Lovens Bikes Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ich bin leider wirklich schockiert von der Qualität dieses Herstellers, ich habe im Frühjahr dieses Jahres ein Loves Explorer zwei in Vollausstattung bestellt und warte bis heute und wahrscheinlich la... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We’re very happy with our Explorer 2 with the Enviolo automatic shifting. The bike rides very smoothly and the saddle is easy to adjust depending on who’s riding. We’re also glad we went for the bigge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste 100km op de Explorer 2 zitten er op. Heerlijke fiets die precies doet waarvoor wij ‘m gekocht hebben. Met passen en meten kan zowel m’n negen jarige zoontje en de kleinste in Maxi-Cosi, in de... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lieferung dauerte knapp 1 Monat und die Plastikteile wo die Stangen des Regenverdecks eingesteckt werden sind nach 2 Tagen gebrochen auf einer Seite. Die werde auch in Zukunft eine Schwachstelle sein.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. aussi dans
  3. Fabricant
  4. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Met onze elektrische bakfietsen zijn wij expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze missie is het gebruik stimuleren van elektrische vervoersmiddelen, zoals de bakfiets, die bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.

Wij zijn experts in design

Écrit par l'entreprise

Beyond safety, style en comfort
We ontwerpen elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Gebouwd om je dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven. Dat is ons doel. Ga en sta waar je maar wilt. Met Lovens ben je vrij en onafhankelijk. Geen files, niet zoeken naar parkeerplekken of sjouwen met zware tassen. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. Voorzien van maximale bescherming voor jouw dierbare lading in de Lovens Explorer. Met state-of-the-art design en innovatieve technologie, gaan we verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Actie

Een actie inschieten, vervolgens geen voorraad hebben; een regenhuif heb je in deze periode hard nodig i.v.m. wind/regen en nu zit ik al ruim twee maanden zonder waar mijn kindje hinder aan ondervind. Ik vind dit niet netjes, daarbij ook misleidend; het haalde mij over de streep om de fiets aan te schaffen.

24 août 2024

Hi,

Wij vinden het zelf ook oprecht enorm vervelend dat de regenhuif een vertraging heeft opgelopen.
We doen er dan ook alles aan om de regenhuiven z.s.m. te verzenden.

Hopelijk kunnen jullie kindjes snel droog genieten in de bakfiets.

Noté 5 sur 5 étoiles

Supermooi, snel en makkelijk, maar zadel zakt.

Nu sinds drie weken de Lovens explorer s75 en super tevreden, maar sinds deze week zakt het zadel steeds helemaal naar beneden. Ik ga het zelf even proberen te maken, omdat onze dealer ver van ons zit, dan zou ik weer een busje moeten huren. Wij wonen in het zuiden van België. Ik hoop dat dit een simpel probleempje is, want verder ben ik er heeeeeel blij mee.

16 octobre 2024

Hi Rachel,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de Lovens!
Wij hopen ook dat je het zelf hebt op kunnen lossen. Als dit niet het geval is, verwijzen we je graag naar info@lovensbikes.com.

De eerste ervaring top, maar na 2 jaar vanalles kapot en niemand thuis

Extra: ook de naaf nog binnen 3 jaar kapot, kost ons 400+ euro. Buiten de garantie..

Het eerste jaar super blij mee, de fiets vervangt de auto, dat is ook wat je er voor betaald. Helaas net na 2 jaar begint de aftakeling; versnelling kapot, 2e regenhuif kapot, zelfs de knop van t computertje laat een scheur zien. En dat terwijl we m altijd binnen hebben staan.

Als je dan contact zoekt met Lovens is t niet hun probleem maar moet je naar de verkoper. Maar die zit best ver.. wat lastig is met een fiets in de laagste versnelling.

Ik zou de fiets niet perse meer aanraden, de Lovens service is 'niet ons probleem' service. En net na 2 jaar kuren geeft mij niet echt het vertrouwen voor wat nog komen gaat :(

14 octobre 2024

Hi Bart,

We vinden het erg jammer dat je deze ongemakken hebt ervaren.
Heb je al contact opgenomen met het verkooppunt? Wellicht kunnen ze je helpen vanaf een afstandje.

Als we je verder kunnen helpen, verwijzen we je graag naar info@lovensbikes.com.

Noté 2 sur 5 étoiles

Mooie fiets, jammer van de details.

De fiets fietst goed en de fiets ziet er ook heel netjes uit.

Jammer genoeg zakt het zadel alleen continu heel langzaam naar beneden en was de regenhoes al beschadigd bij levering.

Na de handleiding doorgelezen te hebben blijkt deze ook niet up to date te zijn waardoor onduidelijk is hoe bepaalde onderdelen werken.

5 septembre 2024

Hi Wesley,

Wat vervelend om te horen dat het zadel naar beneden zakt. Dit is zeker niet de bedoeling! Ben je hiermee naar het verkooppunt geweest? Zij kunnen naar de fiets kijken en hopelijk een oplossing vinden voor dit probleem.

Als we je verder ergens mee kunnen helpen of adviseren, verwijzen we je graag naar info@lovensbikes.com.

Noté 1 sur 5 étoiles

Promised a free raincoat but can’t delivery it

I bought a Lovens bike a few weeks ago and am still waiting for the free rain cover that was promised.

I have tried to find both an email and phone number to contact you, but without success. I am still waiting for a confirmation or a new delivery date.

We are now in a period of continuous rain, and a rain cover is absolutely necessary.

Can you please help us to get in contact with you?

30 août 2024

Hi Camilla,

We find it also extremely inconvenient ourselves.
Unfortunately, due to circumstances, we cannot deliver the rain shelters before the target time that was communicated.

Our sincere apologies for this and hopefully you will be able to hit the road together soon.

If there is anything else we can help you with, please contact us at info@lovensbikes.com. Or is this the address where you tried to contact us?

Please let us know!

Fijne fiets, maar (nog) geen ‘gratis regenhuif’

Een hele fijne fiets, maar slechte service rondom de zomer actie van een ‘gratis regenhuif’.

Teleurstelling 1: Als je een fiets koopt van 7k met zeer prominente promotie van een gratis regenhuif van Lovens, dan verwacht je dat die met de fiets bij de dealer geleverd wordt. In plaats daarvan moest de regenhuif apart via Lovens aangevraagd worden.

Teleurstelling 2: Na registratie van de zomeractie, verwacht je levering binnen redelijke termijn. Nu ruim 2 maanden later, is nog steeds niets ontvangen van Lovens. Er wordt gecommuniceerd dat er issues zijn met productie met telkens weer een nieuwe vertraging.

Al met al zeer teleurstellende service..

30 juillet 2024

Hi Rogier,

Wij vinden het zelf ook enorm vervelend.
Helaas door omstandigheden kunnen we de regenhuiven niet eerder leveren dan de richttijd die is doorgegeven.

Onze oprechte excuses hiervoor en hopelijk kunnen jullie snel samen de weg op.

Als we je verder ergens mee kunnen helpen, kan je ons bereiken via info@lovensbikes.com

Regentent

Ik heb dus een lovens bakfiets gekocht en van de fiets zelf ben ik zeer tevreden het jammere is dat ik nog steeds mijn regenhoes niet heb en dit blijf maar duren nu ook de laaste tijd zeer slecht weer dus het resultaat is dat ik nog steeds niet kan fietsen met mijn dochter want zij is anders kletsnat en heeft het koud. Dit vind ik echt niet zo oke als je een actie doe voor dit dan gratis te geven moet je voorzien dat je genoeg bestellingen doe. Tenvroegste zou ik half oktober mijn regentent hebben en vind dit echt niet oke!

31 août 2024

Hi Melissa,

Wij vinden het zelf ook enorm vervelend.

Onze oprechte excuses hiervoor en hopelijk kunnen jullie snel samen de weg op.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ervaring met de fiets na 1 maand

Beste

Het zadel zakt heel de tijd volledig naar beneden, zelfs als de vijs volledig is aangespannen.

De stapfunctie werkt niet optimaal.

Als je sneller dan 25 km per uur rijd schieten de trappers door, is noet aangenaam om te fietsen.

29 août 2024

Hi Roxanne,

Wat enorm vervelend dat je deze ongemakken ervaart. Dit is zeker niet de bedoeling en daarom adviseren we je ook om langs de dealer te gaan. Daar kunnen ze de Lovens bekijken en hopelijk een oplossing bedenken.

Als we je ergens mee kunnen helpen, kan je ons bereiken via info@lovensbikes.com

Noté 4 sur 5 étoiles

The bike is AMAZING

The bike is AMAZING - absolutely love it.

My experience however has been let down by the long delay to receive my complementary rain cover.

When i purchased the bike, there was a promotion including a free rain cover.

It looks like the promotion was a huge success and Lovens have been unable to fulfil the rain covers (which i understand), but I'm left with an expensive bike which i use every day to run my children around with no rain cover - very inconvenient especially when it rains on our way to school.

I've still not got it, and it looks like it will be mid October (i purchased the bike in July)

8 août 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

In de basis een hele mooie en fijne…

In de basis een hele mooie en fijne fiets!
Heel fijn om mee te fietsen, ligt erg goed op de weg en de vering is meer dan fantastisch.
Helaas was in nieuwstaat de remkabel al gerafeld en liep de rem al iets aan.
Ook wachten we al te lang op een regenhuif die we erbij krijgen van Lovens.

24 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

piepende remmen en los zadel

Twee elementen die totaal niet ok zijn:
(i)remmen piepen mega hard --> klinkt me niet normaal
(ii)zadel staat zo los --> het zakt gewoon naar beneden op de laagste stand. Aanspanmechanisme werkt niet.

Verder: bij levering staan banden niet op correcte spanning...

21 août 2024

Hi Elise,

Wat vervelend dat jullie deze ongemakken ervaren. Zijn jullie hiermee al naar de dealer geweest? Wij hebben erg veel vertrouwen in onze dealers en hopen natuurlijk dat zij deze klachten voor jullie kunnen oplossen!

Als we verder nog iets voor jullie kunnen betekenen, verwijs ik jullie graag naar info@lovensbikes.com.

Rotservice

Er werd ons een gratis regenhuif beloofd en die hebben we tot op heden nog steeds niet mogen ontvangen.
Mijn 2 dochtertjes moeten hierdoor in de regen naar school en opvang.

We zijn nu ondertussen al oktober en meerdere mails verder en ik heb nog steeds geen regenhuif ontvangen en zelfs niet eens antwoord gekregen op mijn mails ! Is dit de service die je krijgt bij Lovens na dat je een fiets van 6500€ hebt gekocht ? Ik heb stilaan veel spijt dat ik geen andere heb gekocht en als ik niet snel een update of een regenhuif ontvang ga ik hiermee naar testaankoop en vervolgens naar mijn advocaat !

19 juillet 2024

Hi Benjamin,

Wij vinden het ook erg vervelend dat de levertijden wat langer duren dan normaal. We hopen dat dit snel wordt opgelost en dat jullie dochtertjes lekker droog kunnen zitten.

Als jullie een update willen over de verzending van jullie huif, verwijs ik jullie graag door naar info@lovensbikes.com.

Noté 5 sur 5 étoiles

Two months since the purchase and…

Two months since the purchase and smooth rides so far and creates a lot of possibilities like errands, picking up and dropping off kid/s, visiting new spots in the city and meeting friends. Sturdy and strong body, brakes are working perfectly, smooth steering, LED lighting is a beaut, cherry on top is the entire bike looks so edgy! The free raincover has been improved as well, a downside is that the mesh in the rear entangles up with the brake and that makes it dangerous to turn and cycle in general. I hope this can be considered for improvement in the future.

We are grateful for our dealer in Leuven, always so helpful since the beginning!

13 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus