.

8 mai 2025

Kære Janni,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🥰 Det gør os rigtig glade at høre, at du er tilfreds med både leveringen og dine nye øreringe. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.❤️

Vi håber, du får stor glæde af dine smykker, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Lilla Villa. 💛✨

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

30 avril 2025

Kære Birgitte,

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 💕Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige ekspedition. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.🥰

Rigtig god service.

Rigtig god oplevelse. Fik leveret den forkerte ring, men Nicole fra kundeservice var fantastisk og ordnede det hele, og oveni fik jeg en ring og øreringe. Så jeg kan varmt anbefale Lilla Villa.

29 avril 2025

Kære Conni,

Tusind tak for din dejlige 5-stjernede anmeldelse!❤️ Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, selvom der var en lille fejl med leveringen. Det betyder meget for os, at vi kunne rette op på det, og at du er blevet glad for både din ring og øreringe. Vi er stolte af at kunne give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og din anbefaling betyder alverden for os.😊💕

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart, og vi er glade for, at du har valgt Lilla Villa.🥰

First delivery

First delivery

26 avril 2025

Hi Wandeka Peter,

Thank you so much for your lovely 5-star review! ❤️ It means a lot to us. We hope you’ll enjoy your purchase, and we’d love to see you back again soon!😊

Warm regards,

Super flotte øreringe

Super flotte øreringe. Og en fin ekstra gave med 1000 tak👍💖

8 avril 2025

Kære Ellen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med øreringene, og vi er glade for, at gaven var en ekstra god oplevelse. 😊

Vi ser frem til at sende dig flere fine produkter fremover!❤️

Noté 4 sur 5 étoiles

Snabbt och fort.

Snabbt och fort.

25 mars 2025

Kära Ted,

Stort tack för din recension! 😊
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vi hoppas få se dig hos Lilla Villa igen snart! 💖

Vänliga hälsningar

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig levering og fineste…

Meget hurtig levering og fineste ørestikkere.

25 mars 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din skønne 5-stjernede anmeldelse – det varmer virkelig at læse! 🥰 Vi er så glade for, at du fik en god oplevelse med den hurtige levering og synes om vores ørestikkere. Det betyder alverden for os at høre, at du er tilfreds! Hvis der er noget, vi kan gøre for dig en anden gang, så tøv endelig ikke med at sige til. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!😊

very nice sleep bag for my girl

very nice sleep bag for my girl

15 mars 2025

Dear Haoying,

Thank you so much for your kind review! 😊

We’re so happy to hear that your girl is enjoying the sleeping bag. It means a lot to us to know that our product brings comfort and joy to your family.

You’re always welcome back at Lilla Villa – we look forward to serving you again! 💖

Warm regards,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus