Nadat mijn fatbike was gestolen, heeft het team van Loqater mij geweldig geholpen. Dankzij hun systeem kon mijn fiets worden teruggevonden, iets waar ik ontzettend blij mee ben. Het contact met de med... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bakfiets na 2 dagen teruggevonden!! Hele fijne klantenservice ook, kon ze elk moment bellen om de status te checken. Enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom ze pas na 2 dagen de locatie konden ui... Voir plus
Ik raad iedereen aan om dit product aan te schaffen!! Vorige week maandag werd mijn dochter haar fatbike gestolen en vandaag precies een week later staat die mooie fatbike weer gewoon hier bij ons... Voir plus
Zij stelde me gerust en konden mij met zekerheid vertellen dat mijn fatbike weer terecht zal komen. Ik geloofde er niet zo snel in omdat ik het eerst wilde zien. Na ongeveer 6 dagen werd ik gebeld doo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.
Coordonnées de contact
Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort, Pays-Bas
- +31 (0)85 130 58 61
- info@loqater.nl
- loqater.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 9 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Meldkamer gaf vanaf het eerste contact…
Meldkamer gaf vanaf het eerste contact goeie informatie over het proces. Ze zijn direct bereikbaar en reageren goed om veranderingen in het opsporingsonderzoek. Uiteindelijk is de fat bike in samenwerking met de politie gevonden in 5 dagen.
Mijn fiets was gestolen en is dankzij…
Mijn fiets was gestolen en is dankzij Loqater in minder dan een week teruggevonden. Werkt goed en is zeker een aanrader om ten alle tijden aan te schaffen!
Top notch service
, My expensive bike got stolen and in five days, they had already recovered, and I had my hands on it. It is amazing what these people can achieve. I definitely recommend this service, especially for expensive belongings.
Leugenaars
Fatbike was gestolen. Er staat op de site dat ze 24/7 helpen maar dat is helemaal niet zo.
Onze fiets was gestolen en is weer…
Onze fiets was gestolen en is weer veilig terug.
Ik raad het af
Ik raad het af! Ik heb mijn fiets direct na het incident als gestolen opgegeven. Het was rond 22:00 uur. Helaas kreeg ik na het eerste telefoontje te horen dat de locatie binnen een uur beschikbaar zou zijn. Na het tweede telefoontje kreeg ik te horen dat ze niet meer bereikbaar waren en dat ik de volgende dag om 11:00 uur terug moest bellen. Op de website staat dat ze direct en 24/7 reageren op diefstallen en dat ze samenwerken met de politie. Helaas moest ik zelf aangifte doen bij de politie. Elke keer dat ik belde, beweerde iemand anders het tegenovergestelde. Eerst zeiden ze dat de locatie van mijn fiets binnen een uur beschikbaar zou zijn, toen zeiden ze dat ze niet meer bereikbaar waren, en ten slotte verschijnt de locatie slechts drie keer per dag. De fiets had mijn privétrackingtags. Om 10:00 uur de volgende dag wist ik waar hij was. Ik belde de politie, die mijn fiets kwam ophalen van de dief. Ik ontving de locatiegegevens pas om 15:00 uur van het bedrijf, toen was de fiets al teruggevonden. Het apparaat van € 25,- werkt beter en sneller dan het apparaat dat ik bij dit bedrijf heb gekocht.

Réponse de Loqater
Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven! Zeer tevreden over de aanpak, vriendelijkheid, top !
Ze hebben me fatbike super snel terug gevonden…
Ze hebben me fatbike super snel terug gevonden binnen 5 dagen had ik hem terug. Ik dacht in de tussen tijd dat de zender eruit zou gehaald worden maar gelukkige niet gebeurd. Super blij met Loqater
snel met zoeken en veel aandacht er aan…
snel met zoeken en veel aandacht er aan besteed
Ik kan niet anders dan Loqater 5…
Ik kan niet anders dan Loqater 5 sterren geven. Nadat mijn fatbike was gestolen, zat ik natuurlijk met de handen in het haar. Dankzij de tracker van Loqater en hun snelle, professionele opvolging is mijn fiets binnen no-time weer teruggevonden. Echt ongelooflijk hoe snel en efficiënt ze te werk gingen!
De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en je merkt aan alles dat ze weten wat ze doen. Wat mij betreft is Loqater een absolute aanrader voor iedereen die zijn (dure) fiets goed wil beveiligen.
Dank jullie wel voor de geweldige hulp – jullie hebben me echt enorm geholpen!
Super goede service
Super goede service!
De fatbike van mijn zoon is binnen 2 dagen terug gevonden dankzij Loqater.
Erg vriendelijk personeel en top service.
Ik zou oprecht iedereen een gps tracker van Loqater aanraden.
Zeer goed en klantgericht geholpen
Zeer goed en klantgericht geholpen
Vind wel dat het vinden van het telefoonnummer wat lastig is dat zou wel wat makkelijker moeten zijn maar wij zijn zeer tevreden over loqater
Zeker aan te raden !!
Zoals je zo vaak ziet was onze Fatbike gestolen. Dankzij loqater en hun echt geweldige team was de fiets binnen 24 uur terug. Zowel de helpdesk en de Boa waren super aardig en behulpzaam. Meer dan de moeite waard !!
Top bedrijf snelle service en fiets…
Top bedrijf snelle service en fiets binnen 48 u terug
Mijn fatbike was Stolen Van 12 juni…
Mijn fatbike was Stolen Van 12 juni Dankzij loqater fatbike terug werdt…
Dankzij loqater fatbike terug werdt gelijk actie ondernomen en binnen korte tojd konden we hem afhalen.
Super bedankt Loqater zonder jullie was ie waarschijnlijk verdwenen. Daders noemde het veiligstellen maar iets wat op slot staat is in mij ogen diefstal alarm batterij was leeg wel goed op slot. En zonder Loqater was ie verdwenen. Nogmaals bedankt voor de goede service en communicatie.
Mijn fiets is gestolen en via locator…
Mijn fiets is gestolen en via locator kon mijn fiets gevonden worden! Goed service klantvriendelijkheid en snel geholpen.
Ik raad een ieder locator aan! Zonder locator had ik mijn fiets misschien nooit kunnen vinden!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.