Produktet var lige som beskrevet, saltet rykker godt og man er top motiveret efter brug. Nem hjemmeside og hurtig levering. Vil helt klart anbefale at købe jeres Lugtesalt her
Varerne kom super hurtigt, allerede dagen efter jeg bestilte! Lugtesaltet har en okay kraft, dog ikke helt så stærk, som jeg havde forventet. Bøtten blev ikk synderligt varm, da jeg aktiverede den. H... Voir plus
Hvad der startede som en god (vild) oplevelse, blev desværre også hurtigt til en skuffelse. Det første kick - som var åndsvagt voldsomt blev efterfulgt af et produkter, der trods korrekt brug, afsin... Voir plus
Hold da helt op, det er stærke sager. Duften af “smæk” er næsten en underdrivelse. Jeg var lidt bange da lugten direkte efter aktivering var til den milde side. Denne bekymring viste sig dog at væ... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Jeg købte den stærkeste lugtesalt
Jeg købte den stærkeste lugtesalt, og den virkede perfekt i starten, (der var godt med smæk på) grundet til kun de 3 stjerner er ikke fordi produktet er dårligt i sig selv, men mere fordi min gik død på under 1 uges tid. Har skrevet en hilsen til dem og forklarede situationen, og nu 2 dage senere er der stadig ikke svar. Der har lige været Black friday så jeg er godt med på de har travlt og der er længere ventetid med at få fat på dem, men synes dog alligevel det skulle nævnes.
Alt i alt godt produkt, holder dog ikke i lang tid, og kundeservice er langsomt (i hvert fald for mig)
Så er der kommet en opdatering, (dagen efter 4/12) har lige modtaget en mail om at den nye Lugtesalt er sendt afsted uden beregning. Super service må jeg sige, selv i de travle dage. Service mæssigt kan jeg godt anbefale Lugtesalt, men ift produktet så er det en 50/50 pga. der er flere anmeldelser om at den ikke holder i lang tid.

Réponse de Lugtesalt
Jeg har nu lagt min første bestilling
Jeg har nu lagt min første bestilling. Det lever virkelig op til forventninger med reaktion på lugten til saltet. Hold da kæft det kan mærkes i næsen og videre igennem systemet. Det bliver ikke sidste gang.

Super service
Super hurtig levering
Jeg har kun prøvet 1 af de 3 jeg købte som en pakke og må sige der er smæk på, virker super til træningen og nem at aktivere

Réponse de Lugtesalt
Jeg fik snotten lidt for tæt på så jeg…
Jeg fik snotten lidt for tæt på så jeg begyndte at tude hahs, men det gir dælme et spark

Réponse de Lugtesalt
Der var hurtigt pakket med god kvalitet
Der var hurtigt pakket med god kvalitet på produkt fra g giver det boost jeg havde regnet med plus priserne er bare i top

Sparker som en hest
Vi har i Do Gym haft flere forskellige lugtesalte men denne er dog den bedste og især kraftigste. Vi handler kun et sted fra nu af.
Tak for sparket.

Réponse de Lugtesalt
Jeg købte en af hver og har godt nok…
Jeg købte en af hver og har godt nok fået krøllet mit ansigt nogle gange allerede . Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber lugte salt 🥳

Réponse de Lugtesalt
Kundeservice 12/10 produktet har gjordt…
Kundeservice 12/10 produktet har gjordt en positiv forskel på mine tunge løft, kan kun andbefales😃

Réponse de Lugtesalt
Fra Nytårsraket til en snegl i sirup
Hej Lugtesalt.
Jeg havde set frem til at prøve jeres produkt - og det virkede også helt fint. Det var som at se den helt store nytårs raket der blev sendt op med det største brag - Der var spark i ! Men blot 12 timer senere skulle jeg træne igen, og så var det en helt anden flad oplevelse. Jeg kunne få næsen helt ned i bøtten uden at lugte noget.
Føj for en skefuld!
Føj for en skefuld!
Mangler man lidt ekstra energi om morgenen eller om eftermiddagen, så er det noget der virker.

Réponse de Lugtesalt
Min første lugtesalt virkede åbenbart…
Min første lugtesalt virkede åbenbart ikke, selvom jeg gjorde præcis som beskrevet: Halvt låg koldt vand, luk godt til, ryst i 30 sekunder.
Heldigvis var Lasse så flink at sende mig en ny, men jeg kan stadig ikke få den til at virke.
Jeg kan se, at det virker for alle andre, så jeg må jo gøre et eller andet forkert. Jeg kan simpelthen bare ikke gennemskue, hvad det er.
Rigtig godt og virker med det samme
Rigtig godt og virker med det samme, levering forgår hurtigt og godt

Réponse de Lugtesalt
Lever ikke op til DET "Kick" som set..
Det "kick" jeg forventede kunne det ikke leve op til. Så guide videoen fra Lugtesalt, og fulgte den til punkt og prikke, men desværre var ikke det spor stærkt. Jovel.. amuniak lugt lignende, kunne have næsen helt ned i bøtten. OVERHOVEDET slet ikke som man ser på videoerne. Jeg ved selvfølgelig ikke om det havde fået fugt eller lignende, bøtten blev heller ikke SÅ hård som på videoen, så måske en fejlproduceret bøtte.
Frost er for vild!!!
Nu har jeg prøvet 4 af disse lugte salt
Og Frost er der fuld ild 🔥🔥!!
De andre polka, samba og smæk er også fine men synes Frost havde kæmpe fart på!! Det giver sku et kick!!! Og vi var flere der prøvede og var enig i FROST er vild!!! 🔥🔥🔥🔥
Virkelig god og stærk lugtesalt
Virkelig god og stærk lugtesalt, rammer en som en bus.
Lugtesalt
Jeg har prøvet fire forskellige lugtesalte: Smæk, Frost, Samba og Polka. **Smæk** giver en stærk og hurtig opvågning, som virkelig kan mærkes. **Frost** har en frisk og kølig duft, der føles behagelig og opfriskende. **Samba** er fuld af energi og kan hurtigt løfte dit humør. **Polka** er let og sjov, perfekt til en hurtig opfriskning. Alle fire lugtesalte virker rigtig godt, og jeg vil helt klart anbefale dem til alle, der har brug for et lille energiboost.
Fin i starten, døde hurtigt
Rigtig fin de første par dage, men allerede nu på 5-dagen er den “død” og virker meget svagt.
Virkelig god kundeservice.
Virkelig god kundeservice.
Min lugtesalt gik død efter under en måned så skrev jeg bare til dem på en mail og så fik jeg en ny helt uden problemer
God virksomhed:)