Zeer goede producten. Heel gebruiksvriendelijk en schitterend resultaat. Ook de klantendienst is zeer laagdrempelig bereikbaar en antwoordt heel snel op vragen. Een vraag wordt klantgericht bean... Voir plus
Lisez les avis des autres
Voldoet ultiem aan de verwachting. Het betreft de grote droogdoek en de schuimlans. Tijden de demo denk ik het zal wel daar wel maar bij mij vast thuis niet. Wel dus niet te geloven. Net een... Voir plus
Met roze of aperol -kleurige schuim, ‘n blinkende auto na de carwashbeurt door de scouts van Merksem! Knap gewerkt
Zeer tevreden over deze producten. Ik heb de velgenborstel, de iron remover en de interieur mat cleaner aangeschaft. Voorlopig heb ik enkel de eerste twee gebruikt, maar die doen exact wat ze be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
Echt goed spul van Rebel.
Voldoet ultiem aan de verwachting.
Het betreft de grote droogdoek en de schuimlans.
Tijden de demo denk ik het zal wel daar wel maar bij mij vast thuis niet.
Wel dus niet te geloven.
Net een nieuwe auto gekocht dan denk ik wasstraat nee nog even niet.
Maar dan moet het wel met goede producten.
Ook de het inschuiven met tool die op de Kärcher aangesloten kan worden.
Ook de motor en moterscooter meteen meegepakt.
Vuil lost op super schoon.
Ik ben fan van Rebel.
Zeer goede producten
Zeer goede producten. Heel gebruiksvriendelijk en schitterend resultaat.
Een vraag wordt klantgericht beantwoord.
Ik kan geen enkel minpunt aanhalen.
Proficiat aan alle medewerkers!
Eerste induk van het bedrijf Liquid Rebel maar zeker niet de laatste
Tja…. Wat je moet je hier nu over zeggen.. Ik ben via sociaalmedia met Liquid Rebel in contact gekomen en werd getriggerd door Liquid Rebel Ceramics Snow Foam. Onlangs kreeg ik via één van de kanalen een aanbieding voor een gratis product. Ik als doorgewinterde detailer en altijd benieuwd ben naar nieuwe producten een bestelling gedaan. De levering ging in eerste instantie wat moeizaam maar is op een zeer nette manier opgelost door Tom en zijn Team... Proficiat en dat jullie bedrijf een groot succes mag worden. Tom... Sorry voor het eerder bericht maar, je hebt het prima opgelost en het probleem niet bij de klant (bij mij) of waar dan ook neergelegd. Van dit soort mensen hou ik..
Groet Louis
Prijs/kwaliteit is super. Echt top producten.
Ik heb ondertussen al drie producten getest. Alle drie echt top. Eindelijk producten gevonden die niet te duur zijn en die goed hun werk doen. Heel blij mee. Hopelijk stijgen de prijzen niet te veel in de toekomst :)

Top producten
Top producten, hiervoor de wagen steeds gepoetst en behandeld met een ander bekend product meguia¥¥ toevallig op deze producten uitgekomen en de review gelezen en deze producten zijn top voortaan enkel nog deze producten om de wagens te poetsen en te behandelen.
Ik kan ze iedereen aanraden.

Zeer correcte afhandeling
Zeer correcte afhandeling
En heel goede producten

Réponse de Liquid Rebel
Op zondag besteld en dinsdag al…
Op zondag besteld en dinsdag al geleverd. Alle producten netjes ingepakt. Vandaag ook de producten gebruikt en sta versteld van de werking

Réponse de Liquid Rebel
Snelle en correcte levering van kwaliteitsvolle producten.
Het product is zoals beschreven, de levering verloopt correct en bijkomend is het resultaat van het product ook top!
Ik ben een tevreden klant, de volgende aankoop staat al te wachten in m’n winkelmand.

Zeer snelle en correcte communicatie
Zeer snelle en correcte communicatie
Had pech bij de levering (staking Bpost).
Uiteindelijk alles in prima staat ontvangen.
Eerste bestelling:
- neutrale shampoo
- extreme beads
- dry me crazy drookdoeken
Alles prima kwaliteit, een blijvertje...

Foam Cannon liquid rebel
Snelle levering en de foam Cannon werkt zoals het moet werken, top product

Top top top
Supersnelle levering, en wat een topproducten. Deze steigen boven alle verwachtingen uit.
Ik koop hier zeker terug !

Super tevreden over Liquid Rebel
Super tevreden over Liquid Rebel! Levering binnen 2 dagen en snelle, correcte communicatie. Alles wat ik bestelde is topkwaliteit. De Foam Cannon produceert dik schuim dat goed blijft hangen en het vuil moeiteloos losweekt.De droogdoeken drogen echt “crazy” en “softly” 👌🏼 Aanrader

Heel erg tevreden
Heel erg tevreden, en doet zeker het werk zoals ik het had verwacht.

AANRADER!!
Ik ben echt super blij met mijn bestelling bij Liquid Rebel! 🤙🏻💪🏼
Vooraf had ik een paar vragen via Instagram, en ik kreeg elke keer snel en vriendelijk antwoord. Dat gaf meteen een goed gevoel!
Mijn bestelling kwam precies zoals beloofd binnen 2 dagen binnen — echt top 👌🏻
Alles was netjes verpakt en het extraatje maakte het helemaal af. Dat soort dingen maken het toch net even persoonlijker 😊
Echt bedankt, Liquid Rebel! Ik ga hier zeker vaker bestellen 🙌🏻

Réponse de Liquid Rebel
Liquid rebel is een aanrader
Zeer tevreden over deze producten. Ik heb de velgenborstel, de iron remover en de interieur mat cleaner aangeschaft. Voorlopig heb ik enkel de eerste twee gebruikt, maar die doen exact wat ze beloven.
De iron remover werkt snel en efficiënt: al na een tiental seconden zie je de typische paarse verkleuring verschijnen, wat aantoont dat de remstofdeeltjes effectief worden losgemaakt.
De velgenborstel ligt bovendien zeer goed in de hand, is niet te zwaar en voelt zacht genoeg aan om zonder risico op krassen te gebruiken, zelfs op zwarte velgen.
Een absolute aanrader tot nu toe.

Ongelooflijk goede producten.
Ongelooflijk goede producten.
Ik gebruik al jaren producten van de grote merken tot ik op Rebel uitkwam ik moet geen ander meer hebben.
Prijs kwaliteit zitten zo ook heel sterk.
Verzending was super vlot.
Echt een aanrader.

Top service
Top service. Steeds zeer snelle reactie en bereidwillig om mee te zoeken naar een oplossing als je een vraag hebt
Top kwaliteit van de materialen

Amazing Liquid Rebel
Na wat zoeken ben ik bij Liquid Rebel uitgekomen. Met als resultaat dat ik zeer tevreden ben over de communicatie, het gemak van de webshop en een de vlotte levering. En nu over het Foam cannon dat is een zaligheid, Foamen, even wachten, afspuiten en drogen met met een Dry me Crazy. In een handomdraai is de wagen spik en span. TOP producten zeker een aanrader !!!

Réponse de Liquid Rebel
En savoir plus sur les différents types d'avis.