LugtesaltAvis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Produktet var lige som beskrevet, saltet rykker godt og man er top motiveret efter brug. Nem hjemmeside og hurtig levering. Vil helt klart anbefale at købe jeres Lugtesalt her

Varerne kom super hurtigt, allerede dagen efter jeg bestilte! Lugtesaltet har en okay kraft, dog ikke helt så stærk, som jeg havde forventet. Bøtten blev ikk synderligt varm, da jeg aktiverede den. H... Voir plus

Hvad der startede som en god (vild) oplevelse, blev desværre også hurtigt til en skuffelse. Det første kick - som var åndsvagt voldsomt blev efterfulgt af et produkter, der trods korrekt brug, afsin... Voir plus

Hold da helt op, det er stærke sager. Duften af “smæk” er næsten en underdrivelse. Jeg var lidt bange da lugten direkte efter aktivering var til den milde side. Denne bekymring viste sig dog at væ... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

135 avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ekstremt fedt produkt virker helt…

Ekstremt fedt produkt virker helt perfekt.

Bruger det primært til min træning og det hjælper mig i den grad Klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 août 2024

Fedt at høre Isak!

Glad for det hjælper dig!

Hav en god dag! :)

Godt meeeennnnnn

Jeg købte pakken med 3 stykker i og de virker fint nok de først 5-6 gange men ellers mister de effekt og ikke lugter længere, jeg har smidt 2 af dem ud og ikke aktiveret den sidste endnu.

15 août 2024

Hej Abasin,

Jeg er ked af at høre 2 af dem har mistet effekt, det er vigtigt at du skriver til vores support så vi kan få løst problemet, istedet for du bare smider dem ud og så ikke får noget ud af dem.

Der kan være flere grunde til de har mistet effekt, som for eksempel, udsat for fugt under fragten, aktiveret ukorrekt og lign.

Så skriv endelig gerne til vores support mail: Support@lugtesalt.dk

Så får vi løst problemet :)

Venlig hilsen Lasse.

Jeg har købt en samba

Jeg har købt en samba, for en uge siden. Den virker perfekt til når man skal op om morgen eller til fodboldtræning. 5 stjerner herfra👍👌

8 août 2024

Réponse de Lugtesalt

Hey Oscar, tusinde tak, og dejligt at du får godt brug af dem, både til træning og om morgnen!

God dag!

Ingen effekt af deres produkter

Ingen effekt af deres produkter, det giver ingen “energi” som de påstår. Og når man vil benytte sig af deres tilfredshedsgaranti, vil de ikke refundere pengene.

1 août 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Lukas, jeg har for 2 uger siden sendt dig et retur label som du kan returnere produkterne med, men du har endnu ikke sendt dem afsted, og derfor kan jeg ikke refundere dine penge endnu. Men du har haft 2 uger til at få sendt produkterne tilbage, vi har endda betalt for retuneringen af produkterne. Så dette er ikke korrekt.

God dag, venlig hilsen Lasse

HOLD JER LANGT VÆK !

HOLD JER LANGT VÆK !
Har tidligere skrivet om en masse problemer med jeg fik besked på den var på vej uden at være det.
Er så kommet hjem fra ferie og der er ikke kommet noget overhovedet, og de er ikke til at komme i kontakt med. Men sende live hele tiden og snyde flere er der tid til.

14 août 2024

Hej igen Lasse,
Jeg har skrevet en mail til dig for et par dage siden, og du har ikke prøvet at kontakte os på vores mail, på nogen som helst måde.. Så undre mig over hvorfor du skriver vi "ikke til at komme i kontakt med"

Jeg kan sammentidig også se at din pakke er ankommet, som der fremstår på din tracking nummer.

Virkelig fede produkter

Virkelig fede produkter. Hjælper virkelig og giver et godt boost og adrenalin kick i hverdagen. Kan helt klart anbefales.

28 juillet 2024

Hej Tobias!

Tak for det, og fedt at du får godt brug af det!

Lugtesalt i hverdagen

Købte lugtesalt for cirka 2 uger siden.

Har brugt det hver eneste dag til at stå op om morgenen, da det altid har været svært for mig!!

Og jeg kan love dig for det virker, det får mig bare op af sengen med det samme. Og giver mig det energiboost jeg har ledt efter så længe.

Derudover giver det mig også det sidste boost til at kæmpe mig igennem min træning!!!!!

KØB KØB KØB

11 août 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Jakob, tak for de flotte 5 stjerner!

Det glæder mig at du har fået en positiv og effektiv oplevelse af vores produkt!

Fortsat god dag! :)

1 stjerne for kundeservice og deres…

købte en pakke lugtesalte under en live med 30%, hvor ham på tiktok live sagde det var sidste chance for 30% ellers kom de aldrig tilbage.
Dagen efter live med 30%
Fik aldrig prøvet produktet og sendte det tilbage.
Anmeldelsen er ikke for at ødelægge forretningen men ville ikke støtte den måde at drive det på

30 juillet 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Kasper, som jeg gentagende gange har sagt til dig, så har jeg aldrig sagt dette :)

Jeg sagde på min livestream at vi var ved at løbe tør for vare så vi snart ville fjerne rabtkoderne *Indtil* vi får vare på lager igen.

Og du har endda fået lov til at sende produkterne tilbage på vores regning og få alle dine penge tilbage så snart vi får produkterne tilbage.

Jeg håber du har en fortsat god dag!
Vh Lasse.

Topklasse produkt der gør netop det dét…

Topklasse produkt der gør netop det dét skal, hurtig levering og super god kundeservice!

13 juillet 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Mads, Tak for de 5 stjerne, det var dejligt at høre du har haft en god oplevelse!