Lovens Bikes Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ich bin leider wirklich schockiert von der Qualität dieses Herstellers, ich habe im Frühjahr dieses Jahres ein Loves Explorer zwei in Vollausstattung bestellt und warte bis heute und wahrscheinlich la... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We’re very happy with our Explorer 2 with the Enviolo automatic shifting. The bike rides very smoothly and the saddle is easy to adjust depending on who’s riding. We’re also glad we went for the bigge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste 100km op de Explorer 2 zitten er op. Heerlijke fiets die precies doet waarvoor wij ‘m gekocht hebben. Met passen en meten kan zowel m’n negen jarige zoontje en de kleinste in Maxi-Cosi, in de... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lieferung dauerte knapp 1 Monat und die Plastikteile wo die Stangen des Regenverdecks eingesteckt werden sind nach 2 Tagen gebrochen auf einer Seite. Die werde auch in Zukunft eine Schwachstelle sein.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. aussi dans
  3. Fabricant
  4. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Met onze elektrische bakfietsen zijn wij expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze missie is het gebruik stimuleren van elektrische vervoersmiddelen, zoals de bakfiets, die bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.

Wij zijn experts in design

Écrit par l'entreprise

Beyond safety, style en comfort
We ontwerpen elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Gebouwd om je dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven. Dat is ons doel. Ga en sta waar je maar wilt. Met Lovens ben je vrij en onafhankelijk. Geen files, niet zoeken naar parkeerplekken of sjouwen met zware tassen. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. Voorzien van maximale bescherming voor jouw dierbare lading in de Lovens Explorer. Met state-of-the-art design en innovatieve technologie, gaan we verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Top fiets maar komen afspraken niet na.

Voor een vermogen fiets aangeschaft met de deal dat er een regenhuif bij zit. Sinds december nog niet ontvangen. Lovens verwijst naar de winkel... Winkel verwijst naar nalevering Lovens.

Fiets verder top. Alleen dat na een week het achterlicht niet meer werkt.

6 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat dit erg vervelend is en het is zeker niet de bedoeling dat je sinds december op de regenhuif moet wachten. We helpen je hier graag mee verder.

Zou je het framenummer en de naam van de dealer kunnen sturen naar info@lovensbikes.com? Dan kunnen onze collega’s dit voor je nakijken en zo snel mogelijk een oplossing bieden.

Antwoord 3 april 2025:

Hi Yannick,
Goed dat je contact heb opgenomen met ons. Hoewel we al via de mail contact hebben gehad hierover, willen we dit ook nog hier doen. Helaas hebben wij de aanvraag van de gratis regenhuif later ontvangen, waardoor we deze niet direct hebben kunnen verwerken. We snappen dat dit heel erg vervelend is, we hebben de regenhuif zo snel als mogelijk opgestuurd en inmiddels is deze gearriveerd bij de dealer.

We hopen dat je veel plezier gaat hebben van de Lovens en regenhuif.

Team Lovens

Heerlijke bakfiets

Fietsen nu 4 jaar op Lovens. Heerlijke fiets!

18 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Arjan, dankjewel voor je feedback. We zijn hier erg blij mee, goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met jullie Lovens.

Top fiets!

Fijne verkopende partij, duidelijk verhaal en goed advies.
De Lovens vergeleken met UA, wij zijn erg blij met de extra opties van deze fiets, grotere accu, voor viering.

Daarnaast nog een snelle afhandeling van de accessoires

23 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Thomas, dankjewel voor de feedback. Leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie Lovens. Heel veel plezier ermee en veilige kilometers :) !

Top fiets

Top fiets! Prachtig design, robust en fiets geweldig

1 mars 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Chris, dankjewel voor je review. We vinden het ontzettend leuk om dit te lezen. Veel plezier met jullie fiets! :)

Behulpzaam!

Behulpzaam!

26 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Daan, dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat we jullie goed hebben kunnen helpen en de fiets bevalt. Veel plezier met jullie bakfiets! Team Lovens.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wir haben 55km mit unserem Lovens…

Wir haben 55km mit unserem Lovens geschafft, dann hat uns ein Auto die Vorfahrt genommen, und umgefahren. Meiner Tochter und mir ist nichts passiert, das Fahrrad ist super sicher!

24 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hallo - vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir wünschen dir viel Spaß mit deinem Lovens.

Noté 1 sur 5 étoiles

De batterij en bijbehorende actieradius…

De batterij en bijbehorende actieradius is zeer slecht. We hebben dit doorgestuurd naar nog geen reactie gehad.
We hebben expres een extra grote batterij genomen maar de actieradius is heel slecht en niet conform opgave.

Inmiddels contact gehad met Lovens maar die verwijzen ons door naar de website van Bosch. Helpt dus ook niets.
De actieradius is helemaal niet zoals weergegeven op de website en valt zwaar tegen.

18 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Koen, dankjewel voor je feedback. Vervelend om te horen dat het bereik niet aan jullie verwachting voldoet. De actieradius van de accu hangt af van veel verschillende factoren, en we kijken graag met je mee waar dit aan zou kunnen liggen. De accu en het aandrijfsysteem zijn producten van Bosch, maar we helpen je natuurlijk graag verder. Zou je contact willen opnemen met info@lovensbikes.com? Dan kunnen we dit samen bekijken.

Update:
Hi Koen, we vinden het nogmaals erg vervelend dat de actieradius niet aan jouw verwachtingen voldoet. Voor zover wij hebben begrepen, is de actieradius die je noemt afkomstig van een externe website en niet van onze eigen communicatiekanalen.

Wij verwijzen bewust naar de Bosch-website, omdat het lastig is om voor een bakfiets een nauwkeurige actieradius te geven. Dit hangt namelijk af van veel verschillende factoren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne fiets voor dagelijks gebruik.

Fijne fiets voor dagelijks gebruik.

21 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi! Heel erg bedankt voor jullie review. We vinden het erg leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de fiets.

Noté 3 sur 5 étoiles

Kwaliteit laat te wensen over.

De fiets fietst heerlijk, maar helaas laat de kwaliteit van de accessoires en het vervangen daar van te wensen over.

Met de regenhuif actie een tent bij onze fiets gekregen. Helaas door voorraad problemen hebben wij hier 2 maanden op moeten wachten. Helaas was deze tent na een half jaar al kapot (en dat voor een tent waar je normaal €360! Voor betaald). En opnieuw mogen we weer 2 maanden in de regen fietsen. Ik kocht deze fiets ter vervanging van mijn auto om mijn kleine kinderen goed en droog te vervoeren. Met een klein kindje zonder tent is geen optie dus nu staat de fiets opnieuw weer stil en kan ik op zoek naar vervangend vervoer. Heel teleurstellend voor een fiets van bijna €7000.

Update: de tent zou eind maart komen. Maar helaas nog steeds geen tent. Je wordt goed aan het lijntje gehouden door Lovens, elke keer wordt een nieuwe datum voor levering genoemd.

5 mars 2025
Avis spontané

Réponse de Lovens Bikes

Hi! Dankjewel voor je review. We vinden het erg vervelend om te horen dat jullie de afgelopen tijd al enkele problemen hebben gehad met regenhuif. Dit moet natuurlijk niet de bedoeling zijn. Zou je een mail willen sturen naar info@lovensbikes.com? Dan kunnen mijn collega's met je meekijken. Team Lovens.

94km al 2 keer stuk…

Ondertussen staat die binnen 3 maanden al 2 keer bij de fietsenmaker. Heb er pas 94 km mee gereden.

17 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Marc, wat ontzettend vervelend om te horen dat jullie problemen ervaren met jullie bakfiets. We willen graag met jullie meedenken en vragen je om een mail te sturen naar info@lovensbikes.com. We begrijpen heel erg goed dat dit niet prettig is en dat het probleem opgelost moet worden. Zou je in de mail, het framenummer van de fiets en de dealer waar deze gekocht is willen vermelden? Dan kunnen mijn collega's er direct mee aan de slag.

Nogmaals, we vinden dit erg vervelend en willen je hier graag mee helpen.

Antwoord 3 april 2025:
Hi Marc,

Helaas hebben we nog email van je kunnen ontvangen om verder in te gaan op je klacht. We zouden hier graag samen naar kijken.

Na 10 kilometer motor vervangen

Na 10 kilometer de Bosch motor al laten vervangen. Deze had een storing, waardoor de motor terug moest naar Bosch. Duurde 1-3 weken, onacceptabel voor een spiksplinternieuwe fiets van € 7.000,-. Na een week gebruik viel de accu eruit tijdens het fietsen. Deze zat er goed ingeklikt, maar na een paar onvoorziene hobbels (boomwortels) stuiterde de accu ineens over het fietspad. Levensgevaarlijk! Gelukkig zaten op dat moment mijn kinderen niet in de bakfiets. Gevolg dat ik weer terug moet naar de fietsenwinkel om de accu na te laten kijken en eventueel laten vervangen (à 900,-). Nee, ik ben nog niet zo te spreken over de Lovens bakfiets.

8 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi! Bedankt voor je feedback. We snappen dat dit een ontzettend vervelende ervaring voor je is, zeker bij een nieuwe fiets. Wat betreft de accu: deze zou er niet zomaar moeten uitvallen. De motor is een product van Bosch, waardoor wij zelf niet direct iets aan het probleem kunnen doen, maar we begrijpen wel heel erg goed dat dit heel erg vervelend is en niet de bedoeling moet zijn. Mocht je er niet uitkomen met de dealer of nog vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op via info@lovensbikes.com – we willen je graag verder helpen.

Geweldige fiets,

4 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Jasper, dankjewel voor je leuke review! Veel plezier met jullie fiets! Liefs, team Lovens.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is echt een prachtige fiets

Het is echt een prachtige fiets! Super sterk ! gemakkelijk te hanteren. En de batterij gaat lekker lang mee !

8 février 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Manuel, dankjewel voor je review! Wat ontzettend leuk en fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie Lovens. We wensen jullie er nog veel plezier en mooie ritten mee! Team Lovens.

Noté 2 sur 5 étoiles

Al na een half jaar 5 weken zonder fiets.

Wij waren eerst erg blij met onze Lovens S75 ABS. Maar na 6 maanden begon de ellende. De bakfiets kramp met een storing waardoor de elektrische ondersteuning uitvalt blijft uitvallen. De storing geeft aan dat er een communicatie fout is tussen de componenten code: 112100.
Wij hebben ruim €6000 euro uitgegeven aan deze elektrische bakfiets en wij kunnen hem al 5 weken niet gebruiken. Wij kunnen daarmee de kinderen niet naar school brengen en geen boodschappen mee doen, waarvoor wij de fiets hadden gekocht. De fiest staat al een tijdje bij de dealer. Ondertussen hebben wij niets en van dat geld verwachten wij dit niet. Ik wil van Lovens een goed werkende fiets of op het minst vervangen vervoer.

15 février 2025
Avis spontané

Réponse de Lovens Bikes

Hi Patrick, wat vervelend dat jullie al 5 weken zonder bakfiets zitten. Ik snap heel goed dat dit niet gewenst is en jullie de fiets graag zouden willen gebruiken! Zou jij een mail kunnen sturen naar info@lovensbikes.com? Zo kunnen mijn collega's kijken hoe ze je verder kunnen helpen. We denken graag met je mee!

Noté 2 sur 5 étoiles

Al heel veel mankementen gehad met de…

Al heel veel mankementen gehad met de fiets binnen 2 jaar: enorm piepende remmen, rammelende onderkant, accu maakt geen verbinding, standaard kapot.
2 sterren omdat als de fiets niet kapot hij heel erg lekker fietst. Maar prijs-kwaliteit is niet goed helaas.

29 janvier 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Tara, dankjewel voor je review. We vinden het erg vervelend om te horen dat je problemen ervaart met je Lovens. Zou je een mail willen sturen naar info@lovensbikes.com? Zo kunnen mijn collega's hoe ze je verder kunnen helpen. We denken graag met je mee!

Totally worth it

Totally worth it

24 janvier 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi, thank you so much for your review!
It is great to hear that you’re happy with your Lovens.
We wish you many happy and safe rides!

Best,
Team Lovens

Geweldige bakfiets

Geweldige bakfiets
Fijne winkel

17 janvier 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Ellen, dankjewel voor je review! We zijn blij om te horen dat jullie Lovens goed bevalt en dat jullie goed geholpen zijn door een van onze dealers. Wij willen jullie nog veel veilige en mooie ritten toewensen op jullie fiets.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk rijden met een mooie fiets

Het is een heerlijke rij-ervaring op een fiets die er ook nog eens heel goed uitziet. De dochter vindt het mega leuk en de bak is ruim genoeg om boodschappen te doen. Ook de led-verlichting rondom de bak is een gigantische meerwaarde voor de veiligheid.

24 janvier 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi Gerrit, dankjewel voor je review. Het is inderdaad altijd een feestje om samen met de kinderen een rit te maken op de bakfiets en veiligheid staat natuurlijk op nummer 1! Wij zijn blij om te horen dat de LED dagrijverlichting jullie goed bevalt. We wensen jullie nog veel mooie, plezierige en veilige kilometers toe!

Noté 4 sur 5 étoiles

Lovens na 2 weken ...

Draaicirkel is veel kleiner dan andere bakfietsen zodat hij veel wendbaarder is dan anderen.
Ondersteuning is aan te passen aan je persoonlijke wensen ... zo kan je starten aan het rode licht veel gemakkelijker maken dan de standaard instelling. Fiets afsluiten en op slot doen gaat ook zeer vlot. Belangrijk omdat je met kinderen in de weer bent.

22 janvier 2025

Réponse de Lovens Bikes

Hi! Dankjewel voor je mooie review, deze geeft veel zicht in de gebruikerservaring met onze bakfiets. Wij wensen jullie veel plezier toe met jullie Lovens! Team Lovens.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus