Nadat mijn fatbike was gestolen, heeft het team van Loqater mij geweldig geholpen. Dankzij hun systeem kon mijn fiets worden teruggevonden, iets waar ik ontzettend blij mee ben. Het contact met de med... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bakfiets na 2 dagen teruggevonden!! Hele fijne klantenservice ook, kon ze elk moment bellen om de status te checken. Enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom ze pas na 2 dagen de locatie konden ui... Voir plus
Ik raad iedereen aan om dit product aan te schaffen!! Vorige week maandag werd mijn dochter haar fatbike gestolen en vandaag precies een week later staat die mooie fatbike weer gewoon hier bij ons... Voir plus
Zij stelde me gerust en konden mij met zekerheid vertellen dat mijn fatbike weer terecht zal komen. Ik geloofde er niet zo snel in omdat ik het eerst wilde zien. Na ongeveer 6 dagen werd ik gebeld doo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.
Coordonnées de contact
Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort, Pays-Bas
- +31 (0)85 130 58 61
- info@loqater.nl
- loqater.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 9 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik heb contact dezelfde dag genomen als…
Ik heb contact dezelfde dag genomen als toen mijn bike verdween. Het was heel snel en makkelijk geregeld. Twee weken geleden is de bike gevonden. Zonder accu wel eens waar, maar de bike is terug. Dus het werk is goed uitgevoerd.
Goede peilzenders
Super bedrijf en snel mijn fiets terug.
De beste investering: Loqater geeft je gemoedsrust
Ik was compleet van slag toen mijn gloednieuwe fatbike van €3.000 – nog geen maand oud bij mijn werk gestolen werd. Het hek van de stalling was gewoon opengezaagd en ondanks de camera’s deed mijn werkgever niets. Dat gevoel van machteloosheid en hopeloosheid vergeet ik nooit meer.
Gelukkig had ik Loqater aangeschaft, en dat was letterlijk mijn redding. Dankzij hun zender en ongelofelijke inzet had ik mijn fiets binnen twee weken weer terug! Vanaf het eerste contact voelde ik me gesteund: ze namen alles direct serieus, hielden me constant op de hoogte en gaven me het vertrouwen dat het goed zou komen.
Toen ik uiteindelijk mijn fiets terug had, was de opluchting niet te beschrijven. Ik ben Loqater zó dankbaar. Zonder hen was ik mijn fiets echt kwijt geweest. Hun service, betrokkenheid en daadkracht zijn ongeëvenaard. Loqater is gewoon de beste.
Als je van je fiets houdt en gemoedsrust wilt, twijfel dan niet: Loqater is elke euro meer dan waard. Het is echt het beste wat ik ooit gedaan heb.
Ik zou iedereen dit aanraden te nemen
Ik zou iedereen dit aanraden te nemen! Bij ons hebben ze laatst de fatbike van me dochter gestolen en binnen een week had de loqater hem gevonden en hebben wij de fatbike terug! Echt een uitvinding en ik wil niet anders meer! Ze zijn heel vriendelijk helpen je goed en pakken het gelijk op. Ben ze heel dankbaar want ze zijn gewilt de fatbikes en zo kan je hem altijd terug vinden. Ik ben echt blij dat wij de loqater erop hebben zitten.
Gestolen nieuwe fatbike
Mijn dochter de nieuwe Fatbike was op vrijdag gesloten en maandag kreeg ik het verlossende telefoontje dat deze terecht was. Vond het Super fijn dat ik in het weekend een medewerker kon spreken over hoe verder? Was erg vriendelijk, professioneel en kon mij geruststellen. Geen enkel vraag was te veel. Ik ben zeer tevreden 😊
Mijn fiets is na 2 dagen gevonden
Mijn fiets is na 2 dagen gevonden na dat ik had gemeld dat mijn fiets was gestolen
De nog net nieuwe fatbike van mijn…
De nog net nieuwe fatbike van mijn dochter werd gestolen en was binnen 2 weken teruggevonden! Dat is erg knap werk! De fatbike afhalen van het politiebureau duurde iets langer ivm juridische procedures nadat het was gestolen en doorverkocht. En dat duurde ook zo'n 2 weken. Ik ben er erg blij mee. Had in de 2 weken opsporing wel graag op de hoogte gehouden willen worden. Maar het eindresultaat is Top!! En daar gaat het om.
Top service
Top service, binnen een week mijn fatbike terug!! Het is zeker de moeite waard om een loqater aan te schaffen. Bedankt!!
Top 24/7 service
Onze fiets was gestolen na kantooruren. Toch besloten direct te bellen met Loqater en werd ondanks dat het zo laat was vriendelijk geholpen. Zij dachten mee en legde het proces uit. En met positief resultaat. Wij zijn blij met het product en de service.
Goede en snelle bemiddeling
Snelle hulp geboden waardoor de fiets terug is gevonden
Top ervaring
Mijn zoon zijn fatbike was gestolen en ik heb gelijk contact opgenomen met loqater en kreeg een erg vriendelijke man aan de telefoon die mij precies heeft uitgelegd hoe ik het moest aanpakken. Heb gelijk via hun site alle informatie over fiets ingevuld en gestuurd. Nog geen 10 min later had ik al bericht van hun dat ze de peilzender gingen uitlezen om te zien waar de fiets was dat was op maandagmiddag. Donderdagmorgen om 09.00 uur stond de politie bij mij voor de deur met de mededeling dat mijn zoon zijn fiets was terug gevonden en dat ze die kwamen terugbrengen. Ik was heel sceptisch over de tracker maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Loqater en politie hebben zeer snel samen gewerkt en mijn zoon kon na 3 dagen weer op zijn fiets fietsen. Nogmaals bedankt voor het vinden van de fiets en de goede en vriendelijke service.
Gr, Janna Smit
Fiets snel terug na diefstal
Mijn gestolen fiets had ik binnen 3 dagen terug dankzij deze fantastische locater. De communicatie tussen alle betrokken partijen verliep geruisloos en snel.
Blij dat ik de fiets heb voorzien van een tag/locator. Ik heb mijn fiets weer terug.
Fiets was gestolen met hulp van Loqater weer terug.
Mijn fiets was gestolen en ik heb echt heel veel en goed contact gehad met het team van loqater. Mede dankzij hun hulp en de pijlzender heb ik mijn fiets weer terug gekregen. Een zeer klantvriendelijke ervaring. Bedankt.
Goed geholpen!!!
We werden goed geholpen door jullie.
En de mijn object werd snel gevonden.
Goed gedaan
Dankzij dit bedrijf heb ik mijn fatbike…
Dankzij dit bedrijf heb ik mijn fatbike weer terug. Het ging echt heel snel, namelijk binnen 4 dagen was de locatie al bekend! Ze zijn super vriendelijk in contact! Heel erg bedankt!
Fiets gevonden, maar onverwachts
Moet zeggen dat ik het voor mij niet helemaal duidelijk was wat loqator aan het doen was nadat ik had aangegeven dat mijn fiets gestolen was. Dat terzijde, mijn fiets was na twee dagen teruggevonden nadat de politie hem had aangetroffen door middel van de tracker. Dit had ik ook niet verwacht aangezien ik helemaal niet op de hoogte was dat ze hem aan het opsporen waren. Aan het einde van de dag, helemaal blij natuurlijk, fiets terug zonder schrammetjes en wel.
Super blij dat ze mijn fiets weer terug…
Super blij dat ze mijn fiets weer terug hebben gevonden nadat deze was gestolen. Heel erg bedankt! Absolute aanrader om dit in je fiets te plaatsen! Laten we samen die dieven slimmer af zijn!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.