Besøgte spisehuset sammen med 3 veninder den 16 juni. Jeg skulle vist ha læst anmeldelserne først. Vi fik også en meget uvelkommen modtagelse, skulle nok allerede der ha vendt om. Vi blev og fik bes... Voir plus
Lisez les avis des autres
Besøgte Lundberg spisehus for første gang i dag, hvor vi fik en lækker avokado toast som smagte skønt. Stedet er hyggeligt og betjeningen var helt i top - her kommer vi gerne igen🌸
Har i dag spist frokost på restauranten på Maltfabrikken i Ebeltoft. Maden var ok, men betjeningen var utrolig dårlig. Blev mødt med ubehagelig arrogance 😡
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kvalmende kyllingeburger
Bestilte kyllingeburger med "briochebolle". Det var ikke godt! Kyllingekød i noget besynderligt knas dyppet i friture og dertil den mest fede og vamle ravigottemayo og halvstegte pommes med samme kvalme dressing til. Pris 195,00 kr! Det var godt nok dyrt og 3 gange, hvad det ville have kostet på en middelmådig grillbar. Men venlig betjening, det skal med. Derfor 1 stjerne.
Uspiselig burger og fede Ponnes.
Min veninde og jeg kikkede forbi tirsdagen i vinterferien. Vi havde længe set frem til at hygge os i selskab med en burger. Det blev mildest talt noget af en skuffelse. Burgeren indeholdt en kyllingesubstands marineret i en indisk smagende masse. Det var næsten uspiseligt! En smattet udefinerbar omgang, rodet sammen i en alt for fed og ulækker konsistens. Det smagte fadt og vammel-klistret. Ponnes fritterne var næsten helt uspiselige, de drev af grumset olie, som gjorde fritterne tunge. Øv hvor en skuffelse! - Og så til den Bette pris af 195,- Det gør vi aldrig igen! Vi havde begge glædet os til en burger, og ærgerede os over vi ikke havde lagt vejen forbi Mc donnald istedet. Jeg må desværre sande at kvaliteten er dalet voldsomt. Det var rimeligt godt for nogle år tilbage. Jeg bor i lokal området og vil finde mig et andet Stamsted. Det er desværre ikke første gang vi er blevet skuffede. Priserne er i den høje ende for café-mad, så man forventer en god oplevelse. Hver gang!
Glimrende mad & supergod service - virkelig value-for-money
Lundbergs Spisehus i Ebeltoft er en hyggelig restaurant med glimrende mad - fra det enkle til det kulinariske. Vi fik en enkel tapas med div. kød og oste, hjemmelavede pesto og chilimajo samt friskbagt surdejsbrød. Glimrende og velsmagende samt i rigelige mængder.
Betjeningen er dejlig uformel og smilende, og selvom der var fuldt hus, så var der tid til god service. Man føler sig særdeles velkommen her.
Kan anbefales på det kraftigste.
Den bedste børneanretning
Den bedste børneanretning, jeg har oplevet. Paneret sejfilet, lækre pommes og allerbedst en skål med æblebåde, melon, agurk. Og salatblade ved siden af. Skønt at opleve en børnetallerken, der ikke bare er nuggets og pommes.
Papir og farver er skønt i ventetiden.
Voksenmaden var også god.
Betjening i top.
Flot udsigt.
Dårlig oplevelse til mange penge, bliv væk!
Var med fruen 8/2 -2025 for 3. tredje gang på Lundbergs for at spise frokost og vi havde egentlig set frem til at indtage Moules Frites igen, som under de to første besøg for 1-2 år siden var upåklageligt serveret, ”caferestaurant niveauet” taget i betragtning.
Vi ventede utroligt længe på at blive betjent!
De var desværre ikke mere på menukortet, så vi besluttede os for:
Kyllingeburger
Briochebolle med yoghurtmarineret kyllingoverlår, bacon, cheddar, pickles, salat og Ravigotte mayo. Serveres med pommes frites.
195, DKK.
Lyder da ganske lækkert (hvis man er ynder af ganeklæbende briocheboller), men resten af indholdet i bollen var et udefinertbart konglomerat af ovennævnte ingredienser, samt en oplevelse af fedme, splattethed, vammelhed og jeg sagde til fruen, at vi i stedet skulle have besøgt den nærmeste McDonalds, de havde helt sikkert givet dem bagskærm hvad angår burgers!
Lundbergs pomfritter, som i fordums tid var ganske udmærkede til vores Moules Frites, var nu en opvisning i amatørisme.
Det vil sige: stegt i ikke tilstrækkelig varm olie, således at de opsuger olien og dermed bliver fede, tunge og vamle!
Dertil kom, at dem vi fik serveret lignede noget der var det sidste krømmel fra fritøsen!
Det eneste opløftende: Den unge kvinde som betjente os viste stor imødekommenhed.
Vi var høflige (under indflydelse af fruen) da vi gik og påtalte kun deres elendige pomfritter og fik så halv pris på drikkevarerne.
På en skala fra -5 til +5 lander vi på -1.
Jeg oplever altid virkeligt god service…
Jeg oplever altid virkeligt god service og sød betjening.
Faktisk et at de få steder hvor jeg føler at personalet gør en dyd ud at huske mine præferencer. I love that.
Lækker julefrokost
10 tøser til julefrokost. Virkelig lækker menu.
Rigtig god service med opmærksomme tjenere. Restauranten var fuld af gæster og en dejlig stemning.
Svindel
Spis ikke her. Det er et svindelforetagende
Vi havde fået et gavekort til at spise på Lundbergs spisehus
Da vi skulle afregne, ville man på stedet ikke acceptere vores gavekort, og vi kom derfor til at betale for middagen, som burde være gratis
Et svindelforetagende - ren bondefangeri

Réponse de lundbergsspisehus.dk
Virkelig kedelig frokost….
Virkelig kedelig frokost….
Matchede slet ikke prisen
Dog gode øl fra gårdbryggeriet
Aldrig har jeg oplevet en ringere…
Aldrig har jeg oplevet en ringere brunch end denne. Ikke nok med at udvalget er meget begrænset, så fatter personalet slet ikke at fylde op i det lille udvalg der så var. Ventetid på æg og bacon var 20-30 minutter, personalet sejlede rundt. Til gengæld skulle vi selv bede om at få serveret vores drikkevarer fordi det havde man lige glemt.
BLIV VÆK!
Elendig oplevelse
Har lige spist på Lundbergs spisehus. Langsom og dårlig service, en tatar der smagte nærmest fordærvet, en ribeye der var halvkold og smagsløs ligesom sovsen. Fritterne var nogenlunde og prisen svarede ikke til maden.
En kedelig oplevelse. Kommer der aldrig mere.
Kedelige tørre boller
Kedelige tørre boller - en vegetar og 1 med kylling. Dyreste Cola nogen sinde!
Ok betjening - men det gør det jo ikke alene…
for lang ventetid
maden er god, men halvanden time mellem for- og hovedret er for dårligt!
Undertilberedte muslinger (tjenerens ordvalg)
Vi besøgte Lundbergs spisehus 7 personer og 3 af os valgte muslinger. Da de blev serveret, var 1/6 af skaller tomme, 1/2 af muslingerne var slimede. Alt i alt ikke værd at spise. Jeg viste tjeneren en af dem og han var enig i at det ikke så godt ud, at de var undertilberedte. Han spurgte om jeg ville have noget andet, og da jeg sådan ca. havde spist en 8 stykker (bvadr) og stadigvæk var sulten, takkede jeg ja til dagens fisk. De to andre havde absolut ikke lyst til at have andet at spise, da de havde mistet appetitten. Da vi så skulle betale regningen. Så fik vi lov til at betale fuld pris for 2 af de undertilberedte muslinger, fordi at de ikke havde bestilt noget andet. Der var absolut ingen kompensation for det hundeæde som vi fik serveret. kommer aldrig igen.
Stadig byens bedste spisested!
Stadig byens bedste sted!
Selv efter utallige besøg uden tvivl vores favoritsted på hele Djursland. Beliggenhed, udsigt, arkitektur, omgivelser, indretning, menu, vine, øl, kaffe, bagværk og maden er fuldkommen fantastisk hver eneste gang. Selv om der er udskiftning i besætningen, lidt for hyppigt faktisk, er vi totalt vilde med stedet og efter at have fejret en rund fødselsdag med et stort selvskab, er vi kun endnu mere oppe at køre og forelskede i Lundbergs! Maden, vinen, serveringen, stemning og oplevelsen var fuldkommen gennemført og alle gæster var vilde i varmen. Vi er stamgæster og har været det siden åbningsdagen. Absolut byens bedste spisested. Alle vores gæster var enige.
Det rosa stegte kød var sejt og med…
Det rosa stegte kød var sejt og med sener. Det var ikke varmt hverken sovs eller kød. I det heletaget en kønsløs smagsoplevels. Venlig personale og fine lokaler.
Lækker veltilberedt mad og super god…
Lækker veltilberedt mad og super god service. Vil helt sikkert komme igen
Vi holdt en større efterårsfest for 57…
Vi holdt en større efterårsfest for 57 gæster den 7. oktober 2023. Stor ros til køkkenet. Lækkert mad og god service. Positiv tilbagemelding fra vores gæster
3 stjerner herfra og det er kun maden…
3 stjerner herfra og det er kun maden der trak vores oplevelse derop. Alt andet var under kritik.. tjenere der gik rundt med telefonen eller hænderne i lommen. Vi spurgte efter drikkevare oversigt til vores hovedret, vi fik bare ikke noget. Så vores mad nåede at blive halv kold før vi fik noget at drikke til. Tjeneren der skænkede op sad med sin telefon flere gange også.
Da vi vil betale afleverer vi et gavekort på 500 kr, og da vi skal betale restbeløbet spørger jeg om han havde husket gavekortet. Hans svar “ja gavekort på 500 kr” og vi betaler. Først da vi er halvvejs mod Hinnerup og jeg begynder at regne på det og vi fik kiggede bonnen efter for hvad der stod med gavekort.. så havde han skrevet gavekort nummer 500 på 310 kr. så vi blev snydt for 190 kr. øv.
Vi kommer IKKE igen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.