Bra deal. Snabbt utbetalt till mitt konto. Vissa ställen man vill låna pengar från (för att släcka/samla ihop små skulder) vill själva betala till kredit bolaget men det ville behövdes inte här - vil... Voir plus

De är verkligen fantastiska. Deras service är snabb och kundtjänsten är mycket vänlig. Allt är smidigt med dem, till och med väntetiden i telefon är kort. Jag känner att de har stor förståelse och... Voir plus
Fantastisk bank att göra affärer med, gick så otroligt snabbt och enkelt så jag hann nästan inte ens med och det brukar vara tvärtom, man brukar få jaga bankerna för besked. Otroligt imponerad över de... Voir plus
Mycket god service som kännetecknas av att de är lyhörda och lösningsfokuserade, tydliga med det finstilta vilket inger förtroende, agerar snabbt, ingen brist på handlingskraft.
Lån & Spar Bank erbjuder bolån, privatlån, kreditkort, sparkonton och försäkring till privatpersoner. Vi värnar om en sund privatekonomi och arbetar för att erbjuda enkla banktjänster med trygga villkor och personlig service. På Lån & Spar Bank möter vi våra kunder digitalt och via telefon.
Sedan 2006 har vi funnits på den svenska marknaden, men grundades i Danmark redan 1880. Lån & Spar Bank är noterat på Köpenhamnsbörsen och ägs till största delen av olika fackföreningar. Det arbetar drygt 500 medarbetare i hela banken, varav 40 jobbar på kontoret i Malmö.
Hos oss kan du låna till din renovering, ditt bilköp eller samla dina andra lån och krediter. Bolån Privatlån Sparkonto Kreditkort Kontakta ossFör en bättre ränta
Nordenskiöldsgatan 8, 21119, Malmö, Suède
Demande des avis aux clients

Réponse de Lån & Spar Bank Sverige
Tusen tack för all hjälp!
Professionellt, smidigt att hålla kontakten och supersnabbt!
Rekommenderar starkt!

Réponse de Lån & Spar Bank Sverige
Easy to contact, efficient handling, good communication, no complaints from me 😊

Réponse de Lån & Spar Bank Sverige
Snabb utbetalning och jättebra ränta, supernöjd👌