weloveholidays Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Trevligt, enkelt hotell nära stranden, en stor Carrefour, bra utrustat för att kunna göra frukost och lunch på hotellet. Liten, men fräsch pool och roligt för barnen med vattenlek. Allt man behöver fi... Voir plus

Hotellet är inte 5 stars brist på språk engelska och en del personal är inte trevliga , de missa städning ibland och bara en pool och sakna grön plaster men hursomhelst vill jag tacka en del servitör... Voir plus

Mycket bra personal som jobbar, väldigt bra service. När något går fel rättar dem till det och hjälper än att få en fantastisk resa. Jag hoppas bara att dem tar bort Galaxy beach hotell - Alanya då de... Voir plus

Jag tycker att weloveholiday har utmärkt utbud när det gäller resor och har en väldigt bra flexibilitet när det gäller återbetalning , speciellt om man jämför med andra aktörer. Så kommer att använd... Voir plus

Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/

Bien

TrustScore 4 sur 5

155 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

155 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Slobodan!

Tusen tack för de 5 stjärnorna och all härlig energi!

Katastrof

Katastrof, smutsiga rum, insekter på sängarna. Gamla rum med bygg damm förstörd ac, inga handdukar, öppna fönster i hallen

5 juillet 2026

Hej Toni,

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din feedback, även om det är mycket tråkigt att höra att din vistelse blev en sådan besvikelse. Det du beskriver kring smuts, insekter, byggdamm och en trasig AC är helt oacceptabelt och ligger långt ifrån den standard vi vill erbjuda våra kunder.

Vi tar detta på största allvar och har redan startat en utredning med leverantören för att ta reda på exakt vad som har hänt.

Vi förstår verkligen din frustration och gör allt vi kan för att hantera detta så snabbt som möjligt. Vi återkommer till dig så snart vi har fått svar från leverantören.

Réponse de weloveholidays

Tack för ditt fina omdöme! Kul att det gick smidigt att boka.

Har ju inte haft resan än

Har ju inte haft resan än

2 juillet 2026

Hej Caroline!

Det stämmer, resan är fortfarande framför dig! Vi hoppas att du får en riktigt super resa och en härlig upplevelse.

Skulle du ha några eventuella frågor eller behöva hjälp med något innan du åker är du självklart alltid välkommen att kontakta oss.

Fantastiskt

Fantastiskt

22 juin 2026

Hej Mohamed!

Tusen tack för det fantastiska betyget! Det gör oss superglada att höra.

Semester

Visar upp flera alternativ. Boende.Lätt att använda.

27 juin 2026

Hej Ahmed!

Vad roligt att höra att du tycker att hemsidan är lätt att använda och att du kan se flera alternativ som lockar dig.

Vi önskar dig en riktigt fantastisk semester när det väl är dags att åka!

weloveholidays ☀️

Först var missnöjd för att ni avbokade…

Först var missnöjd för att ni avbokade min resa sen bokade jag igen och flygresan var inte bekräftad. Jag kontaktade kundtjänsten och en av er personal hjälpte mig. Väldigt trevligt och duktig person. Jag är mycket nöjd.

1 juillet 2026

Hej Jamila!

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är förstås jättetråkigt att det strulade i början med avbokningen och den obekräftade flygresan, men vi är otroligt glada över att vår kundtjänst kunde gå in och lösa det åt dig!

Tack för ditt tålamod, din fina feedback och för att du valde att boka med oss igen.

Ha en fantastisk resa!

bokade senza hotell som

bokade senza hotell som
är klassad 5 stjärningt på sidan men verkligheten är 3
stjärningt

skitig hotell dålig service dålig mat
badvakt som skäller på en två åring barn som har autism

6 juin 2026

Hej Alaa

Vi beklagar verkligen att din hotellupplevelse har varit så här pass negativ, och vi ser mycket allvarligt på det du beskriver. Ett hotell ska självklart hålla den standard som utlovas, och bemötandet från badvakten mot ditt barn är helt oacceptabelt.

Jag kommer att ringa upp dig personligen under dagen i dag så att vi kan prata om vad som har hänt och hur vi kan gå vidare med detta.

Lätt att boka.

Lätt att boka.

30 juin 2026

Hej Ginno,

Stort tack för ditt fina omdöme ⭐

Vad härligt att höra att bokningsprocessen var smidig och lätt för dig. Hoppas att du får en underbar resa!

weloveholidays ☀️

Bästa webbplatsen att boka en resa…

Bästa webbplatsen att boka en resa snabbt och enkelt att välja mellan olika betalningsalternativ.

22 juin 2026

Réponse de weloveholidays

Tusen tack för de fina orden! Det är precis den här upplevelsen vi vill ge våra kunder.

Varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång det är dags att boka en resa till solen! 🏖️

weloveholidays ☀️

Prisvärt med riktigt bra hotell + nära…

Prisvärt med riktigt bra hotell + nära till stranden. Rekommenderar starkt och vill gärna åka med er fler gånger. Tack för en fin vecka.

21 juin 2026

Hej Tamila!

Tusen tack för det fina omdömet! Prisvärt, bra hotell och nära till stranden. Det låter som receptet på en helt perfekt semester. Vad underbart att höra att du är så nöjd!

Vi önskar dig en fantastisk tid i solen, och varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden. ☀️🏖️

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt

28 juin 2026

Hej Lamees!

Stort tack för det fina betyget! Att hålla det enkelt och snabbt för våra kunder är exakt vad vi strävar efter.

weloveholidays ☀️

Det var lätt och smidigt att boka min…

Det var lätt och smidigt att boka min resa.

27 juin 2026

Hej Nouriddine!

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi blir jätteglada att höra att bokningsprocessen gick smidigt.

Tack för att du valde att resa med oss, och ha en riktigt härlig semester! 😎

Smidigt o enkelt

25 juin 2026

Hej Mojtaba!

Vi blir jätteglada att höra att allt kändes enkelt och smidigt!

Tack för att du valde att boka med oss, och ha en riktigt härlig resa. 😎

Det var enkelt

Det var enkelt

19 juin 2026

Hej Youssef!

Vi blir jätteglada att höra att allt kändes enkelt och smidigt!

Tack för att du valde att boka med oss, och ha en riktigt härlig resa. 😎

Allt gick smidigt

Allt gick smidigt, hotellet var jättebra, rent och mycket mat att välja

16 juin 2026

Hej Boja!

Tusen tack för det fina omdömet! Vad underbart att höra att allt gick smidigt och att du är så nöjd med både hotellet, renligheten och matutbudet. Det är precis så en lyckad semester ska vara!

Varmt välkommen att boka din nästa resa med oss när det är dags igen.🌴

Trevlig och Mycket bra.

Jag är nöjd och hoppas att allt går som det ska på bästa sätt med all inklusive och önskar att transport kommer och visa sig till oss i bra tid för att skjutsa oss från Hurghada flygplats till hotellet.

25 juin 2026

Hej Jamil!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir över att höra att du är nöjd så här långt.

Du kan vara helt lugn – vi vill självklart också att allt ska gå så smidigt som möjligt för er.

Vi önskar dig en helt fantastisk och avkopplande semester i Egypten! ☀️🌴

weloveholidays ☀️

-Lätt att lägga beställningen hos de.

-Lätt att lägga beställningen hos de.
-Dålig feedback och kommunikation

23 juin 2026

Réponse de weloveholidays

Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada att själva beställningen gick smidigt och enkelt!

Tråkigt att höra att du upplevde vår kommunikation som dålig. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder välinformerade. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig kring din bokning och kommer att försöka ringa dig under dagen.

Det var en bra sida

Det var en bra sida

23 juin 2026

Hej Erik!

Stort tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med sidan.

Hoppas att du får en fin semester!

Great

Skicklighet

18 juin 2026

Hej Beryl!

Tusen tack för din fina recension. Vad roligt att du är så nöjd med vår skicklighet.

Jag hoppas att du får en underbar resa!