LugtesaltAvis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet var lige som beskrevet, saltet rykker godt og man er top motiveret efter brug. Nem hjemmeside og hurtig levering. Vil helt klart anbefale at købe jeres Lugtesalt her

Noté 4 sur 5 étoiles

Varerne kom super hurtigt, allerede dagen efter jeg bestilte! Lugtesaltet har en okay kraft, dog ikke helt så stærk, som jeg havde forventet. Bøtten blev ikk synderligt varm, da jeg aktiverede den. H... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Hvad der startede som en god (vild) oplevelse, blev desværre også hurtigt til en skuffelse. Det første kick - som var åndsvagt voldsomt blev efterfulgt af et produkter, der trods korrekt brug, afsin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold da helt op, det er stærke sager. Duften af “smæk” er næsten en underdrivelse. Jeg var lidt bange da lugten direkte efter aktivering var til den milde side. Denne bekymring viste sig dog at væ... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ingen effekt mærke

Jeg kan ingen effekt mærke. Reklamerne er personen ved at eksploderer, bare bøtten er i nærheden af ham. Jeg står nærmest med næsen nede i bøtten og der sker ingenting. Det lugter af ammoniak, men det giver intet kick

Kundeservice sendte mig en ny pakke da den første ingen effekt havde.
Den anden pakke havde heller ingen effekt. Så jeg ville egentlig gerne have pengene tilbage, men kan se at omkring 10% oplever det samme som mig, så virksomheden ved nok godt, at produktet ikke er optimalt og jeg synes reklamen vildleder.

4 février 2025

Réponse de Lugtesalt

Hej Alex, du er mere end velkommen til at skrive til os og få pengene tilbage hvis du ikke allerede har gjort det, det er derfor vi har vores tilfredsheds garanti.
Det er langt mindre end 10% der har defekte lugtesalte, det er som relgt kun folk der har problemer som kommer og ligger andmeldesler her, derfor også rigtig svært at opretholde en god score. Vi har ca 98,8% tilfredsheds blandt alle vores kunder :)
God dag!

Vh Lasse

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har virkelig en kicker effekt haha

Det har virkelig en kicker effekt haha, fik min lære til at tage det en dag jeg havde det med og han endte med tåre i øjnene. Kan kun anbefales

28 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Hej Matthias, det gad jeg godt at se xD
Tak for de 5 stjerner!

Det møg, det virker!!

Først kæmpe ros til Lasse, p!sse god service og alt køre smooth. Der ikke noget p!s der. Så til produktet, det virker det møg, jeg bruger det når jeg mangler et skud energi i min hverdag, det virker med det samme, det vækker kroppen og giver den ny energi. Jeg er glad og godt tilfreds. Det her bliver noget jeg kommer til at bruge i langtid. Så kæmpe ros her fra.. tak for et lækkert produkt og tak for lækkert service..

31 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Tak for det Ali, glad for at det virker for dig!

Dårligt produkt

Da jeg modtog pakken og åbnede den. Havde bøtten med lugte salt været åbnet og styrken var væk.

30 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Hej Lasse, de skal aktiveres før de lugten den kommer frem i dem, og de er kun "åbnet" når vi samler ingredienserne nede i dem :) De er ikke forseglet da de ikke mister lugten før de bliver aktieret :)
God dag! Vh Lasse

Super venlige.

Lugtesalt har været super venligt lige fra starten. Den første mail jeg modtog virkede personlig. Lugtesaltet i sig selv har jeg nu prøvet en gang med den lyseblå Frost. jeg købte en firepakke hvor jeg fik dem alle på nær natur. Alt i alt var den god, jeg prøvede en stærkere før men ser nu derfor frem til at prøve smæk som jeg også har. Jeg er dog lidt bange for at jeg har været dårlig til at blande dem, da jeg syntes at første gang jeg blande den kunne jeg lugte det ret lang tid.

23 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Tak for det Adam! fedt at du får godt brug af det!

Super produkt

Super produkt, giver lige den sidste kant til at præsterer. Bruger det både til kampe og i styrke rummet, her giver det også det sidste fokus.

25 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Fedt at høre! Tak for feedback og de 5 stjerner!

Bedre en pre workout!

Virkelig godt produkt. Har aldrig oplevet noget bedre end disse lugtesalte, de giver masser af god energi til træningen og er i høj grad effektivt til at få mig op om morgenen.
Samt en lynhurtig levering, og en god introduktion af hvordan man aktivere produktet. Fortjener 5 stjerner 😊

18 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Tak for det Simon, det er nogle hjertvarmende ord! Tak for din feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lugtesalten som der giver et smæk...

Det var en hurtig levering og produktet virker som det skal. Jeg har købt hos dem en gang før, begge gange har jeg købt den stærkeste (smæk) Og jeg kan godt sige jer, der er smæk i den. Når man har aktiveret den og lugter til den for første gang, så er det som om at lugten kommer op og smækker ens næsebor.

Så til dig der ikke kan vågne om morgenen så kan jeg klart anbefale dig at købe noget lugtesalt

19 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Hej Søren, dejligt at høre det hjælper dig, jeg sætter pris på feedbackedn!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ganske fint

Ganske fint, det er temmelig stærkt👍👍🥴
Men alligevel behagelig “duft”
Ganske godt tilfreds.

13 janvier 2025

Réponse de Lugtesalt

Fedt at høre Simon! Tak for feedback!

High five her fra

High five her fra.
Ville prøve noget nyt, så bestilte lidt salt d 28-12. Og det blev leveret d 31-12.
Havde det med nytårsaften.
Og der sad min kones veninde og var snot forkølet med vand i øjnene og kunne ingenting, lige indtil hun fik bøtten med Lugtesalt for næsen .. 🤣🤣
Så kunne hun alt muligt lige pludselig..🤣🤣🤣👍

31 décembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Stefan, det lyder som et brag af en fest!
Glad for det har givet et grin og positiv effekt til jeres nytårs aften!

Godt Nytår!

Noté 2 sur 5 étoiles

For kort virkning

Hej Lugtesalt, jeg er normalt rigtig stor fan af jeres lugtesalt der hedder smæk, men den seneste jeg har købt har mistet virkningen fuldstændig efter 2-3 uger 😅 jeg syntes det er mega ærgeligt allerede at skulle købe en ny, jeg har opbevaret den fuldstændig som jeg har opbevaret alle de andre lugtesalte som jeg har haft og der har intet været med dem, de har holdt i en god 3 måneder.. er der noget jeg kan gøre for at virkningen kommer igen?

31 décembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Martin, de burde gerne holde ca 1-3 måneder efter aktivation, så hvis de er blevet aktivere for 3 måneder siden, og nu er ved at være lidt flade så giver det god mening.

Hvis du først har aktiveret den nu, så tænker jeg der har været noget galt med den du har fået fat i, og så sender jeg gerne en ny ud til dig!

Skriv gerne en mail til os igennem kontakt formularen på hjememsiden, så kommer jeg tilbage til dig så snart jeg kan!

Vh Lasse

Noté 5 sur 5 étoiles

Den kvikker virkelig en op

Den kvikker virkelig en op, har købt 2 af er de stærkeste, og jeg er blevet positiv overrasket

20 décembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Sandra, det er helt vildt fedt at høre, og tusinde tak for de 5 stjerner!
Godt nytår!

Noté 1 sur 5 étoiles

Produkt havde ikke det kick jeg havde forventet

Modtog min pakke med den stærkeste lugte salt fra siden, men den lever slet ikke op til forventningerne. Efter at have fulgt video guiden på siden, lagde jeg mærke til at den slet ikke have opbygget nogle gasser som på videoen, og lugten var slet ikke så intens eller gav det kick jeg havde forventet, selv med næsen helt nede i bøtten. Ved ikke om jeg har modtaget et fejl produkt eller lignende, men jeg kan hvert ifald ikke sige jeg er tilfreds.. :(

13 décembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Emil, det tyder ganske rigtig på du på beklagelig vis har modtaget et defekt produkt, og vil meget gerne sende en ny ud til dig!

Skriv gerne på vores email via kontakt formularen på vores hjemmeside, så får vi løst det!

Nice

Der er smæk på. Lasse sendte en ny grundet fejl på tidligere sendte.

8 décembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Det var så lidt! glad for det virker denne gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg arbejder som telefonsælger til…

Jeg arbejder som telefonsælger til dagligt og det kan godt være rigtigt hårdt og svært at holde energien i top når man taler med kunderne. Siden mit køb af lugtesalt har jeg aldrig set så mange salg på tavlen før.

4 décembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Linus, har selv arbejdet som telefon sælger førhen, så det kan jeg 100% godt forstille mig hjælper dig i løbet af din dag!

Virkelig fedt at høre!

lugtesalt er det :)

det virker super godt bruger det inden fitness for at blive vågen. hurtig fragt billigt og godt service

2 décembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Tusinde tak for de flinke ord!

Godt vi kunne hjælpe dig!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus