Lindberg Tandlægeklinik Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej, Jeg var meget tilfreds med mit besøg hos jer. Jeg oplevede både en professionel behandling og en venlig atmosfære i klinikken,kan kun anbefale Med venlig hilsen Christian Namrok

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne jeg give 20 stjerner havde i også fået det. Dejligt at mærke at i hver og en elsker jeres erhverv og yder professionel service på allerhøjeste niveau med stor respekt for modtagerne. Kæmpe tak f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Thanks to Saran and his painless treatments, his big smile, and his total understanding of patients who are terrified of dentists. Overall, I’ve never experienced friendlier staff. Today, my wi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk behandling. Blev min nye tandlæge da han som den 8 tandlæge jeg ringede til, incl. den tandklinik der havde lavet implantat der var knækket, godt ville se om han kunne hjælpe mig. Har... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste

Écrit par l'entreprise

Lindberg Tandlægeklinik er en topmoderne tandlægeklinik i Risskov, som gør en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet. Vi benytter udelukkende danske teknikere og har altid det nyeste og bedste udstyr så vi altid sikre den bedste behandling. Vi ved også, at prisen for mange spiller en faktor, når man skal vælge tandlæge. Vi kan derfor altid garantere en fair pris – faktisk så god, at vi er blandt de billigste tandlæger i Aarhus.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse 😁

Jeg fik d. 24/9 fjernet to visdomstænder. Jeg var meget angst inden, da jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse ved min gamle tandlæge. Men her var det en helt anden oplevelse: der var god tid til at få forklaret hvad der skulle ske, sådan jeg følte mig tryg. Derudover fik jeg også musik i ørenene, så jeg kunne flytte fokus. Det gjorde slet ikke ondt at få opereret tænderne ud. Så kæmpe anbefaling herfra, hvis man døjer med tandlægeskræk! 🌟

24 septembre 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Sikke en dejlig anmeldelse!! Tusind tak for den :) En rolig og tryg tandlægeoplevelse er altafgørende for os :)

Behageligt

Behageligt, effektivt og virkelig bare søde mennesker hele vejen rundt😊

24 septembre 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Dejlig anmeldelse - mange tak for den :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse, på trods af jeg skulle have fjernet 2 visdomstænder.
Det gjorde slet ikke ondt, som jeg også var blevet garanteret. Og det tog kun ca 7 minutter i det hele. Jeg fik musik i ørene og havde en hånd på min skulder under hele forløbet. Det var meget beroligende.
Der er en rigtig god atmosfære og alle medarbejdere er meget kompetente og super søde.
Kan kun anbefale Lindberg Tandlægeklinik! 5 store stjerner herfra:)

17 septembre 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre :) Tusind tak for din anbefaling :)

God oplevelse

God oplevelse. Dejligt med vejledning undervejs og en støttende hånd. Det skaber tryghed i sådanne situationer :-)

11 septembre 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre! Tak for anmeldelsen :)

Meget tilfreds

Det har være den bedste oplevelse jeg har fået. Især efter tre år med en kamp fra en anden tandtekniker, kan jeg kun varmt anbefale Lindberg tandlægeklinik.
Af hjertet takker jeg jer mange gange.

30 août 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Selv tak! Hvor er det dejligt at høre :) Mange tak for din anmeldelse :)

Kureret for tandlægeskræk!!

Utroligt søde og anerkendende tandlæger og medarbejdere, der er lyttende og tager sig god tid.
Kom med svær og mangeårig tandlægeskræk som er blevet vendt til positive oplevelser.
Stor ros og anbefaling herfra!

21 août 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for den :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og venlig personale

Normalt hader jeg at gå til tandlægen, en kombination mellem alt det der bliver proppet ned i ens mund, af udstyr og tandlægens egne finger, men de gange jeg har været oppe ved Lindberg Tandlægeklinik har været rigtig godt

20 août 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Mange tak for din anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft tandlæge skræk i flere år……

Jeg har haft tandlæge skræk i flere år… idag valgte jeg at skifte tandlæge og det er en af de bedste beslutninger i mit liv.
Ville ønske jeg kunne trykke 10 stjerner herinde! Virkelig professionelt personale. De var rolige, dygtige og lyttende.
Kan klart anbefales!

16 août 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Fantastisk! Hvor er det dejligt at høre!! Tak :)

tandudtrækning

Meget nervøs for en tandudtrækning
Tandlæge og assistent formår at skabe ro og tryghed og gennemføre med største kompetencer en smertefri behandling.
De største roser skal de ha

16 août 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak! Dejligt at du havde en god oplevelse :)

Smertefri tandudtrækning

Jeg fik trukket en stor kindtand ud, der var knækket af. Havde frygtet en pinefuld og voldsom udtrækning men jeg mærkede intet - som i overhovedet intet og var fuldstændig overrasket over at tanden var fjernet. Super oplevelse!

30 juillet 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for anmeldelsen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel klinik med fagligt kompetente behandlere

Klinikken tager meget venligt og omsorgsfuldt imod patienterne, og det er med til at give ro og tryghed. Klinikkens personale og tandlæge Jacob Lindberg er yderst professionelle og fagligt kompetente. Behandling og vejledning er perfekt. Vibeke, 3. Juli

3 juillet 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for de søde ord - dem er vi utrolig glade for :)

God oplevelse

At skulle have fjernet hele to visdomstænder er en voldsom tanke, når et tandlægebesøg ikke hører til favoritaktiviteter. Det er helt urimeligt dyrt og hvad værre er, det kan medføre at skulle stikkes i munden. Det gik over al forventning og var stort set smertefrit. Og så er tandlægen og hans assistent ved besøget, helt utroligt søde og omsorgsfulde overfor den nervøse patient (mig). Så alt i alt en god oplevelse trods alt. Blev tilmed dagen efter ringet op af sekretæren for at høre om jeg var okay. Var dog ikke hjemme, men hørte beskeden på telefonsvareren. Virkelig omsorgsfuldt at alle er involveret i at oplevelsen skal være god. Tak! Vi ses igen

3 juillet 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse! Mange tak for anmeldelsen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik super bagehagelig oplevelse og…

Jeg fik super bagehagelig oplevelse og er helt tilfreds. Jeg kommer igen.

Klinikken kan varmt anbefales til andre

10 juin 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for din anbefaling, den er vi meget glade for :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Min mand var ude i vericentret ved…

Min mand var ude i vericentret ved tandlæge Lindbergh.det var så god en oplevelse for .han har så meget tandlæge skræk og så dybe rødder så han var rigtig bange men han mærkede intet på 10 minutter var 2 tænder rykket ud og intet problem efterfølgende. Tusind tak lindberg

4 juin 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anmeldelsen :)

Bedste oplevelse hos en tandlæge - Visdomstænder

Kan nemt anbefale at have tandlæge hos Lindberg.

Smertefrit og hurtig forløb hos Lindberg i form af at få trukket visdomstænder ud. Ringer også til dig dagen efter for at høre om der er opstået problemer!

Altid søde og flinke samt meget hjælpsomme med spørgsmål. Studierabat på udvalgte behandlinger.

7 mars 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for anbefalingen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig behagelig, moderne og professionel klink

Man skulle ikke lige tro det ved første øjekast, men ovenpå nuværende Rema 1000 ved Vericenteret, finder man Lindberg Tandlægeklinik, og det er en utrolig behagelig og moderne klinik med meget rart personale. Det har været min faste tandlæge i en årrække, og jeg har altid været glad for at komme der. Senest har jeg fået fjernet visdomstænder uden nogle smerter under indgrebet, og det er blevet gjort på bedste professionelle vis, med god kommunikation imens. Jeg kan klart anbefale klinikken :)

11 mars 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anbefalingen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har levet med tands skræk i mange år

Har levet med tands skræk i mange år , og må tilstå der har været mange bekymring og uro med mange tåre !
Men nu har jeg prøvet og gå til tandlæge uden tår i en alder på 66 år ! 😁

20 février 2024

Réponse de Lindberg Tandlægeklinik

Sikke en dejlig anmeldelse - hvor er det bare godt at høre :) Mange tak!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus