Det bestilte kommer hurtigt. Kvalitet og struktur i både garn (striktrøje) og stof (bukser), samt mønstret på striktrøjen var så fint og levede op til forventningerne. Hullet til hovedet kunne e... Voir plus
Kjolen jeg købte til mit barnebarn er lige så fin som jeg havde forestillet mig. Super skøn.
Hurtig levering Lækreste børnetøj i højeste kvalitet til absolut rimelige priser. Handler gerne her igen.
Bestilte et sæt tøj på jeres hjemmeside, betaler og troede jeg var færdig med at shoppe men opdager lige den sødeste lille dragt men 2 x fragt var jo dumt, derfor ringede jeg til jer og over telefone... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Lil’ Paradise Copenhagen er et dansk børnetøjsmærke, som producerer tøj til piger og drenge fra nyfødt til 6 år. Børn er det mest dyrebar, vi har i livet, og derfor er det vores mission at producere tøj af højeste kvalitet, som er tilpasset det lille menneskes behov uden at begrænse muligheder for leg og udfoldelse.
vævergangen 22, 2690, Karlslunde, Danemark
- info@lilparadise.dk
- lilparadisecopenhagen.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Lækkert børnetøj i topkvalitet.
Hurtig levering
Lækreste børnetøj i højeste kvalitet til absolut rimelige priser.
Handler gerne her igen.
Kjolen jeg købte til mit barnebarn er…
God kvalitet og hurtig levering 😊😊
God kvalitet og pænt
Det bestilte kommer hurtigt.
Hullet til hovedet kunne enten godt have været større eller haft en knap eller to i siden, men overordnet super lækkert tøj.
Størrelse passer ikke.
Jeg har købt en kjoler str 7-8 år og størrelse de var for 3- 4 år.👎

Réponse de Lil' Paradise Copenhagen
Købte en lykkepose
Købte en lykkepose .. både indhold og forsendelse gik så fint. Jeg har handlet der før og gør det gladeligt igen
Ikke i orden
Jeg bestilt et sæt tøj og en bluse. Sættet var ikke som jeg havde forventet og blusen var alt for lille I størrelsen. Da jeg så sender den retur skriver jeg en mail til Lil' Paradise Copenhagen. Hører ikke tilbage, så skriver igen og så hører jeg tilbage fra dem. Når jeg så spørger hvornår jeg kan regne med at få pengene retur, skriver de 14 dage. Synes godt nok det er vild. Har aldrig oplevet en hjemmeside hvor der går så langt tid. Dem holder jeg mig fra til anden gang. Synes også det er meget mystisk der ikke findes en tlf nr på dem. Man er tvunget til at skrive til dem, når man ikke kan ringe. Underligt.
Meget tilfreds
Købte et blåt sæt tunika med bindebånd…
Købte et blåt sæt tunika med bindebånd og bukser str 86 , til mit barnebarn første dag hun har det på revner bukserne … det var ikke et billigt sæt
Købte 2 lykkeposer i to alderstrin
Købte 2 lykkeposer i to alderstrin , de var begge meget fine og kom hurtigt . Så meget tilfreds .
Det simpelthen så sødt det tøj
Det simpelthen så sødt det tøj . Det ikke sidste gang vi bestiller fra jer af .
Super fint service
Super fint service. Dejlig nemt at returner, hvis størrelsen ikke passer😊
God oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God oplevelse. Lækker kvalitet og flot design. Hurtig levering 👌🏽
Ualmindeligt lækkert tøj
Ualmindeligt lækkert tøj, til gode priser - hurtig levering. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler her til mine piger. Kæmpe anbefaling herfra!