Lovens Bikes Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ich bin leider wirklich schockiert von der Qualität dieses Herstellers, ich habe im Frühjahr dieses Jahres ein Loves Explorer zwei in Vollausstattung bestellt und warte bis heute und wahrscheinlich la... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We’re very happy with our Explorer 2 with the Enviolo automatic shifting. The bike rides very smoothly and the saddle is easy to adjust depending on who’s riding. We’re also glad we went for the bigge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste 100km op de Explorer 2 zitten er op. Heerlijke fiets die precies doet waarvoor wij ‘m gekocht hebben. Met passen en meten kan zowel m’n negen jarige zoontje en de kleinste in Maxi-Cosi, in de... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lieferung dauerte knapp 1 Monat und die Plastikteile wo die Stangen des Regenverdecks eingesteckt werden sind nach 2 Tagen gebrochen auf einer Seite. Die werde auch in Zukunft eine Schwachstelle sein.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. aussi dans
  3. Fabricant
  4. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Met onze elektrische bakfietsen zijn wij expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze missie is het gebruik stimuleren van elektrische vervoersmiddelen, zoals de bakfiets, die bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.

Wij zijn experts in design

Écrit par l'entreprise

Beyond safety, style en comfort
We ontwerpen elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Gebouwd om je dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven. Dat is ons doel. Ga en sta waar je maar wilt. Met Lovens ben je vrij en onafhankelijk. Geen files, niet zoeken naar parkeerplekken of sjouwen met zware tassen. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. Voorzien van maximale bescherming voor jouw dierbare lading in de Lovens Explorer. Met state-of-the-art design en innovatieve technologie, gaan we verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Mooi, comfortabel, wel veel remgeluid.

De fiets is mooi, fietst comfortabel en staat stevig op zijn standaard. De remmen piepen/maken alleen al een enorm geluid sinds de aanschaf. Dit is nog niet verholpen. De bak is ook vrij kwetsbaar, door het zachte materiaal.

30 janvier 2025

Réponse de Lovens Bikes

Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het comfort en de uitstraling van de fiets! Wat betreft het remgeluid en de kwetsbaarheid van de bak: dat is natuurlijk vervelend. We raden aan om hiervoor even contact op te nemen met je dealer — die kan meekijken of er iets aan te doen is. Mocht je verder nog vragen hebben of dit het probleem niet verhelpt, dan helpen we je graag via info@lovensbikes.com.

— Team Lovens

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Fijne fiets.

19 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Jolien! Bedankt voor je positieve terugkoppeling. We zijn blij dat je tevreden bent over de levering en de fiets. Veel rijplezier!

Vriendelijk te woord gestaan

Vriendelijk te woord gestaan, zowel bij eerste keer testen als bij ophalen van fiets. Fijn dat je ruimte en toelichting krijgt om fietsen goed te testen en weloverwogen beslissing te maken.
Goede en uitgebreide instructie gekregen bij ophalen fiets. Wij zijn ook heel tevreden over de fiets zelf.

25 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en met een tevreden gevoel op de fiets zijn gestapt! We zijn benieuwd: bij welke Lovens-winkel zijn jullie geweest? Altijd leuk om te horen :)

Geweldige fiets

Ongelofelijke krachtpatser en toch heel comfortabel en stabiel. De prijs dus zeker waard!

9 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Florine, dankjewel voor je review en fijn om te horen dat de Lovens jullie zo goed bevalt! Veel veilige kilometers gewenst!

- Team Lovens

Heerlijke fiets

Heerlijke fiets, knetter veel geld, maar geen spijt van.

4 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Ferry, dankjewel voor je review en fijn om te horen dat de Lovens jullie zo goed bevalt! Veel veilige kilometers gewenst!

- Team Lovens

Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets geeft een foutcode die niet weg…

Fiets geeft een foutcode die niet weg te krijgen is. Popt meteen na verwijdering weer op.
Na 2 dagen vloog de band eraf. Die bleek foutief gemonteerd te zijn.
Voor de rest fietst de fiets fijn mits de automatische versnelling het doet. Die doet het door de foutmelding ook niet altijd.

10 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Ricardo, wat vervelend om te horen dat je zulke problemen ervaart. Dit is natuurlijk niet de ervaring die je van onze fietsen mag verwachten. We willen dit graag verder voor je uitzoeken.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@lovensbikes.com.

Bedankt dat je dit bij ons meldt en onze excuses voor het ongemak.

— Team Lovens

Update: Hi Ricardo, wij hebben nog niets van je vernomen en we zouden hier graag over in gesprek gaan. Zou je een mail kunnen sturen naar info@lovensbikes.com?
Dan kunnen we het via deze weg oppakken.

Hele fijne bakfiets

Hele fijne bakfiets. Rijdt heel stabiel, mooie vormgeving en handige en stevige regenkap.

31 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Wat fijn om te horen! Heel veel plezier met jullie Lovens Explorer!

Geweldig fiets van Lovens Bikes

Geweldig fiets van Lovens Bikes.
wij hebben bij de 9 maanden beurs een test ritje mogen maken, en het was een onvergetelijke ervaring wat een heerlijk fiets, je hebt heel ruimte en fiets lekker soepel, het heel vele opties en veel bak ruimte. Een echt aanrader om aan te schaffen hier heb je jaren lang plezier van.

15 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi! Bedankt voor jullie leuke review. Heel erg leuk dat jullie na de negenmaandenbeurs de Lovens Explorer hebben gekocht! We hopen dat jullie er nog heel wat jaren plezier van gaan hebben met jullie gezin.

Wat een fijne fiets

Wat een fijne fiets! Hij fiets soepel, je hebt nauwelijks door dat je op een bakfiets fietst. Ook de voorvork vering is zeer prettig. De kindjes schudden een stuk minder heen en weer over de klinkers in de stad. Goed geen volledige 5 sterren want de lovens is wel een fiets met een prijskaartje.

1 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Lotte, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de fiets en dat ook de kindjes comfortabel zitten — daar doen we het voor! Dank ook voor je eerlijke feedback over de prijs. We streven ernaar om die waarde terug te geven in kwaliteit, veiligheid en rijcomfort. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan dit nog louter pech/toeval zijn?!

De fouten/tegenslagen/incompetenties blijven zich opstapelen.
1. Foute kleur bankjes geleverd, door Wildiers werd van henzelf 1 bankje in de juiste kleur gemonteerd. (Tot vandaag hebben we nogsteeds niet ons 2e bankje, waardoor we niet kunnen fietsen met de 3 kindjes)
2. Storing bij plaatsen batterij, gebeld naar wildiers: probeer zelf om de koppeling terug omhoog te trekken, gebeurde bij montage ook, niet normaal, breng de fiets maar binnen.
Bleek dan achteraf wel normaal? Nieuw soort systeem?
3. Klapband op weg naar daar. Enkel scheur in de binnenband, dus productiefout wat bij 1/1000 banden is?
4. Na vervangen band fout in schakelsysteem… , fiets terug binnen brengen voor een week, nieuw schakelstation te bestellen. (Was nog geen week oud)
5. Regenhuif wordt thuis geleverd, zelf te monteren? Onmogelijk gezien ze de dagrijverlichting fout plaatsten. (Die zit niet goed vast, en het schroefgat voor de regenhuif is al bezet, met een normale imbus niet te bereiken. Dus volgende week de fiets maar terug binnen brengen.

Kortom: al meer stress en tijdsverlies dan plezier

29 mars 2025

Hi Zeno,

Vervelend om te horen dat je zo snel met deze problemen te maken kreeg. Gelukkig kon je dealer snel ingrijpen om dit zo goed mogelijk voor je op te lossen. We hopen uiteraard dat je nu zonder verdere zorgen kunt genieten van je Lovens Explorer. Mocht je in de toekomst toch nog vragen of opmerkingen hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Excellent cargo bike

We bought a S85+ and we are very happy about it. It is an excellent cargo bike and we have nothing to complain about so far.

20 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Thank you so much for your review!

We’re really happy to hear you're enjoying your Lovens Explorer S85+. We wish you many smooth, safe and fun rides ahead. If there's ever anything we can help with, you know where to find us.

Noté 1 sur 5 étoiles

Altijd zeer tevreden geweest met deze…

Altijd zeer tevreden geweest met deze bakfiets. Tot gisteren tijdens het fietsen spontaan het zadel brak.met de kleine meid erin kon ik hem net goed houden maar helaas wel schade doordat hij viel en enorm geschrokken. Vandaag wel netjes een nieuw zadel gelijk kunnen halen bij de dealer maar wel een beschadigde bakfiets en erg geschrokken. Hoop niet dat het bij meer fietsen gebeurt.
Alles is na contact met lovens, goed opgelost. Top service.
Update 4-7-2025, nadat eerder belooft was dit op te lossen zijn we inmiddels weer een tijd verder en is het nog steeds niet opgelost, echt een zeer kwalijke zaak.

8 avril 2025

Réponse de Lovens Bikes

Wat ontzettend schrikken — dat begrijpen we heel goed. Gelukkig is het goed afgelopen en fijn om te horen dat je snel geholpen bent bij de dealer. We nemen dit serieus en willen dit graag verder onderzoeken.

Zou je ons een mail kunnen sturen via info@lovensbikes.com, met daarin de naam van je dealer en het framenummer van de fiets? Dan kijken we dit verder voor je na.

Dank voor je review — we vinden het erg vervelend om te horen. Mocht je nog vragen of hulp nodig hebben, laat het vooral weten.

Update Lovens:
Hi Mark,

Inmiddels hebben we contact gehad met elkaar en we vinden het nogmaals heel erg vervelend dat dit is gebeurd. We hebben jou en de dealer er inmiddels van op de hoogte gesteld dat we schade die jullie hierdoor aan de fiets hebben door ons vergoed zal worden. We hopen dat jullie hiermee ondanks de nare ervaring wel verder geholpen zijn.

Update:
Hoi Mark,
We begrijpen dat het heel erg frustrerend is is dat je zo lang hebt moeten wachten, dit vinden we heel erg vervelend. Inmiddels zijn alle spullen als aangekomen bij de dealer en zou je met hen een afspraak kunnen inplannen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fiets voldoet aan verwachtingen.

Fiets voldoet aan verwachtingen.
Automatische Vitesse is wel lastig bij vertrek

12 mars 2025

Hi Christophe,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de fiets aan je verwachtingen voldoet.

Wat betreft de automatische versnelling: we begrijpen dat het bij vertrek soms even wennen kan zijn. Vaak kan de dealer je helpen om de trapfrequentie goed af te stellen op jouw wensen, zodat het wegfietsen wat makkelijker wordt.

Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten. Je kunt contact met ons opnemen via Instagram of door een e-mail te sturen naar info@lovensbikes.com.

Réponse de Lovens Bikes

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze service als de fiets. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb een automatische lovens en er…

Ik heb een automatische lovens en er moet nog iets afgesteld worden aan de automatische versnelling. Voorlopig trap ik vanaf 25 Km/u in turbo of 21 km/u in tour door, om de tijd voelt het alsof de versnelling niet pakt.. ook liet ik een bagagedrager installeren waar mijn fietstassen niet op passen. Jammer want dit waren nieuwe dure thule tassen die wel op onze urban arrow passen… begrijp niet waarom dit een ander rek moet zijn.

15 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Vervelend om te horen dat je tegen deze punten aanloopt. Heb je al een afspraak ingepland bij je dealer om de automatische versnelling goed te laten afstellen? Dat zou dit waarschijnlijk snel kunnen verhelpen.

Wat betreft de bagagedrager: de Lovens is uitgerust met het MIK HD-systeem. Online is daar veel informatie over te vinden, zoals welke tassen hier wel en niet goed op passen. Ook je dealer kan je hierin adviseren. Omdat het om nieuwe tassen gaat, snappen we dat dit extra jammer is.

Helemaal top fiets

Helemaal top fiets. Wacht alleen nog op de ledstrip en cover

15 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de fiets. We wensen je er veel plezier mee! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@lovensbikes.com of stuur ons een DM op Instagram.

Hele fijne bakfiets

Hele fijne bakfiets! De S75+ model 2025 aangeschaft met de grootste accu (725). Incl gps, alarm etc. Alles werkt super goed, schakelen gaat traploos zonder moeite. Qua afwerken en materialen een premium fiets.

Enige minpunt is dat de zadelpen af en toe naar beneden schuift als je over een bult of door een kuil rijd. Dit is makkelijk op te lossen door de zadelpen in te smeren met Carbon montage pasta.

Rij eigenschappen zijn erg goed, kleine draaicirkel en goed in balans.

14 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Dennis, dankjewel voor je mooie feedback. We vinden het fijn om te lezen. Heel erg veel plezier met jullie bakfiets!

Bakfiets Lovens - gewoon de MAX

Super bakfiets - deze rijdt elegant, korte draairichting tov andere bakfietsen, onze kleinkinderen vinden het keileuk om mee te rijden.

10 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi!! Dankjewel voor je feedback. Dit vinden we heel erg leuk om te lezen. Heel veel plezier met jullie fiets.

Liefs,

Noté 4 sur 5 étoiles

Fiets is fijn, maar zadel niet

Fiets is fijn. Alleen de zadel klem werkt niet goed zadel kan draaien en weg zakken, hoe strak je hem ook zet.

10 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Roy, dankjewel voor je review. We begrijpen heel erg goed dat het erg storend is als het zadel draait of zakt tijdens het fietsen. We zouden graag met je willen meedenken. Zou je een mail willen sturen naar info@lovensbikes.com? Dan kunnen mijn collega's kijken hoe we je kunnen helpen.

Liefs,

Noté 1 sur 5 étoiles

Lovens bakfiets na 3 jaar total loss?

Wij hebben de Lovens bakfiets sinds 29-01-2022,dus nu nog maar 3 jaar.
De fiets is voor onderhoud naar de fietsmaker gebracht (en ging regelmatig).
De fietsmaker belde ons met slecht nieuws: om de fiets te maken kost het ongeveer € 2.300, waarbij onder andere het volgende kapot is: Achterwiel, Motor, Voorwiel, Achterlicht.
Denk goed na voordat je een Lovens bakfiets koopt, we hebben er veel plezier van en gebruiken hem veel, maar je kunt na 3 jaar dus nogmaals zoveel geld kwijt zijn om de fiets te laten maken.
Wat ook raar is, is dat de garantie op onderdelen die vorig jaar zijn vervangen, nu weer stuk zijn zonder garantie. De kwaliteit van de onderdelen is echt onder de maat.

22 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Kevin, dankjewel voor je feedback. We begrijpen heel erg goed dat dit een vervelende situatie is. Zou jij een mail willen sturen naar info@lovensbikes.com? Dan kunnen we jouw review intern oppakken.

Team Lovens.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus