Lomax.seAvis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Beställde två saker en billig å en dyr. Den dyra ser jag inte röken av. Enda jag får ifrån lomax är en fråga om jag är nöjd. Uppdatering. Dåligt betyg resulterade att de skickade ut resten 13/2.... Voir plus

Utmärkt kundservice! Jag strulade till en sak med en produkt jag köpte. Jag fick sedan så oerhört mycket hjälp av Lomax. Det är precis en sådan här sak man vill ha från ett företag online: om något st... Voir plus

Leveransen är under all kritik. Hade fått bekräftelse att det ska ske mellan kl 8 till 16.Chauffören ringer 16:20 och hade så bråttom att lämnar vara på gatan. Så tänker man ska jag våga bestä... Voir plus

1. Magasin de fournitures de bureau
  2. Service e-commerce
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Fournisseur de matériel de bureau
  5. Magasin de meubles de bureau
  6. Grossiste en fournitures de bureau

Lomax.se erbjuder ett brett sortiment inom kontorsartiklar, elektronik, kontorsmöbler, lagerutrustning, rengöring, kök & catering. Med över 25 000 produkter så är vi din totalleverantör av allt till företag och privatpersoner.

Bien

TrustScore 4 sur 5

723 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

55 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gillar funktionaliteten

Snabb leverans, en riktigt bra organisationstavla, enkel att montera, bra funktionalitet.

22 janvier 2025

Hej Maria

Kul och höra att du är så nöjd 😊

Strulföretag...

Väntat ca. 20 dagar, fick inget ordermail, när jag bad om info skulle dom skicka men när jag flera dagar senare bad om kvitto svarade dom att varan utgått och dom avbröt ordern.
Bara strul med andra ord

22 janvier 2025

Hej Ali

Ser att du varit i kontakt med oss på kundtjänst och att vi hittade en lösning du var nöjda med.

Du får gärna kontakta oss på 042- 400 93 00 eller kundtjanst@lomax.se om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Bra varor till bra priser

easy. delivered on time

13 janvier 2025

Dear NA

Thank you so much for 4 nice stars!⭐

Nice to hear that you are satisfied 😊
Have a nice day and welcome back!

Kind regards Jennie
Your Lomax.se Team

Snabb och bra leverans

13 janvier 2025

Hej Robin

Kul och höra att du är så nöjd 😊

www.lomax.se

Jag fick ingen info vid beställningen…

Jag fick ingen info vid beställningen att en av produkterna skulle dröja så lång tid att få.

10 janvier 2025

Hej Frida

Tack för ditt omdöme.
Vi har försökt komma i kontakt med dig för att få mer info kring ditt ärende. Du får gärna kontakta vår kundservice på 042 - 400 93 00 mån- fredag 08.30 - 16.00 så vi kan hjälpa dig.

Mvh
Jennie

Kanonbra!!

Hej JK

Kul och höra att du är så nöjd med oss 😊

www.lomax.se

På bilderna sr mkt finare ut än…

På bilderna sr mkt finare ut än verkligheten

Hej David

Tack för din feedback och för trevligt samtal! All feedback är viktig för oss och skönt att vi kunde hitta en lösning du känner dig nöjd med!
Varm välkommen att höra av dig till oss om vi kan hjälpa till med något mer!

Snabb o smidig affär

Snabb o smidig affär. Bra hemsida & bra priser. Ordern var uppdelad på 3 omgångar men det fungerade väl ok ändå.

Hej Ewa

Tusen tack för dina 5 stjärnor!⭐

Kul och höra att du är så nöjd med oss 😊
Anledningen till varför du fick flera leveranser är för att de skickas från olika lager. Detta för att leveransen ska bli så snabb som möjligt.

Ha en fin dag och varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans.

7 janvier 2025

Hej Anna

Tusen tack för dina 5 stjärnor ⭐
Härligt att höra att du är nöjd med leveransen.

www.lomax.se

Perfekt att organisera skrivbordet med

Perfekt att organisera skrivbordet med. Snabbt och enkelt att montera och det ser rent ut på skrivbordet.

Hej Ajsel!

Perfekt köpupplevelse

Strax före jul behövde vi två extrastolar till ett kalas! Beställde på Lomax och fick snabbt leveransen. Tyvärr var en defekt (vilket säkert inte berodde på Lomax utan på deras leverantör) och jag mailade en reklamation med bilder! Föredömligt snabbt fick jag ett vänligt svar med erbjudande om en ny stol + en extra gåva! Den nya stolen levererades lika snabbt som de första och den hemliga gåvan är på väg! Jag är jättenöjd och imponerad av den generösa hanteringen, som Lomax genom Aleyna D. på deras kundtjänst stod för!

18 décembre 2024

Hej Thomas!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! ⭐
Det gläder mig att höra att du är nöjd med servicen du fick.

Trevlig helg och varmt välkommen tillbaka! :)

Mvh Aleyna

Jättenöjd

Jättenöjd, snyggt och organiserat på skrivbordet och jag har inte ont i nacken längre av att sitta vid laptopen.

6 janvier 2025

Hej Sabina

www.lomax.se

Så bra tavla var sak på sin plats man…

Så bra tavla var sak på sin plats man får mer skrivbordsyta och om man saknar plats kan man ha smalare skrivbord men ändå ytan. Perfekt toppen, bra pris också så bara bästa

1 janvier 2025

Hej Marina

snabb leverans

27 décembre 2024

Hej Ullacarin

Tusen tack för dina 5 stjärnor ⭐
Härligt att höra att du är nöjd med leveransen.

bra snabb leverans

23 décembre 2024

Hej Oskar

Tusen tack för dina 5 stjärnor ⭐
Härligt att höra att du är nöjd, Varmt välkommen åter!

Hej Linus!

Tusen tack för dina 5 stjärnor ⭐
Härligt att höra att du är nöjd, Varmt välkommen åter!

www.lomax.se

Snabb leverans men vilseledande…

Snabb leverans men vilseledande prisuppgifter på hemsidan. Dock löste Lomax detta snabbt och elegant. Bra jobbat!

16 décembre 2024

Hej Lena!

Tusen tack för ditt fina omdömme ⭐️
Det gläder mig att höra att du blev nöjd med hjälpen 🙂

Varmt välkommen åter & God Jul!

Perfekt

Toppen , inga bra alls .
Smidig och snabb leverans .

13 décembre 2024

Hej Mahmood!
Tusen tack för dina 5 stjärnor!⭐
Härligt att höra att du tycker det va snabb och smidig leverans 😊
Varmt välkommen åter & God Jul!
Ditt Lomax.se Team www.lomax.se

Bred sortiment alltid bra och snabb…

Bred sortiment alltid bra och snabb service. Jennie Secher är en klippa alltid trevlig, professionell och serviceminded.

10 décembre 2024

Hej Besnik

Tusen tack för 5 fina stjärnor!⭐
Jag blir jätteglada över att höra att du är så nöjd 😊

Varmt välkommen tillbaka & God Jul 🎄

www.lomax.se

En savoir plus sur les différents types d'avis.