Live it Avis

3 966
TrustScore 4 sur 5

4,1

10/10 personal hjälpte till och löste problem så fort som möjligt väldig bra pilot som förklarade mycket om åkturen och hur de kommer gå, speciellt under åkturen så förklarade piloten allt vi flög öve... Voir plus

Snabbt svar och förklaring på telefon. Tyvärr är betalning omöjlig om man inte uppger svensk adress. Personnummer fungerar inte om man ej är skriven i Sverige.Jag har svenskt bank id.och personnumme... Voir plus

Jag tycker att det är för många begränsningar med att det bara går att boka många upplevelser sept - maj. Det är inte heller bra att bokningen inte kan göras från liveit-sidan. Man måste själv ta kont... Voir plus

Smidigt att beställa. Men betalningen är väldigt långsam, var på väg att klicka igen. Sen när väl bekräftelsen kommer fram så står det inte vad man köpt. Står enbart belopp.

1. Agence de divertissement

Till Action & Äventyr

Till upplevelser under 500kr

Kontakta oss

Välkommen till Live it

Vi har upplevelserna för alla tillfällen. Allt från födelsedagspresenter till julklappen och upplevelsen studenten vill få vid examen, och detta även oavsett ålder. Vi har upplevelserna som ger adrenalinkickar, smaksensationer man drömmer om och upplevelserna som ger lugn och ro. Ge bort ett vrålåk i en Ferrari eller Lamborghini, en kväll på Operakällaren eller en spaweekend på lyxiga hotell. Hitta den perfekta födelsedagspresenten, bröllopsgåvan eller julklappen hos oss, vi har något för alla. Enkelt att köpa, fantastiskt att få.

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 966)

928 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt begränsande

Väldigt begränsande. Inte så praktiskt.

14 juin 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi önskar dig en fin kväll!

Leverans med e-post fungerar inte

Leverans med e-post fungerar inte, väldigt tråkigt då man väljer det just när man behöver en present snabbt.

14 juin 2026

Hej Jelena,
Tack för ditt omdöme.

Detta leveransalternativ skall fungera som det ska! Jag ser att vår kundservice har hjälpt dig vidare med ditt ärende.

Ha en fin kväll!

Saknar kartfunktion för att enklare jämföra

Det var enkelt att köpa presentkortet men det är inte lätt att hitta och välja en aktivitet om man vill jämföra flera likartade.

Jag tyckte inte om att man inte kan se aktivitetens position på kartan. Jag letade efter en övernattning i en intressant omgivning men det var omöjligt att på ett enkelt sätt jämföra läge på kartan. Det gick inte heller att 'lägga undan' de mer intressanta alternativen för att avgränsa antalet aktiviteter att välja bland.

Vi var två som sökte på var sin mobil och vi båda tyckte det var svårt att hitta - vi 'tappade bort' de intressanta förslagen hela tiden och behövde börja om sökningen flera gånger innan vi gav upp (på var sitt håll).

Det var både tidskrävande och ärligt talat rätt irriterande. Till den graden att jag kommer inte utsätta någon annan för ett sådant present.

Hoppas att Livit gör om webbsidan inom kort för att det är superviktigt - när man jämför flera aktiviteter - att kunna se destinationen på kartan.

Man måste veta om det går att ta sig fram till aktiviteten på ett smidigt sätt...

7 juin 2026

Hej Bea,
Tack för ditt omdöme och värdefull feedback.

Detta tar vi med oss till våra utvecklare.

Ha en fin eftermiddag!

Allt var lätt och beställa med det är…

Allt var lätt och beställa med det är förvirrande när jag står som mottagare även fast jag fick reda på att det spelar ingen roll. Om jag köper till någon annan så borde det framgå när man fyller i att det ska vem som är mottagare så man slipper undra när man får bekräftelse

Hej Kent,
Tack för ditt omdöme.

Vi tar din feedback med oss!

Fattar ingenting av systemet

Fattar ingenting av systemet. Vart är mitt bilnummer. Vart är mitt värdebevis och hur bokar jag… har förlängt mitt bevis för massa pengar utan att det borde behövas. Var stolta över era produkter istället för att debitera en för att man inte nyttjat det.

13 juin 2026

Hej Jimmy,
Tack för ditt omdöme.

Ett värdebevis som har passerat utgångsdatum räknas som ogiltigt. I det här fallet ser vi att vår kundservice gjort ett litet undantag och hjälpt dig med en förlängning, trots att värdehandlingen har passerat utgångsdatum.

Kontakta gärna vår kundservice på nytt om du har några funderingar.

Enkelt

Enkelt, det enda svåra är att välja rätt present.

13 juin 2026

Hej Liselotte,

Snabb service

Snabb service. Valde paket hem för att få det lilla röda paketet.

10 juin 2026

Hej Anders,

Fint att höra!

Ha en trevlig måndag!

Hade önskat ombudsleverans

Hade önskat ombudsleverans, känns lite osäkert att få de i postlådan

12 juin 2026

Hej Emelie,
Tack för ditt omdöme & feedback.

Vi tar detta med oss till våra utvecklare.

Ha en fin måndag!

Den initisla produkten som jag fick i…

Den initisla produkten som jag fick i present kunde bara bokas måndag till fredag förmiddag i Söderköping. Jag bor i Stockholm. Värdelöst. Vi bytte yill hotellövernattningar istället, men hade hellre haft en spaupplevelse som var tänkt från början.

9 juin 2026

Hej Karin,

Bra deal

Bra deal, fun times

Ha en fin fredag!

Otroligt omständigt med extra dolda…

Otroligt omständigt med extra dolda avgifter. Presenten kostade mig pengar!

Hej Marcus,
Tack för ditt omdöme.

Tråkigt att du har fått den uppfattningen. Den standardförlängning av giltighetstiden vi erbjuder är givetvis frivillig och något man kan köpa till om man önskar.

Ha en trevlig helg!

Jag tycker det är riktigt dåligt att…

Jag tycker det är riktigt dåligt att man inte kan se en kalender när eventen äger rum innan man köper upplevelsen.
Jag köpte en båttur i Stockholms skärgård i student present förra året och efter att jag köpt en till mig med så ser vi att det bara finns några enstaka tillfällen att göra detta på och alla är på Söndageftermiddagar. Detta funkar jättedåligt för båda så nu innan de gick ut efter ett år så bokade vi om till att köra bil. Detta för att kunna hitta på nått på närmare håll. (Örebro)
Döm om min förvåning när jag betalat ännu mer pengar för en aktivitet som vi är mindre sugna på och ser att enda möjligheten att göra detta är vid två tillfällen, På hela sommaren. och båda är Söndagar!
Jag skulle nästan kalla det här för bedrägeri. Det framgår ingestans att alla aktiviteter bara kan ske på söndragar och vid några enstaka tilfällen. Då hade jag inte köpt det här.
/Markus Berglund

7 juin 2026

Hej Markus,
Tack för ditt omdöme.

Vi tar din feedback med oss. Om du är ute efter specifika datum är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så kan de ta fram bokningsbara datum i förhand till dig.

Bra service.

8 juin 2026