Loodgietermaster

À propos de l'entreprise

1. Plombier

Écrit par l'entreprise

Onze hoogwaardige loodgietersdiensten en onze persoonlijke service, onderscheidt ons van andere loodgietersbedrijven. Onze eerste prioriteit is het bieden van een uitstekende service voor elke klus, zodat u na afloop van onze werkzaamheden tevreden bent.

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Zeer hoge prijzen. NIET DOEN

Zeer hoge prijzen voor werk wat afgeleverd wordt.
Je tekent voor akkoord voor voorrijkosten en nog onderzoekskosten en 0,5 uur werk.
Prijs wordt daarna zeer hoog 10 min werk 39.99 uur prijs 240 euro en ook nog Extra wat sloop werkzaamheden wat ook nog op rekening komt.
Belachelijk prijzen voor 1,5 uur werk
Niet mee in zee gaan.

17 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Arbeidsloon € 375 per uur !

Een eenvoudige lekkage (losgelaten stukje PVC buis) werd snel en kundig gerepareerd. De kraan, die uit een magazijn gehaald moest worden, werd goed geplaatst.
Totale kosten: € 929,67!
Voor nog geen 1,5 uur werk een arbeidsloon van € 375 per uur.
De motivering van de monteur: anders moet je 6 of 7 weken wachten op een loodgieter…..

13 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte Loodgieters voor…

Zeer slechte Loodgieters voor belachelijke prijzen. Uiteindelijk waren ze 3 keer geweest en waren nog 4 van de 7 radiatoren lek. Uiteindelijk moeten betalen onder hoge druk want anders zouden ze de boel weer los trekken. Kan nog wel 3 pagina's vol schrijven wat er mis ging maar je snapt het idee. NIET DOEN!

1 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super behulpzaam en snel gekomen

Super behulpzaam en snel gekomen. Ik was eerst een beetje nerveus omdat ik de reviews zag toen ik al naar ze gebeld had, maar ik heb alleen maar een goede ervaring gehad!! Ze hielpen me met een glimlach en waren snel klaar. Ik zou ze van harte aanbevelen!!

10 avril 2023

PAS OP VOOR DIT BEDRIJF!

PAS OP VOOR DIT BEDRIJF!
Ze rekenen op zich schappelijke voorrijdkosten (€ 50,-), maar om het probleem op te lossen rekenen ze vervolgens exorbitante tarieven. Je kunt er ook niet mee akkoord gaan, maar dan moet je wel direct de voorrijdkosten afrekenen. Omdat er een kleine lekkage was, kreeg ik een onderhoudsbeurt van mijn nog vrij nieuwe cv ketel. Dat kostte bijna 300 euro. Er werd vastgesteld dat er een onderdeel (automatische ontluchter) vervangen moest worden. Veel monteurs zouden dat op voorraad hebben, maar dit bedrijf had dat niet. Om het onderdeel te vervangen willen ze dan nog wel even terugkomen à raison van wederom ruim 300 euro. Mijn gevoel is dat het niks met eerlijke tarieven te maken heeft, maar dat ze gewoon proberen om je zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Geen aanrader dus!

7 avril 2023

Afspraak gemaakt

Afspraak gemaakt. Half uur na afgesproken tijdstip nog niemand. Toen maar gebeld, werd me verteld dat ze contact met de monteur zouden zoeken en terug zouden bellen. Niks meer gehoord. Op mijn eigen telefoontjes werd niet meer gereageerd.

PS: laat je niet misleiden door de reacties onder deze review. Hebben geen contact gezocht, ook niet om de korting aan te bieden of op een andere manier een oplossing aan te reiken.

1 décembre 2022

Réponse de Loodgietermaster

Heel vervelend, wij hadden het heel erg druk op het tijdstip en wij hadden daarnaast een storing in het systeem we kunnen een nieuwe afspraak voor u inplannen met 100 euro korting als coulance.
Onze excuses Voor het ongemak.

Met vriendelijke groet

loodgierermaster

Redders in nood

Ik had een verstopping in mijn badkamer het rioolwater en poep resten kwamen van alle kanten naar boven. Ik en mijn vrouw waren zeer gestrest door deze omstandigheden gelukkig hadden wij op tijd gebeld naar Loodgietermaster. De jongens waren er binnen een uur al en hebben ook binnen een uur al mijn probleem opgelost. Er kwamen zeer vriendelijke monteurs die ons een goeden uitleg konden geven van wat er was gebeurd. Wat bleek was mijn kinderen hadden natte doekjes de wc in gegooid wat de oorzaak bleek te zijn van de verstopping. De monteurs hebben mij achteraf nog tips gegeven en mijn badkamer schoon gemaakt wat ik zeer waardeer. Het bedrag wat ik moest betalen viel zeker mee vergeleken wat ik heb gehoord over andere spoed loodgieters bedrijven. Mocht ik ooit nog een loodgieter nodig hebben zal ik zeker nog eens bellen. Echt redders in nood.

4 novembre 2022

Goeden service

Goeden service, klant vriendelijke monteurs en ze hebben mijn lekkage goed verholpen. Ik ben zeer tevreden mocht ik nog eens een loodgieter nodig hebben weet ik wie ik moet bellen.

3 novembre 2022

Opgepast mensen!

Opgepast mensen. Dit zijn oplichters. Zie eerder reviews. Deze site maakt deel uit van een netwerk met uiterst dubieuze loodgieter websites. Klanten worden aan de telefoon gelokt met 35 euro voorrijkosten. Vervolgens ben je - als ze eenmaal bij je thuis zijn - aan de beurt en ontvangen je een rekening van honderden euro's of meer voor een eenvoudige loodgietersklus.

Update nav reactie. Inderdaad, ik heb eenzelfde review geschreven over loodgietersvanoranje. Jullie behoren tenslotte tot dezelfde boevenbende.

3 novembre 2022

Réponse de Loodgietermaster

Heel vervelend voor u het lijkt toch er op dat u geen zaken met ons hebt gedaan want wij reken voorrijkosten 50 euro nooit 35.
Ik vermoed dat u een bedrijf door elkaar haalt wij hebben al langer last van bedrijven die ons goede naam besmeuren, zoals Loodgieteraanhuis en loodgietervanoranje deze 2 bedrijven horen niet bij ons. En wij hebben al aangifte gedaan voor valsheid in geschriften.

Wat een oplichter

Wat een oplichter. Bedrijf bestaat niet eens.

Ok deel je kvk, kantoor adres en btw nummer dan maar even hier.

Een eerlijke loodgieter zet gewoon de kvk op zijn of haar site. En in ieder geval het adres van kantoor. Als ik bij de kvk zoek op jullie naam, loodgietermaster vind ik niks. Geen adres. Niks.

Hahaha lekker betrouwbaar. Geen adres, geen kvk. Dat is bij een normaal bedrijf openbaar en op de site te zien. Jammer he. Moet je weer een nieuwe naam bedenken en mensen oplichten.

2 novembre 2022

Réponse de Loodgietermaster

Onze adres is gewoon te zien bij contact informatie.
Waarom vind ons oplichters als u niet eens zaken met ons hebt gedaan.
Mocht u toch een loodgieter nodig hebben staan we voor u klaar.

Met vriendelijke groeten.

Wat een top monteurs!

Wat een top monteurs! Ik had een lekkage in de muur en de monteurs hadden super snel het probleem gevonden en verholpen. Ik raad ze zeker aan beleefde jongens en reële prijzen.

18 octobre 2022
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus