1. Magasin de vêtements de sport
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de vêtements
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Bijouterie

Love by Lies bestaat uit leuke kleding items die je zelf kan customizen door te laten bedrukken of borduren. Hierbij ook een leuk sortiment aan sport kleding en accessoires voor het sporten of afvallen!! Ook leuke sieraden voor mannen en vrouwen en de leuke accessoires zoals mutsen, riemen en andere leuke items kan je ook zien! Voor de bedrijfjes hebben we ook leuke stationary als kaartjes, stickers en andere leuke benodigdheden!! Neem zeker een kijken op www.lovebylies.com

4,1

Bien

Super kwaliteit borduring op onze hoodie

We hebben bij Lovebylies een geborduurde hoodie besteld voor FIRST in onze huiskleuren. (nadat we al mooie geborduurde handdoeken hadden gekregen). De kwaliteit van de borduring is echt Toppp! + super leuk hoe de extra zorg is voor het cadeautje. Mogelijk dat we meer van onze bedrijfskleding hier laten maken. Dankjewel Liesbeth!

5 mars 2026

Super erg tevreden! 😊

Super fijn contact, goeie kwaliteit & mooi geborduurd. Ik ben super blij met het ontwerp op de trui 😍 Ook nog een leuk cadeautje erbij als extraatje, dit maakt het pakketje extra speciaal! Dankjewel lieve Liesbeth ❤️ Zeker aan te raden 🙌🏼

5 décembre 2023

Lies is een super mens

Lies is een super mens! Helpt je altijd zo goed als je vragen hebt. Het is ook altijd super mooi en leuk als een cadeautje ingepakt❤️ ben al tijdje vaste klant en al 55+ bestellingen geplaatst 🥰

17 octobre 2023

Fijne webshop met goede kwaliteit

Al meerdere keren verschillende items besteld, en nog steeds super blij met mijn items!

Liesbeth heeft een groot assortiment, wat super fijn is. Want zo kan je voor jezelf shoppen maar ook als je opzoek bent naar een cadeau, echt een ideale webshop!

De sportkleding zit heerlijk! En de custom items zijn echt geweldig, Liesbeth denkt hierin ook graag met je mee. Kwaliteit is echt mega goed!

Ze heeft vaak leuke acties, denk hierbij aan Mystery box, Bingo, enveloppen actie of 1+1 gratis actie.

Lovebylies.com is echt mijn favoriete webwinkel :)

15 octobre 2023