Nadat mijn fatbike was gestolen, heeft het team van Loqater mij geweldig geholpen. Dankzij hun systeem kon mijn fiets worden teruggevonden, iets waar ik ontzettend blij mee ben. Het contact met de med... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bakfiets na 2 dagen teruggevonden!! Hele fijne klantenservice ook, kon ze elk moment bellen om de status te checken. Enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom ze pas na 2 dagen de locatie konden ui... Voir plus
Ik raad iedereen aan om dit product aan te schaffen!! Vorige week maandag werd mijn dochter haar fatbike gestolen en vandaag precies een week later staat die mooie fatbike weer gewoon hier bij ons... Voir plus
Zij stelde me gerust en konden mij met zekerheid vertellen dat mijn fatbike weer terecht zal komen. Ik geloofde er niet zo snel in omdat ik het eerst wilde zien. Na ongeveer 6 dagen werd ik gebeld doo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.
Coordonnées de contact
Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort, Pays-Bas
- +31 (0)85 130 58 61
- info@loqater.nl
- loqater.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 9 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Heel goed bedrijf mijn fiets was gestolen en nu terug gevonden
Heel goed bedrijf mijn fiets was gestolen en dankzij loqater is het weer terug gevonden van een gigantische afstand. Heel erg blij met dit bedrijf en ik ben jullie heel dankbaar loqater! Echt een aanrader!!!
Gestolen fatbike
Mijn fatbike was gestolen in Amsterdam-Noord. Ik kon ze direct bereiken om 04:00 ’s nachts! Ze hebben toen meteen de tracker op mijn fiets geactiveerd. Na anderhalve dag werd mijn fatbike in iemands achtertuin teruggevonden. Met hulp van de politie is de fiets in beslag genomen, en later kon ik hem ophalen bij het politiebureau. De diensten die ze aanbieden komen volledig overeen met wat je daadwerkelijk krijgt
Excellent service
Excellent service, they found my ebike in less than a week! Higly raccomended!
Top service!
Dankzij loqater is onze fatbike na diefstal snel teruggevonden! Ze bleven bij de fatbike wachten tot we we er waren met de fietsendrager en hielpen ook om de fatbike erop te zetten. Top service!
Als je dat bike gestolen is halen ze…
Als je dat bike gestolen is halen ze hem per direct trug beter service kan niet
De fatbike van mijn zoon was gestolen
De fatbike van mijn zoon was gestolen. maar gelukkig was hij weer snel terug gevonden dankzij loqater. zonder loqater was hij zijn fatbike voorgoed kwijt geweest.
De peilzender heeft zeer goed werk…
De peilzender heeft zeer goed werk geleverd en door deze Loquator is onze fiets dus ook teruggevonden.
Communicatie vooral in het begin was niet geheel vlekkeloos, hierbij ligt ook een deel van de ervaring bij de fietsen handelaar maar uiteindelijk is alles goed verlopen
Gestolen fatbike was binnen 3 dagen…
Gestolen fatbike was binnen 3 dagen terug!
1 telefoontje en top! we wisten gelijk waar…
1 telefoontje en we wisten gelijk waar de fiets was nog geen drie dagen later is de fiets opgehaald door de politie dus wij zijn groot fan van de loqater!!
Super contact gehad bedankt!!
De juiste keuze!
Bij aanschaf van onze zoons fiets werd ons geadviseerd een tracker van Loqater te laten installeren. Wij hebben daar niet over getwijfeld en gelukkig maar!
Dankzij de tracker van Loqater hebben zij de fiets van onze zoon terug kunnen vinden, wat ons een hoop kosten heeft bespaard!
Niet twijfelen, gewoon laten installeren, het heeft echt nut!
Fiets is gestolen en weer teruggevonden…
Fiets is gestolen en weer teruggevonden door Loqater. Doet dus waarvoor ik het gekocht heb. 5 sterren.
Fatbike snel teruggevonden dankzij loqater!
Mijn fatbike was gestolen. Na telefonisch contact met Loqater gingen ze direct aan de slag en legden ze duidelijk uit wat de werkwijze is. De dag erna belde de politie: de fiets was teruggevonden, dankzij de inzet de medewerkers van Loqater. Super snelle service en hele vriendelijke medewerkers aan de lijn gehad!
Fiets terug binnen 48 uur
Gewoon top!
Door loqater is mijn fiets heel snel weer teruggevonden en staat deze nu bij de politie waar ik nog op moet wachten maar hij is iig terecht dankzij de peilzender van loqater!
Erg fijn te woord gestaan en snel opgelost!
Fatbike gestolen en de volgende dag dankzij loqater alweer terug.
Werd erg fijn geholpen door het personeel.
Zeker een aanrader!
Toen mijn fabike gestolen was hebben…
Toen mijn fabike gestolen was hebben jullie er gelijk alles aan gedaan om het te vinden. Binnen paar dagen had ik mijn fabike weer terug.
Top service
Fatbike van mijn zoon was gestolen, aangifte en melding gemaakt, ze hebben mij actueel op de hoogte gehouden en binnen een week fatbike terug gevonden! Loqater zeker een aanrader.
TOP ERVARING en GOEDE MEDEWERKERS
Door drukte waren jullie eerst niet goed bereikbaar. Dit is prima opgelost met een excuus e-mail. Kan natuurlijk zo zijn dat het door drukte langer duurt.
Daarna was de communicatie duidelijk en ik wist wat ik kon verwachten. Ik werd ook gebeld door de privé rechercheur voor hij op pad ging. Ook toen de fiets gevonden was werd ik netjes gebeld. Mijn fiets is heel snel teruggevonden. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van loqater.
Een top ervaring
Een top ervaring
Het was wat lastig een dealer vinden in de buurt en dat werd top opgepakt door de mevr die ik aan de telefoon had.
Binnen week hebben ze de zender geplaatst echt top service!!
Super bedankt
En savoir plus sur les différents types d'avis.