lundbergsspisehus.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Besøgte spisehuset sammen med 3 veninder den 16 juni. Jeg skulle vist ha læst anmeldelserne først. Vi fik også en meget uvelkommen modtagelse, skulle nok allerede der ha vendt om. Vi blev og fik bes... Voir plus

Besøgte Lundberg spisehus for første gang i dag, hvor vi fik en lækker avokado toast som smagte skønt. Stedet er hyggeligt og betjeningen var helt i top - her kommer vi gerne igen🌸

Har i dag spist frokost på restauranten på Maltfabrikken i Ebeltoft. Maden var ok, men betjeningen var utrolig dårlig. Blev mødt med ubehagelig arrogance 😡

Lundbergs Spisehus i Ebeltoft er en hyggelig restaurant med glimrende mad - fra det enkle til det kulinariske. Vi fik en enkel tapas med div. kød og oste, hjemmelavede pesto og chilimajo samt friskb... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

53 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fuldt Booket

For så vidt er det potentielt et godt sted. Stedet er travlt og vidner om en kundebase. Baseret på vores 3 besøg, hvor vi har oplevet nøjagtig det samme, må jeg konstatere de har nogle udfordringer. Senere vil jeg også komme med et tip eller 2 til at udbedre disse små irritationsmomenter. 1. Alle gange vi er kommet, har der desværre været “fuldt booket”. Det er selvom man kommer ind på et gabende tomt spisested. Bevares, jeg tænker ikke det er løgn, men det vil hjælpe gevaldigt, hvis stedet anskaffede sig nogle reservationsskilte på bordene, så de ikke gang på gang måtte skuffe gæster, der kommer ind og sætter sig glade og forventningsfulde, for så at få at vide, at de skal gå igen. 2. Lidt fleksibilitet i forhold til et fuldt booket hus. Ebeltoft er besøgt af utrolig mange turister. Måske man skulle lade et bord være åbent, som ikke kan reserveres? 3. Det her er en klassiker. Da vi med lidt hiv og sving fik plads i baren til at spise en bolle med ost og bestilte en flaske postevand til fik vi lidt et chok, da regningen for postevand var 30 kr. Vi fik dog at vide, at det var ad libitum. Hurra ligesom vandhanen. Det skal dog lige siges, som vi ikke blev informeret om, at prisen for dansk vand er den samme, og også ad libitum. Jeg er med på, at ting koster overalt, men der en usynlig grænse. 30 kr for postevand kræver et headsup. Bollen med ost, smagte til 3. Stjerner.

29 avril 2023

Jeg fik 'Dagens fangst fisk' som…

Jeg fik 'Dagens fangst fisk' som hovedret for 200 kr. Smagen var dejlig, men fisken vejede max. 30 gram - jeg var helt chokeret, men jeg sagde ikke noget til tjeneren, da vi fejrede min mand, og jeg ville ikke ødelægge stemningen. Men man føler sig rigtigt til grin, som gæst. Her kommer vi desværre ikke mere.

1 mars 2023

Ikke den oplevelse, vi havde forventet.

Bestilte bord i sofa helt ude i siden var givet til andre gæster.
En meget branket toast med tyndt, tyndt, tyndt lillebitte stykke flæskesteg, der var lagt i den ene ende, så det så ud af noget blev serveret med nogle blade, der nok skulle være en salat - værsågod kr. 100,
Vi bor i byen, så det vil aldrig blive et stamsted. HT

15 février 2023

Fantastisk service!

Mig og kæresten elsker at tage ud og spise. Vi har været mange forskellige steder og nu gik turen til Lundbergs spisehus. Helt igennem fantastisk oplevelse! Super lækker mad og så må jeg i særdeleshed rose den mandlige tjener vi blev serviceret af! Han var simpelthen helt fantastisk! Han havde en lune og en humor som var helt uovertruffen og gjorde at vi forlod stedet med et endnu større smil end vi kom med. Vi kommer helt sikkert igen.

18 octobre 2022

Gode oplevelser

Rigtig dejlig mad, serveret af et personale med meget stort smil på læben. Vi har spist der to gange. 1 gang kæresteaften hvor vi kom spontant 20 min før køkkkenet lukkede og der var super god stemning og ingen stress fra de ansatte, selvom det var last minute. 2. Gang havde vi vores to børn med (alder 3+5) og der var igen super betjening og plads til et par unger der fik tegnegrej og væltede vand ud over bordet. Rummeligt sted med lækker mad.

6 août 2022

Mest useriøse og elendige oplevelse…

Mest useriøse og elendige oplevelse længe. Bar tydeligt præg af at de slet ikke kunne følge med, og der var alt for mange gæster. De unge tjenere løb forvirret rundt, og anede ikke hvor bestillingerne hørte til, tydeligvis total elendig kommunikation. Over tjeneren var simpelthen den mest arrogante idiot. Ikke nok at vi ventede 45 minutter fra vores ankomst, til maden var på bordet, men samtidig var han totalt ligeglad, både med os, og at maden slet ikke var frisk. På trods af tydelige tegn på at maden havde stået i længere tid inden servering, løg han hele selskabet op i hovedet, og påstod at det ikke passede.
En kæmpe idiot, der burde tage et seriøst kurus i kundeservice.
Selvom maden så havde været frisk, var det en kæmpe joke at tage de penge de gør for det mad. Kvaliteten er ikke i nærheden af at være de priser værd.
Alt i alt, den klart værste oplevelse jeg længe har haft.

5 juin 2022

Jeg må ærlig talt sige at jeg er mega…

Jeg må ærlig talt sige at jeg er mega skuffet. Jeg er en fast kunde som kommer der rimelig tit. 1 at de her taget der tatar af menuen, som var den bedste jeg nogensinde har smagt. 2 at jeg fik en 3 retters menu og gik sulten derfra. “195” kr for en gang kød og kartofler. 3 bitte små skiver kød og ja kartofler til at mætte en hel familie. Jeg synes maden var god men størrelses mæssigt er jeg dybt skuffet.
De må ikke tage så meget for deres mad når portionen er så lille.

Personalet får 5 stjerner.

20 octobre 2021

Beautiful restaured old buildings

Beautiful restaured old buildings, very creative environment.
Great and tasty assortment of food and drinks.
Very welcoming and professional staff and to top it all off the manager is smoking hot!
Definitely worth my next visit.

25 septembre 2021

Dårlig service på Lundberg Spisehus

Vi bliver desværre nødt til at advare om dårlig service på Lundbergs Spisehus.
Kl. 11 bestilte vi bord til kl. 19. Vi bestilte specifikt bord i sofaen.
Da vi ankom, var der alligevel ikke et bord som ønsket. Vi fik en utroværdig historie fra tjeneren herom.
I stedet blev vi sat for enden af et bord tæt på døren, hvor det trak så forfærdeligt. Lamperne dinglede i loftet, og pynten på blomsten dinglede i vinden.
Vi fik bestilt mad og drikke. Et stykke tid efter vi havde fået serveret drikkevarerne, fik vi at vide, at vi kunne få et bord længere inde i lokalet (stadig ikke i sofaen), så vi rejste os for at flytte bord. Da vi så kom til det lovede bord, var det alligevel ikke ledigt. Andre var lige blevet placeret der.
Så valgte vi at betale for drikkevarerne og forlade stedet, og advarer nu andre om dårlig betjening.

28 novembre 2020