Smil Med Østergaard Avis 384

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg stod og skulle have delprotese i over og undermunden. De har været så søde og omsorgsfulde helt vejen igennem mit forløb😍 bedste tandlæge ever! (Frederiks)

Noté 5 sur 5 étoiles

Venligt og dygtigt personale . En god oplevelse og service 😀. Kun positivt at sige 👍 Mvh Karin Merete Madsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Cabinet dentaire
  2. Dentiste cosmétique
  3. Dentiste
  4. Dentiste pédiatrique

Écrit par l'entreprise

Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Mia fra klinikken i frederiks

Mia fra klinikken i frederiks klarede det fantastisk som hun plejer at gøre det gør altid ondt på pengepungen men sådan er det ved alle tandlæger man bliver jo nødt til at holde sine tænder ved lige så alt i alt super godt besøg og godt arbejde hilsen Martin

22 mai 2026

Venligt og dygtigt personale

Venligt og dygtigt personale .
En god oplevelse og service 😀.
Kun positivt at sige 👍
Mvh Karin Merete Madsen

21 mai 2026

Kære Merete,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse under dit seneste besøg - ligesom det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er rigtig godt tilfreds

Jeg er rigtig godt tilfreds, i er meget dygtige og altid smilende og hjælpsom personale i Skive afdelingen.

20 mai 2026

Kære Lisbet,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for du har haft en god oplevelse og er glad for vores personale i Skive.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid venlig personale og den bedste…

Altid venlig personale og den bedste behandling 🤗

19 mai 2026

Kære Sussi,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til det.

Vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse hos os - og ikke mindst er blevet taget godt imod ligesom det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg stod og skulle have delprotese i…

21 avril 2026

Kære Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på - især i Frederiks.

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dine delproteser - lige som det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en perfekt behandling.

Endnu en perfekt behandling.
Alt er professionelt, ordentligt og virkeligt effektivt.
Det er altid en fornøjelse.

8 mai 2026

Kære Anders,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse hos os.

Vi er meget glade for at du har haft en god behandling og fundet vores medarbejdere professionelle og ordentlige, ligesom det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og kompetent behandling

28 avril 2026

Kære Ulla,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at dele din seneste oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god oplevelse nænsomt og…

Det var en god oplevelse nænsomt og hurtigt

5 mai 2026

Kære Stinne,

Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at dele din oplevelse her hos os.

Vi er glade for at høre, at alt forløb som det skulle.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, og billigere end jeg regnede med!

5 mai 2026

Kære Maja,

Tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at høre du havde en god oplevelse hos os, lige som det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin service og betjening

Meget fin service og betjening. Kompetent og aftalt tid blev overholdt.

4 mai 2026

Kære Bjørn,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er meget glad for at høre at du havde en god oplevelse og god betjening, lige som det skal være.

Utrolig dejligt personale

Utrolig dejligt personale, og en tandlæge som er god til at forklare hvad hun laver og hvorfor

13 avril 2026

Kære Tina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse hos os under dit seneste besøg, og satte pris på vores fantastiske personale.

Noté 5 sur 5 étoiles

En god oplevelse at gå til tandlæge.

Jeg har altid haft tandlægeskræk og grundet tandplejeren og min nye tandlæge er den så godt som væk. Så jeg er godt tilpas med at gå til tandlæge.

16 avril 2026

Kære Idris,

Mange tak for din anmeldelse af dit besøg hos os. Det sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at kunne være med til at afhjælpe din tandlægeskræk.

Spørg efter Line

Spørg efter Line. Hun er simpelthen mega god :)

15 avril 2026

Kære Mathias,

Mange tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg sørger for at give dine rosende ord videre til Line, dem er jeg sikker på hun bliver rigtig glad for.

Noté 4 sur 5 étoiles

God behandling men trælst med al den…

God behandling men trælst med al den elektroniske tilgang - parkering - ankomst - fabriksoplevelse

15 avril 2026

Kære Preben,

Tak for din anmeldelse som vi sætter stor pris på.

Vi har fornyligt fået tidsregistrering på vores p-pladser i Skive for at sikre at der altid er parkering til patienter, der skal besøge os. Vi oplevede desværre at disse pladser før blev brug af personer som ikke havde et ærinde hos os.

Jeg beklager hvis dette har voldt besvær - men er der nogen tvivl om registrering eller andet så er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen hvor du vil kunne få hjælp til dette.

Vi er glade for at du på trods af alt er glad for din behandling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra det øjeblik jeg kom ind følte jeg…

Fra det øjeblik jeg kom ind følte jeg mig tryk og godt tilpas. Sammen fandt vi den bedste løsning på problemet.
Rigtig god oplevelse for mig som har tandlæge skræk. Mange tak.

14 avril 2026

Kære Ilse,

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at du har haft en god og tryg oplevelse hos os, lige som det skal være og at vi har kunne være med til at afhjælpe din tandlægeskræk.

Årligt kontrol

Undersøgelsen foregik stille og roligt,tiden blev overholdt

13 avril 2026

Kære Stinne,

Tak for din fine anmeldelse af dit besøg hos os. Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse - lige som det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service hver gang.

Altid en fornøjelse. Tak.

8 avril 2026

Kære Sura,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på.

Virkelig sød

Virkelig sød, opmærksom og vejledende
Er så glad for mit skifte

8 avril 2026

Kære Hanne,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Dejligt at høre, at du følte du blev informeret godt gennem dit besøg.

Ha' en skøn dag.

Meget tilfreds😊

7 avril 2026

Kære Birthe,

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Ha' en dejlig dag

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus