Uitzonderlijk goede service! Ik zat met een lekkende cv-ketel en kreeg van andere partijen te horen dat een ingrijpende en dure reparatie nodig zou zijn. Vanaf het eerste telefoontje werd hier echt me... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Komen een installatie repareren en bij afloop wordt direct een betaling verwacht, zonder mogelijkheid tot nakijken van de factuur. De rekening die ik kreeg... Voir plus
Ik ben heel blij met de goede service, vakmanschap en flexibiliteit om ons verwarmingssysteem op korte termijn, in orde te maken, te keuren en operationeel op te leveren voor een zeer scherpe prijs. D... Voir plus
CV-ketel van 15 jaar oud lekte. Nadat in de ochtend binnen enkele uren monteur Adam er al was om te kijken wat het probleem was, is hij diezelfde middag al langsgekomen om de gehele ketel te vervangen... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Top werk geleverd!!
Top werk geleverd!!! Alle storingen opgelost en netjes alles opgeruimd.
Ze waren ook echt snel ter plaatse!
Ga zo door jongens! Zal jullie aanraden in mijn netwerk!
Top top
Fijne behulpzame en vriendelijke monteurs.
Je ziet dat ze ervaren zijn en konden mijn probleem binnen no time oplossen.
Eerlijke prijzen en ruimen netjes alles op.
Top top top
Ik heb nog nooit zo een goeie service…
Ik heb nog nooit zo een goeie service gehad voor mijn woning echt 100 procent aan te raden en zeker een bedrijf dat ik weer zou gebruiken!!!!
Geen warm water
Geen warm water. Ketel deed het niet meer en de monteurs waren er snel bij. Dit waren geen opgevers en hebben de ketel in werking gekregen en ik heb weer warm water. Top monteurs!
Prima geholpen
Prima geholpen, een nieuwe boiler dezelfde dag nog geplaatst.
Hele goede ervaring
Hele goede ervaring. Op zondag ging onze 20 jaar oude ketel kapot. Gebeld. Ze waren er direct bij en hebben dezelfde dag een nieuwe ketel geplaatst. Super service en top monteurs.
Wat een topgasten
Wat een topgasten!
Ik had een spoed gevalletje en ze konden er binnen 4 uur zijn en gingen snel te werk.
Ervaren en vertrouwd. Ik mocht er bij blijven en ik leerde er ook wat van.
Alles gelijk opgelost met prachtig werk.
Eerlijke prijzen en duidelijk in communicatie en werk.
Over all, een hele fijne ervaring gehad!!
Zeer goede en snelle service
de monteurs waren dezelfde dag aanwezig alles netjes opgelost en alles netjes achter gelaten
Ik heb naar deze bedrijf gebeld
Ik heb naar deze bedrijf gebeld
Afspraak gemaakt ze beloven wat ze zeiden
Uit eindelijk hebben ze storing opgelost en netjes alles uitgelegd
Waren nette heren
Bedankt delta