Hele fijne webshop én klantenservice. Ik had twee truitjes besteld, maar wist niet precies wanneer ze zouden aankomen (ik hoopte op tijd voor een feestje). Nadat ik gemaild had, kreeg ik binnen een da... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer leuke online winkel die ik ken via video's op social media. Ze hebben een redelijk assortiment.Al zouik graag een uitgebreider aanbod van bijv. Mi Piace zien zodat ik bij één winkel alles kan ko... Voir plus
Altijd zeer tevreden over de kleding. De bestelde kleding wordt altijd snel geleverd.Super goede service als er iets niet klopt, wordt altijd snel gereageerd. Zou het iedereen aanraden om bij Madam Pe... Voir plus
veel keus mooie webshop webshop is overzichtelijk leuk dat eigenaresse zelf kleding showt en advies mbt maat geeft enige verbeterpuntje is de tijd tussen bestellen en ontvangen dat kan mijn inzie... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vêtements pour femmes
- Boutique d'accessoires de mode
- Magasin de vêtements
- Magasin de vêtements grandes tailles
- Magasin de vêtements professionnels
Écrit par l'entreprise
Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.
Coordonnées de contact
Mauritsstraat 1a, 9671BV, Winschoten, Pays-Bas
- 0648683472
- info@madampeach.com
- madampeach.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Als je kijkt bij de website van Madam…
Als je kijkt bij de website van Madam Peach dan zie je prachtige Kleding , up to date , duidelijk en overzichtelijk , mooie kwaliteit . En snel verzonden.heel fijn en tevreden

Super snelle levering!
Super snelle levering!
Leuk verpakt eeg blij mee!
Ook vind ik de filmpjes erg goed altijd compleet gestyled met tas en schoenen!
I love it!
Ga zo door Diny

Réponse de Madam Peach BV
Heel leuk jurkje gezien en besteld
Heel leuk jurkje gezien en besteld. Het is een van mijn favoriete jurkjes. Netjes op tijd binnen gekomen. Ik ben fan!!

Réponse de Madam Peach BV
Fijne website met mooie merken en vaak…
Fijne website met mooie merken en vaak leuke aanbiedingen. Had onlangs contact met de klantenservice en het ‘probleem’ werd zeer coulant opgelost. Er wordt ook snel gereageerd via de mail en dat is in deze tijd bijzonder fijn!

Twee mooie aanwinsten
Opnieuw heel blij met mijn bestelling bij Madam Peach! Dit keer koos ik voor een rok van Lady Day in Deep Forest en de paisley blazer van EsQualo.
De rok is echt prachtig: een mooie stevige stof met fijne stretch en hij valt heel mooi. De kleur is ook erg mooi voor straks richting het najaar.
Ook de blazer is prachtig. Het paisley/check motief is bijzonder en maakt hem apart, maar nog steeds goed te combineren. Hij is lekker lang en, voor mij ook belangrijk, de mouwen zijn óók goed lang (ik ben 1.80m)
Besteld op 7 augustus en vandaag netjes ontvangen.

Réponse de Madam Peach BV
Fijn winkelen bij Madam Peach.
Fijn winkelen bij Madam Peach.
Duidelijke website, met mooie foto’s en filmpjes op socials.
Eenvoudig bestellen, snelle levering en gemakkelijk retourneren of ruilen.

Mooie eerste ervaring
Mijn eerste ervaring was meteen een goede!
Duidelijke site, bestelling makkelijk kunnen plaatsen en prima verpakt / levering.
Ze bieden diverse leuke merken met goede kwaliteit aan. Buiten modieuze dameskleding, bieden ze tevens een waanzinnige schoenen / laarzen collectie aan 👌🏻
Ik ben nu al fan😉!

Een mooie outfit
Een mooie outfit besteld van de nieuwe collectie. Perfecte fit, goede kwaliteit, vlotte levering! Love it!

Mijn favoriet 🤩
Goede service, fijne passende travel kleding, mij favoriet 🤩

Snelle levering top kleding
Snelle levering, mooie kleding en goede pasvorm

Réponse de Madam Peach BV
Bestelling geplaatst naar aanleiding…
Bestelling geplaatst naar aanleiding van een filmpje op facebook Altijd leuk om te zien hoe enthousiast de collectie wordt getoond online. En mijn broek paste prima. Blij mee.

Réponse de Madam Peach BV
Zeer overzichtelijke webshop met mooie…
Zeer overzichtelijke webshop met mooie merken. Snelle service als je online besteld.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit ,goede maatvoering , snelle levering ,ben altijd tevreden met m'n items,trend volgend.

Uiteindelijk zeer tevreden.
Na een wat minder goede start wegens een gebrek aan juiste communicatie, werd dit goed opgepakt en werd ik gebeld door een medewerkster. De kleding was inmiddels goed aangekomen en past werkelijk perfect! Nu nog even wachten op de gelegenheid om ermee te „shinen“…

Super goede service
Super goede service, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Réponse de Madam Peach BV
Netjes telefonisch/mail ook voor…
Netjes telefonisch/mail ook voor eventuele vragen. Wordt keurig op geantwoord ik beveel madam Peach aan. Mooie kleding leuke prijsjes Ook de filmpjes op FB zijn leuk. Tis niet te veel blijft gezellig.

Aanrader
De jurk is prachtig! Die kraag maakt het af. Je voelt je echt sjiek. De travelstof is van hele goede kwaliteit.
Ik kan het aanraden! Ben heel erg tevreden!

Réponse de Madam Peach BV
Snelle service en toen er iets later…
Snelle service en toen er iets later werd bezorgd werd ik vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon