LugtesaltAvis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Produktet var lige som beskrevet, saltet rykker godt og man er top motiveret efter brug. Nem hjemmeside og hurtig levering. Vil helt klart anbefale at købe jeres Lugtesalt her

Varerne kom super hurtigt, allerede dagen efter jeg bestilte! Lugtesaltet har en okay kraft, dog ikke helt så stærk, som jeg havde forventet. Bøtten blev ikk synderligt varm, da jeg aktiverede den. H... Voir plus

Hvad der startede som en god (vild) oplevelse, blev desværre også hurtigt til en skuffelse. Det første kick - som var åndsvagt voldsomt blev efterfulgt af et produkter, der trods korrekt brug, afsin... Voir plus

Hold da helt op, det er stærke sager. Duften af “smæk” er næsten en underdrivelse. Jeg var lidt bange da lugten direkte efter aktivering var til den milde side. Denne bekymring viste sig dog at væ... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Godt hele vejen rundt

Hurtig levering, mega stærk lugtesalt.
Jeg har købt polka, og den er faktisk også dejlig frisk med pebermynte.
Følelsen er slet ikke til at beskrive.
Nogle gange måtte den genre være lidt mindre stærk, men såen er det.

6 octobre 2024

Tilfreds

Kan kun anbefale lugtesalt hvis du gerne vil kunne presse det sidste ud af dig til enten styrketræning eller andet der kræver fuldt fokus

4 octobre 2024

Smæk

Totalt fed oplevelse med produktet smæk, jeg bruger den til at stå op om morgenen og skulle lige hilse og sige at det virker, varm anbefaling herfra

3 octobre 2024

Fantastisk service

Fantastisk service, leveringstid og kvaliteten af lugtesaltet er suveræn. Jeg bruger selv polka til at vågne om morgnen og Smeak når der skal løftes noget jern... alt i alt et dejligt produkt

Kan stærkt anbefales👍

30 septembre 2024

Super produkt og endnu bedre service

Super produkt og endnu bedre service.
Pakken blev sendt hurtigt afsted, dog fik dao smidt pakken væk under levering, det skrev jeg til deres support og få timer efter var der en ny pakke på vej.
Kan klart anbefales.

23 septembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Dennis! Tusinde tak for de 5 stjerner! Det sætter jeg mega meget pris på, og glad for du endelig fik pakken frem!

Det er squ legit nok

Hørte om Lugtesalt på TikTok, og tænkte det var meget smart, men troede ikke helt på det, for at være ærlig!

Men tog valget og købte en Smæk, og må da nok sige jeg blev blæst bagover!

Det er et h*lvede at dufte til den, for den er s*tme kraftig, men hold da kæft en effekt det giver! Det her kommer jeg til at gøre hver gang jeg er søvnig!

Så til alle jer skeptikere, som jeg selv var, prøv det! Det virker rent faktisk.

22 septembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Nicolai, tak for de 5 stjerner!

Du også gået med den helt stærke! Dejligt at høre du får god brug af det!

Fantastisk kundeservice!

Jeg købte to produkter. Jeg så efterfølgende, at man kunne få rabat via Tiktok-live (mega fedt koncept i øvrigt). Jeg skrev, at jeg havde købt tidligere på dagen - men om jeg kunne få rabatten. Straks fik jeg fortalte (på live!!), at jeg godt kunne få rabat - og det blev fikset på under 2 minutter. Det var en virkelig vanvittig god service. Produktet er også fantastisk og kan kun anbefales.

11 septembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Wauw! Tusinde tak for de søde ord og de 5 stjerner!

Det varmer!

Vh Lasse

Jeg har en som jeg bruger når jeg…

Jeg har en som jeg bruger når jeg spiller basketbold den er virkelig en lifesaver til sidst på træningen eller til kampe lige lugt til den en gang og så er man helt klar igen
Kan godt anbefale Men husk at vælge en lugt man er sikker på er god som for mig ville være Polka😁🔥

16 août 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Jeppe, min favorit er også Polka, så der er vi enige!

Mega fedt at høre det hjælper dig til Basket!

Vh Lasse

Køb det vanvittig god service

Fik varen efter 3 dage som forventet
Og vanvittig god service især på tiktoks
Og har købt en polka den rammer bare perfekt så jeg vågner op.

Kæmpe anbefaling herfra

6 septembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Frederik, polkaen er også klart min favorit!

fedt at det hele virker for dig!

Mega god service

Jeg kom til at købe 2 ved et fejl køb skrev ind til dem og 1 time efter var det fixet helt uden problemer og nu en vare på vej

1 septembre 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Malthe, tak for de 5 stjerner!

Vi er ikke ude på at snyde nogen her!

Godt produkt

Rigtig godt produkt. Jeg havde svært ved at vogne om morgenen, men efter jeg købte hos jer er der ingen problemer.

14 août 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Hugo, det lyder som om du får godt brug af det!

Dejligt at høre jeg kan hjælpe!

Købte en polka forleden

Købte en polka i foregårs, og virker ikke tip top mere, efter en små 10 gange, begynde den at miste effekt og synes sku ikke rigtig det virker på nogen måde som f.eks. Træning og træthed.

Kan godt være det bare er mig, der er skæv på den, men synes sku det er spild af penge, efter min mening.

22 août 2024

Réponse de Lugtesalt

Hej Gustav, jeg er ked af du har haft en øv oplevelse med vores produkt.

Det er derfor vi har vores tilfredsheds garanti, som jeg også sagde til dig på mail :)
Lugtesalt er ikke for alle, ligesom så mange andre ting ikke passer alles smag, hvilket selvfølgelig er naturligt!

God dag til dig!
Vh Lasse.

Virkelig et godt produkt og support

Virkelig et godt produkt til at vågne om morgen og til træning/sport det giver ik energi men mere adrenalin som han også selv siger og det vare dsv kun 2-3 minutter men efter det er du stadig vågn og frisk pga adrenalin boostet man får. Anbefaler frost da den er vild til at vågne😎 og virkelig god support havede problemer med den første jeg fik pga fugt men fik en ny tilsendt næste dag. Køber snart igen kan kun anbefales!

22 juin 2024

Hey Blaze!
Tak for et mega fedt review! Det varmer mit hjerte at høre folk får godt brug af dem! Tak for at tune ind på streams også!

God dag!
Vh Lasse.

Hold jer lagtttt vækkkkk

Kæmpe Scam de tager bare ens penge, men man får aldrig pakken

3 août 2024

Réponse de Lugtesalt

Dette er ukorrekt, og ved at kigge på de andre 13 reviews du har lavet på andre firmaer som også skriver det ikke er rigtigt så gætter jeg på du nok bare troller.
Men hvis du nu skriver en mail til os så får vi løst problemet ASAP

Fred være med det, vores kunder er glade :D
Fortsat god dag!