Produktet var lige som beskrevet, saltet rykker godt og man er top motiveret efter brug. Nem hjemmeside og hurtig levering. Vil helt klart anbefale at købe jeres Lugtesalt her
Varerne kom super hurtigt, allerede dagen efter jeg bestilte! Lugtesaltet har en okay kraft, dog ikke helt så stærk, som jeg havde forventet. Bøtten blev ikk synderligt varm, da jeg aktiverede den. H... Voir plus
Hvad der startede som en god (vild) oplevelse, blev desværre også hurtigt til en skuffelse. Det første kick - som var åndsvagt voldsomt blev efterfulgt af et produkter, der trods korrekt brug, afsin... Voir plus
Hold da helt op, det er stærke sager. Duften af “smæk” er næsten en underdrivelse. Jeg var lidt bange da lugten direkte efter aktivering var til den milde side. Denne bekymring viste sig dog at væ... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Det napper helt åndssvagt 👌😉
Rigtigt rigtigt godt produkt virker helt vildt godt og forbedre performance meget venlig personale👍🏻
Jeg havde købt en lækker 3-pack og…
Jeg havde købt en lækker 3-pack og glædede mig til at tage dem i brug. Desværre oplevede jeg allerede efter to uger, at den første begyndte at miste effekten. Jeg kontaktede straks Lasse for at høre, hvad jeg kunne gøre. Han reagerede hurtigt og tilbød med det samme at sende en ny lugtesalt til mig.
Jeg har handlet hos Lasse før, og hans kundeservice er enestående. Han svarer lynhurtigt, hvilket gør kommunikationen nem og problemfri.
Jeg køber udelukkende min lugtesalt hos Lasse, fordi jeg ved præcis, hvilken service jeg kan forvente.
Nemme at komme i kontakt med og super…
Nemme at komme i kontakt med og super forstående personale. Produktet virker men er dog ikke ligeså kraftigt som der gives udtryk for i reklamevideoerne.
Det virker mega godt
I starten da jeg så lugtesalt på TikTok var jeg 100% sikker på det var falsk og ikke virkede men så bestilte jeg det og aktiverede det og det virkede men have gjordt noget forkert så skrev jeg til dem og fik sendt en ny og det virker sygt godt klar anbefaling fra mig af og mega god service
Er du sindsyg et los i ansigtet
Er du sindsyg et los i ansigtet jeg fik, det er virkelig effektive sager. 😱
Ikke nok med du får et kick men det hjælper så sandelig også med gennemgang i båthornet hvis du er forkølet. 🤧
Jeg kan klart anbefale det og håber der kommer flere varianter i fremtiden 💪
Lynhurtig forsendelse
Fantastisk service i forhold til at levere varen. Dog har den dåse jeg har fået valgt at give op efter en uge. I starten var den virkelig god og kraftig men ikke længere. Det er meget hurtig produktet er blevet “ikke-brugbart”
Jeg købte en lugtesalt fra dem og den…
Jeg købte en lugtesalt fra dem og den virker bare perfekt man bliver virkelig vækket og man får også noget af et boost
Super service
Super service. Bestilde en gang lugtesalt og modtog det hurtigt. Desværre holdt det kun til en dag, også var lugten gået af beholderen. Var i kontakt med kundeservice som hurtigt sendte mig en ny omgang og alt alt virker bare denne gang. Rigtig godt oplevelse og handler der gerne igen.
Det virker 100% godt får virkelig et…
Det virker 100% godt får virkelig et spark af energi når det skal presses, med jeg fik ikke det der gasser frem når man havde aktiviret den, der kom slet ikke den lyd som man åbner en sodavand feks.
Men så lugtet jeg lige til det og hold da kæft det virket
Utrolig virkning
Utrolig virkning, man får virkelig et chok og et kick på den vilde og gode måde 😃👍
Perfekt
Fantastisk og hurtig service, og det er utroligt kraftigt og godt
Stærkeste lugtesalt jeg har prøvet!
Nu har jeg efterhånden prøvet en del lugtesalt, men den klart kraftigste jeg har prøvet, er fra lugtesalt.dk.
The smell of smæk lever op til navnet, og giver en, en kæmpe lussing så snart man får inhaleret det, rigtig god til tunge løft og en kæmpe anbefaling herfra
Super hurtigt levering
Super hurtigt levering, og saltet er der virkeligt smæk på, er du ved at gå kold skal du bare prøve smæk lugtesalt, der er totalt smadder på!🤯
Jeg bestilte noget lugtesalt med…
Jeg bestilte noget lugtesalt med Eukalyptus.
Helt klart en anden oplevelse, end hvad man er vandt til med almindelig PWO.
Det sætter klart lidt ekstra gang i kroppen, inden et tungt løft.
Der sker ting og sager når man åbner…
Der sker ting og sager når man åbner for låget det stensikkert 😂👌🏻
Super god service oven i hatten, helt klart ikke sidste gang jeg bestiller
Det er min første lugtesalt så jeg ved…
Det er min første lugtesalt så jeg ved ikke hvad jeg forventet men paw der er knald på det er det videste jeg har prøvet .. første gang jeg åbnet den fik jeg en oplevelse jeg sent vil glemme ...
Købt lugtesalten spark
Købt lugtesalten spark
Giver et godt spark i kroppen
Vi har brugt det til håndbold
Hvilket giver en god effekt ds vi lige snuser til det inden kampstart så vi er tændte med det samme
Så virkelig god effekt
Mister hurtigt styrke
Var stærk da jeg først sat den op, men dagen efter var det ikke noget særligt mere, ligesom en blanding ammoniak til rengøring.
god oplevelse
Jeg skrev at min lugtesalt ikk duede som håbet og fik sendt en ny med det samme