Deltawarmteservice Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel blij met de goede service

Ik ben heel blij met de goede service, vakmanschap en flexibiliteit om ons verwarmingssysteem op korte termijn, in orde te maken, te keuren en operationeel op te leveren voor een zeer scherpe prijs. Dank ook aan Mo voor zijn vriendelijke adviesen en vakmanschap. Indien nodig maak ikzeker weer gebruik van hun service.

25 septembre 2026

Uitzonderlijk goede service!

Uitzonderlijk goede service! Ik zat met een lekkende cv-ketel en kreeg van andere partijen te horen dat een ingrijpende en dure reparatie nodig zou zijn. Vanaf het eerste telefoontje werd hier echt meegedacht over een oplossing. Eerlijke prijs, erg transparant, en de monteurs hadden het probleem dezelfde dag snel en netjes opgelost. Ik weet waar ik voortaan aanklop als ik een loodgieter nodig heb!

23 septembre 2026

Bel iemand anders

Zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Komen een installatie repareren en bij afloop wordt direct een betaling verwacht, zonder mogelijkheid tot nakijken van de factuur. De rekening die ik kreeg was absurd hoog. Bel iemand anders.

24 février 2026

Pas op

Pas op! Alle 5 sterren en positieve reviews worden gemanipuleerd door het bedrijf zelf.

8 août 2026

Top service!!

Contact verliep soepel en binnen no-time een afspraak kunnen maken om mijn cv-ketel te laten fixen. Hartstikke blij met deze service en zeker aan te raden!!

2 juillet 2026

Top servicee

Top servicee! De cv-ketel is netjes en snel geïnstalleerd. Alles werd goed uitgelegd en er is schoon gewerkt. Erg tevreden, zeker een aanrader.

14 mai 2026

Fijne service

Fijne service, er wordt goed gekeken wat nodig is voor het behoud van een goed werkende ketel. Eerlijk in communicatie met wat nodig is en bereid iets extra’s te doen.

25 mai 2026

Echt topservice

Echt topservice! De cv-monteur kwam snel langs en heeft super vakkundig werk geleverd. Probleem werd direct gevonden en dezelfde dag nog opgelost. Zeer vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. Werkt netjes, snel en betrouwbaar. Tegenwoordig kom je niet vaak meer zulke goede service tegen. Ik ben enorm tevreden en zal hem zeker opnieuw inschakelen én aanbevelen aan anderen!

15 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Lekke CV-ketel op zelfde dag vervangen

CV-ketel van 15 jaar oud lekte. Nadat in de ochtend binnen enkele uren monteur Adam er al was om te kijken wat het probleem was, is hij diezelfde middag al langsgekomen om de gehele ketel te vervangen en een nieuwe te installeren. Supervriendelijk, professioneel en hij legt uit hoe hij handelt en geeft veel advies. Hele goede ervaring, dezelfde dag geholpen!

22 mai 2026

Kundig en Betrouwbaar

Na mijn telefoontje stond dezelfde dag nog een monteur, Adem, op de stoep zoals afgesproken. Hij gaf zijn kijk en advies op wat er moest gebeuren aan de CV ketel: Reparatie was mogelijk maar gezien de leeftijd van de ketel (17 jaar) was een nieuwe ook te overwegen. Dezelfde middag nog een prijsopgave ontvangen van zowel een reparatie als een nieuwe cv ketel. Gekozen voor een nieuwe. Deze werd de volgende dag gelijk geïnstalleerd door monteur Adem en Amin. Prettige communicatie, vriendelijk en netjes, en uiteraard vakkundig. Kortom, op alle vlakken een aanrader.

20 mai 2026

Toppers

Vanochtend een app gestuurd om 13.00 uur was Mohammed aanwezig. Er moest een nieuwe ketel in. In de middag kwam Adam erbij. Deze twee mannen hebben er voor gezorgd dat ik binnen 8 uur tijd een nieuwe ketel heb. Superfijne mannen, werken netjes en hebben verstand van zaken. Dus van mij krijgen Mohammed en Adam een dikke tien!!

19 mai 2026

Fijne service

Wat fijn dat de monteur nog in de avond kon komen om de geplande CV onderhoud te doen. Zeer gewaardeerd.

28 avril 2026

Goeie bedrijf

Goeie bedrijf
Ik had monteur nodig ze waren snel netjes alles opgeruimd en werkte cv ketel fijn bedankt heren

26 avril 2026

Top bedrijf

En hele goeie ervaring gehad bij dit bedrijf! Wisten al snel mijn problemen op te lossen, waren snel ter plaatsen en waren ook nog is heel vriendelijk. Ik heb mijn vaste bedrijf gevonden! Zeker een aanrader!!

13 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus