Live it Avis

3 964
TrustScore 4 sur 5

4,1

10/10 personal hjälpte till och löste problem så fort som möjligt väldig bra pilot som förklarade mycket om åkturen och hur de kommer gå, speciellt under åkturen så förklarade piloten allt vi flög öve... Voir plus

Snabbt svar och förklaring på telefon. Tyvärr är betalning omöjlig om man inte uppger svensk adress. Personnummer fungerar inte om man ej är skriven i Sverige.Jag har svenskt bank id.och personnumme... Voir plus

Gillar konceptet med att boka tex presenter, presentkort i förväg. Bokade stand up på Norra brunn, med bra komiker men nackdelen var att man inte fick veta innan man köpte upplevelsen att biljetten... Voir plus

1. Agence de divertissement

Till Action & Äventyr

Till upplevelser under 500kr

Kontakta oss

Välkommen till Live it

Vi har upplevelserna för alla tillfällen. Allt från födelsedagspresenter till julklappen och upplevelsen studenten vill få vid examen, och detta även oavsett ålder. Vi har upplevelserna som ger adrenalinkickar, smaksensationer man drömmer om och upplevelserna som ger lugn och ro. Ge bort ett vrålåk i en Ferrari eller Lamborghini, en kväll på Operakällaren eller en spaweekend på lyxiga hotell. Hitta den perfekta födelsedagspresenten, bröllopsgåvan eller julklappen hos oss, vi har något för alla. Enkelt att köpa, fantastiskt att få.

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Bra present o dess köp

12 juillet 2026

Hej Bo,
Tack för ditt omdöme.

Vi önskar dig en trevlig måndag!

Undermålig kundtjänst

Vi uppgraderade ett
presentkort till en annan upplevelse och fick först efter betalning veta att det inte fanns bokningsmöjlighet under den tiden som angavs på villkoren. Vi tog kontakt med kundservice som sa de att vi hade 2 v ångerrätt men att de skulle ta kontakt med berört hotell och sedan återkomma. Det gjorde dem inte. Efter 8 dagar ringde vi igen och undrade varför ingen hade hört av sig och önskade byta tillbaka till det ursprungliga värdebeviset. Den personen visste inte varför vi inte hade fått någon återkoppling men informerad oss att vi inte alls fick ångra oss utan värdebeviset var nu förbrukat. Rimligen borde en som kund få information om en de facto kan utnyttja tjänsten eller ej INNAN den anses dom förbrukad.
Vi kommer aldrig att använda oss av Live It igen.

27 juin 2026

Hej Cecilia,
Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att processen och kommunikationen inte motsvarade dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Våra namn doldes av…

Våra namn doldes av värdekodsuppgifterna, det gick inte att redigera! Det var mycket dåligt, tycker vi!!!

12 juillet 2026

Hej Mattias,
Tack för ditt omdöme.

Vi tar din feedback med oss!

Svårbokat via liveit.se

Jag tycker att det är för många begränsningar med att det bara går att boka många upplevelser sept - maj. Det är inte heller bra att bokningen inte kan göras från liveit-sidan. Man måste själv ta kontakt med med stället man vill ha upplevelsen och skicka med boxnummer och kod. Det gör det svårplanerat och tar lång tid om det tex inte finns lediga platser på det stället man önskar. Detta omdöme avser endast tjänsten liveit.se. Skulle nog avråda andra från att köpa presentkort på detta och ge pengar istället så kan man boka via leverantörens sida direkt istället.

9 juillet 2026

Hej Fredrik,
Tack för ditt omdöme & feedback.

Våra upplevelser erbjuds av många olika arrangörer, och bokningsrutinerna kan därför variera beroende på aktivitet och leverantör.

Vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra arrangörer för att göra bokningsprocessen så smidig som möjligt och uppskattar verkligen dina synpunkter. De hjälper oss i vårt arbete med att utveckla både våra tjänster och kundupplevelsen.

Lyckades inte använda biobiljetter

Lyckades inte använda biobiljetter, var tvungen att betala extra för att boka två hotellnätter på elithotell, dessutom fick vi betala 300 kronor extra. Vi gjorde det för att bli av med live it kortet. Kommer inte att rekommendera det till någon.

Hej Ulla,
Tack för ditt omdöme.

Tråkigt att höra att du har fått dn uppfattningen.

Hoppas att ni får en härlig hotellvistelse!

Trevlig helg!

Lätt att boka, svårt att välja

Lätt att boka, betala och utnyttja. Det enda som inte är lätt är att välja vad ur det stora utbudet

Hej Gillis,

Ha en fin måndag!

Ringde

Ringde. Bra service. Trevlig personal.

Hej Lasse,

Fint att höra!

Vännerna på Live it önskar dig en trevlig måndag!

Fick mkt god hjälp av kundtjänst

Fick mkt god hjälp av kundtjänst, men betalningen var strulig. Det kan nog ha berott på mig och inte företaget.

10 juillet 2026

Hej Karin,
Tack för ditt omdöme.

Vi önskar dig en fin fredag!

Mobilt bnkid

Eftersom jag inte har mobilt bankid i tel vore det bra att kunna använd ban kens id

Hej Lilian,
Tack för ditt omdöme.

Vi önskar dig en fin helg!

Det är min tredje beställning av…

Det är min tredje beställning av pizzacruisepaketet. Den här gången fyllde jag i att den skulle levereras via mail till min syster som en överraskning inkl hälsning. Den maiöadrs till mig istället!! Överraskningen försvann. Dåligt!

Hej Margareta,
Tack för din feedback. Vi beklagar att det blev en missuppfattning kring leveransen av din upplevelsepresent.

När en upplevelsepresent beställs skickas värdebeviset till den leveransadress som anges i samband med köpet. Köparen får samtidigt alltid en kopia av värdebeviset via mejl, så att det finns tillgängligt om mottagaren exempelvis skulle behöva hjälp eller om mejlet inte skulle komma fram.

Vi kan se att värdebeviset även skickades till den mejladress som angavs som mottagare för din syster, men vi förstår att det kan ha varit förvirrande att även få en kopia själv. Vi tar med oss din feedback kring hur vi kan förtydliga detta ytterligare.

Snabb och enkel

Snabb och enkel

9 juillet 2026

Vännerna på Live it

Att boka allting var en ren Pain Ass…

Att boka allting var en ren Pain Ass det var för mycket och för komplicerat för att det här ska vara smidigt transaktion mellan en gåva till upplevelse. Det är inte okej. Hoppas på att det här kan bli bättre i framtiden och hoppas att ni kanske kan lösa en en härlig transaktion som gör den här upplevelsen till en topp Notch

Hej Anders,
Tack för ditt omdöme.

Vi är ledsna att bokningsprocessen upplevdes som krånglig. Vår ambition är att det ska vara enkelt och smidigt att gå från gåva till upplevelse, så vi uppskattar verkligen din feedback.

Vi tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete med att förbättra bokningsupplevelsen.

Ha en fin dag!

Synd att man inte kan se…

Synd att man inte kan se tillgängligheten på evenemangen innan man gör en bokning. Man måste ju först köpa evenemanget, ett stort minus. Annars helt ok, mycket att välja bland.

5 juillet 2026

Hej Marie,
Tack för ditt omdöme.

Vi förstår att det hade varit uppskattat att kunna se tillgängligheten innan köp. Eftersom våra upplevelser erbjuds av många olika arrangörer med olika bokningssystem har vi tyvärr inte möjlighet att visa lediga tider direkt på vår webbplats.

Vi är glada att du uppskattar vårt breda utbud och tar gärna med oss din synpunkt i vårt fortsatta utvecklingsarbete.