Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fandt Livsnyderhjem på Instagram - efter at have fulgt hendes anden profil "Livsnyderhaven" i noget tid. Ååååh de fineste ting fandt jeg i webshoppen, inklusiv den smukke store brune... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine billeder på hjemmesiden, der virkelig giver en præcis fremstilling af deres varer samt forskellige idéer til styling. Derfor: det bestilte lever fuldt op til dét, jeg troede, jeg bestilte. Og s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet 3 gange hos LIVSNYDERHJEM. En rigtig fin oplevelse, hurtig respons på e-mail (selv i Påsken), pakkerne ankom også hurtigt (2-3 dage), og selv da jeg valgte at returnere nogle fine bast... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Magasin de mobilier de jardin
  3. Magasin

Écrit par l'entreprise

Livsnyderhjem er en web shop med fokus på haverum, orangeri og interiør. Vi har håndplukkede det bedste fra Livsnyderhaven og Livsnyderhytten og sælger det her på Livsnyderhjem.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Er vild med jeres lille univers 🙏❤️…

Er vild med jeres lille univers 🙏❤️ Har købt et par gange hos jer og er ikke blevet skuffet ! Så bare tak ☀️

25 février 2023

Hej Anette
Sikke en dejlig besked og anmeldelse af Livsnyderhjem. Det er skønt at du har været tilfreds og har købt flere gange hos os.
God søndag

Fine billeder på hjemmesiden

Og så blev det nærmest sendt samme dag, som jeg bestilte! Super!

9 février 2023

Hej Henriette
Mange tak for din anmeldelse af Livsnyderhjem. Det er så dejligt at høre dit køb levede op til dine forventninger.
Du må have en skøn dag
god søndag
mvh Anders

I har så fine ting 👍

I har så fine ting 👍.
Hurtig levering er dejligt 👍

25 janvier 2023

Hej Connie
Mange tak for din anmeldelse af Livsnyderhjem.dk
Vi håber at se dig igen hos os.
God søndag

8 janvier 2023

Hej Riki
Mange tak for din anmeldelse. Den er vi super glade for. Vi bestræber os på hurtig levering, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder
God aften

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside. Hurtig levering😀

17 janvier 2023

Hej Tina

Tak for din anmeldelse af Livsnyderhjem.dk
Dejligt at du havde en god oplevelse, med hjemmeside og leveringen.
God weekend

Fine varer

Fine varer, god service og hurtig levering. What’s not to like 👍

6 janvier 2023

Hej Nina
Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse.
God weekend

Nemt og hurtig

Det er en fantastik webshops i har.
Jeg har handlet ved jer mange gange efterhånden.
I får mine bedste anbefalinger.
Rigtig gjædelig jul og et godt nytår til jer begge 2 🎄⭐️🎄

10 décembre 2022

Hej Susan
Mange tak for din skønne anbefaling af Livsnyderhjem. Det sætter vi virkelig pris på.
God jul og godt nytår til dig
Livsnyderhjem

Hurtig levering - fine vare 😊
Så var der en lille julehilsen og en lille gave med denne gang
Så fint 🙌😊

14 décembre 2022

Hej Pia
Mange tak for din ordre og mange tak for din fine anmeldelse.

Livsnyderhjem

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukke varer og hurtig levering!

15 décembre 2022

Hej Tinna
Mange tak for din anmeldelse af Livsnyderhjem
God jul og godt nytår

TILFREDS !!!

Nem bestilling og hurtig levering af smukke julestjerner til vores store vinduer i Banken Fitness i Ølgod.

30 novembre 2022

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre i er glade for jeres julestjerner

Noté 3 sur 5 étoiles

Egentlig umiddelbart tilfreds, men …

Egentlig umiddelbart tilfreds, men havde jeg vidst at adventskransen er produceret i Kina, havde jeg aldrig købt den.

18 novembre 2022

Hej Birgitte
Tak for din anmeldelse og at du egentlig er tilfreds. Varerne på vores shop bliver produceret i mange forskellige lande, og det er bestemt også noget vi er opmærksomme på i Livsnyderhjem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine varmeste anbefaling til dette unikke univers

Livsnyderhjem.dk er en fantastisk webshop, med håndplukket interiør til dit hjem. Du finder med garanti smukke ting, der skaber hygge. Har allerede udset mig flere ting som jeg må eje. Følg dem endelig på Instagram for god inspiration til indretning.
Service er desuden virkelig god.

20 novembre 2022

Hej Kamilla
Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefaling om at følge Livsnyderhjem på Instagram.
God dag til dig
MVH Anders

Tilfreds

Hurtig levering😊

3 novembre 2022

Hej Susie
Mange tak for din anmeldelse. Den er værdsat.
Vi bestræber os altid på hurtig levering til vores kunder
God dag

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus