Loodgietersspecialist Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Stelletje oplichters….niet binnen laten…

Stelletje oplichters….niet binnen laten …..rijden in een middelgrijs auto soort kango model zonder reclame ..dragen kleding zonder reclame chauffeur blijft in de auto zitten zogenaamd lunchpauze…de zogenaamde monteur …is een mollig ventje .zwart brilletje..krullig bruin haar….laat hem niet binnen….hebben een verhaal wat nergens op slaat de verstopping van onze spoelbak in de keuken konden ze niet wegkrijgen dus moesten wij maar een rapport op laten maken van 600 euro en naar de Gemeente zodat deze het van buiten af konden oplossen….kul verhaal ….is helemaal niet waar …hebben ruim 1100 euro betaald…wat zijn wij stom geweest.

19 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Gewoon oplichters- pas op!

Ik heb dit bedrijf op internet gevondenl en gebeld voor de ontstopping van toilet opm badkamer. De prijsopgave vootafgaand aan het werk kwam neetr op c a. 350euro ns een half uur kwas de klus geklaard met de mededeling dat de verstoppinh op grmeentegrond zat op een afstand vsn 15 myr van hey toilet.
De rkening kwam daarmee op 1789 euro !!. DIT BEDRAG IS NIET TERUG TE VORDEREN BIJ DE GEMEENTE.

12 février 2026

Gewoon oplichters

Zeggen dat het met uiterlijk 350euro wel opgelost in en uiteindelijk een rekening krijgen van 1200euro met de mededeling dat je bij de gemeente wel geld terug kunt krijgen omdat het verstopt zit ter hoogte van gemeente grond. Na vraag gedaan en dan blijkt dit niet zo te zijn. Het zijn gewoon oplichters. Trap er niet in

16 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een afvoer ontstoppen mag nooit zoveel geld kosten.

De monteurs gingen professioneel te werken, daar was niets over te zeggen. De werkzaamheden duurden circa 1 uur en zorgde uiteindelijk voor een zeer hoog bedrag waarmee ik het duidelijk niet eens was. Bovendien was de afspraak voor de afvoer-ontstopping meerdere keren verplaatst, wat ik helemaal niet prettig vond.

5 janvier 2026

Oplichters

Oplichters, pas op voor de malafide loodgieters die deze organisatie op je afstuurt. Vernielen de boel en komen dan met een zeer gepeperde rekening van duizenden Euro's.

19 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is een enorme oplichter

Dit is een enorme oplichter, gisteren was mijn moeder (van 86) de pineut. Googelde netjes, maar kreeg deze (als gesponsord) bovenaan en belde... Heeft gezegd dat er geen spoed was, maar meneer was er dezelfde middag en heeft na 1,5 uur niets oplossen een direct te betalen factuur van 2.375 euro neergelegd. Alles ligt nu bij de politie, wij doen aangifte, als jij ook bent opgelicht, doe dat dan alsjeblieft ook.

25 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hoe kon ik zo stom zijn?

Hoe kon ik zoooo stom zijn. Je belt ze, en hebt al twijfels, je hangt op en wordt direct terug gebeld. Je gaat in het gesprek op, omdat je een probleem hebt en er een luisterend oor is. Er wordt snel een afspraak gemaakt en daarna begint het gedoe. Je hebt niet de tijd genomen om het een en ander te controleren, dat is het eerste probleem. Had ik dit wel gedaan, dan had ik geweten wat een oplichters dit zijn. Een hoop mooie praatjes en in 22 minuten bijna 1400 euro lichter. Ik had nooit moeten betalen, wat ben ik stom geweest. Wees gewaarschuwd mensen. Dit is NIET loodgieter-specialist.nl, maar Loodgietersspecialist.nl (met dubbel S), dit zijn regelrechte oplichters. Het probleem is nog steeds niet verholpen, maar je geld is weg. LET GOED OP MENSEN!!!

En als laatste... DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE... en zorg dat deze oplichters gestopt worden.

7 novembre 2025

Heel erg malafide bedrijf

Heel erg malafide bedrijf. Absoluut niet mee in zee gaan!! ze rekenen belachelijk hoge prijzen en maken een waardeloos rapport. Daarbij liegen ze je voor.
Wij zijn 1000 euro lichter door dit frauduleuze bedrijf

6 octobre 2025

Malafide loodgietersbedrijf

Malafide loodgietersbedrijf, NIET voor gaan! Ze rekenen dubbel de gangbare prijs.

Dit is niet hetzelfde bedrijf als loodgieterspecialist.nl

23 octobre 2025

Malafide loodgieters

Probleem niet opgelost, hoge kosten, dubieuze facturen zonder btw nummer of KVK vermelding, duur en slecht ‘rapport’. Verstopping zat op naar eigen zeggen op gemeentegrond, dit bleek niet waar. Dit werd verteld na 30 meter frezen a €80,- en andere kosten. Andere partij had de verstopping op eigen terrein binnen twee uren opgelost.
Zie recent item van Radar, zelfde werkwijze, je zoekt een lokale partij maar krijgt loodgietersspecialist. Mo zei voor installatiespecialist te werken dit is tevens loodgieterspecialist
Let op, landelijk actief!

17 septembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus