Beställde två saker en billig å en dyr. Den dyra ser jag inte röken av. Enda jag får ifrån lomax är en fråga om jag är nöjd. Uppdatering. Dåligt betyg resulterade att de skickade ut resten 13/2.... Voir plus
Strax före jul behövde vi två extrastolar till ett kalas! Beställde på Lomax och fick snabbt leveransen. Tyvärr var en defekt (vilket säkert inte berodde på Lomax utan på deras leverantör) och jag mai... Voir plus
Leveransen är under all kritik. Hade fått bekräftelse att det ska ske mellan kl 8 till 16.Chauffören ringer 16:20 och hade så bråttom att lämnar vara på gatan. Så tänker man ska jag våga bestä... Voir plus
Lomax.se erbjuder ett brett sortiment inom kontorsartiklar, elektronik, kontorsmöbler, lagerutrustning, rengöring, kök & catering. Med över 25 000 produkter så är vi din totalleverantör av allt till företag och privatpersoner.
Dragaregatan 3, 25442, Helsingborg, Suède
Demande des avis aux clients
Utmärkt kundservice! Jag strulade till en sak med en produkt jag köpte. Jag fick sedan så oerhört mycket hjälp av Lomax. Det är precis en sådan här sak man vill ha från ett företag online: om något strular sig, även om det är ens eget fel, så får man bästa support. Tack Jakob, för en väldigt bra produkt och all din hjälp!

Réponse de Lomax.se
Jag blev lovad leverans den 2025-05-27, idag är det 2025-06-05 och jag har ännu inte fått min leverans!
DSV levererade godset till Luleå den 3 juni och överlämnade den till en annan transportör, som bara kör gods till Gällivare två dagar i veckan. När transporten påbörjas går transporten förbi Gällivare på väg till Kiruna, i Kiruna övenattar föraren och transporten kommer till Gällivare först dagen efter.
Det är helg på fredag, så tidigast jag kan få mitt gods är på måndag den 9 juni, 12 dagar efter lovad leverans. Om ni i fortsättningen kommer att använda er av samma transportlösning kommer jag inte att vara kund hos er.

Réponse de Lomax.se
Leveransen är under all kritik.
Så tänker man ska jag våga beställa flera varor?
2025-05-27
Idag har företaget varit i kontakt med mig och håll med mig att leveransen inte fungerat enligt avtal och bett om ursäkt för inträffade och tagit del av kritiken och ska se till att detta ska inte upprepas.
Även jag har fått kompensation vid nästa beställning.
Väldigt uppskattat och bra kundservice.

Réponse de Lomax.se
Beställde en skrivare. Positivt att de ringde och erbjöd en välkomstpresent som skickades snabbt. Negativt att skrivaren inte kommit ännu och jag inte hört något alls. Jag ringde kundtjänst och frågade. De lovade att kolla med speditören och återkomma, men har inte hört något tillbaka

Réponse de Lomax.se
Leveransen delades till 3st för att en av de levereras var utanför vår arbetstid. Nu måste vi köra 10 km för att hämta den. Postnord borde läsa anvisningar och försöka leverera om det igen, istället.

Réponse de Lomax.se
Jättetrevlig personal och lätthanterlig webbshop samt bra kvalitet på produkter

Réponse de Lomax.se
Lade in beställning 07.55 på en tisdag men skickades ej förräns dagen efter. Paket ankom fredag. Tycker man hade kunnat skicka samma dag eftersom ringde tidigt.Trevligt med lite konfekt som present i paketet. Johan Giese

Réponse de Lomax.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.