L'entreprise a répondu
Onlangs de stap genomen om onze BMW X3 uit 2020 grondig te laten reinigen en upgraden door Maarten van Madeko Car Service in Bavel. Tijdens het oriëntatie gesprek merkte ik al vrij snel dat Maa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Remklauwen Taycan laten spuiten en glascoating aan laten brengen ter bescherming van de lak Ze waren goed voorbereid op de werkzaamheden en op sommige punten al contact gehad met Porsche v.w.b re... Voir plus
L'entreprise a répondu
Madeko Car Service is een bedrijf dat exclusieve autoverzorging en customizing aanbiedt. Auto’s worden hier vernieuwd, verbeterd, mooier gemaakt en beschermd tegen weersinvloeden en andere factoren die invloed hebben op de conditie. Eén adres voor de verzorging en het verbeteren van uw auto. Dat was het doel en dat is ons gelukt. Met een uitgebreid dienstenpakket hebben we alles in huis om uw auto als nieuw te maken én te houden. Naast het verbeteren, detailen en herstellen van auto’s van klanten, drukken we ook onze stempel op auto’s die we verkopen. Onze auto's worden voor inkoop uitvoerig getest en met gedetailleerd oog onderworpen aan een uitgebreide checklist. Dit alles met maar één doel: zekerheid verkopen. Iedere auto in onze voorraad wordt als nieuw afgeleverd door interieur- en exterieur behandelingen. Bij Madeko staat persoonlijke benadering, kwaliteit en betrouwbaarheid boven aan de prioriteitenlijst. Wij zijn 7 dagen per week geopend op afspraak, dus ook op zondag!
Nijverheidsweg 9a, 4854MT, Bavel, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Onlangs een prachtige gloednieuwe Volkswagen T-roc te hebben aangeschaft bij Madeko Car Service bij Maarten ben ik zeer en zeer tevreden met mijn aankoop. Het eerste contact moment met Maarten voelde direct goed en vertrouwd en ben daardoor ook niet verder gaan kijken. Maarten reageerde erg vlot op mijn vragen en nam zijn tijd om mij als klant op weg te helpen naar de aanschaf van mijn nu prachtige gloednieuwe auto. Wat ben ik er toch ontzettend blij mee en wat ik ook wel weet is dat ik bij een nieuwe auto zeker weer terug kom bij Maarten, want zijn service is boven de 10 en dus zeker een dikke aanrader!!! BEDANKT!!

Réponse de Madeko Car Service
Gisteren een auto gekocht bij dit autobedrijf en we zijn ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste moment een fijne en eerlijke indruk. Er werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en we konden rustig naar de auto kijken. De service was top en alles werd duidelijk uitgelegd. We gingen met een heel goed gevoel naar huis met onze nieuwe auto. Zeker een aanrader!

Réponse de Madeko Car Service
Maarten is een enthousiaste vakman die iedere opdracht serieus aan gaat. Heeft voor mij al meerdere auto's onder handen genomen. En steeds met een meer dan tevreden resultaat. Hier is je auto in goede handen.

Réponse de Madeko Car Service
Als ervaren en gepassioneerde (hobby-)detailer ben ik al geruime tijd tevreden gebruiker van de hele line-up van Gyeon.
Al onze auto's verzorg en coat ik met de producten van dit Koreaanse kwaliteitsmerk en dat is te zien 😉
Helaas zijn deze producten in onze omgeving nauwelijks in detailing shops verkrijgbaar.
Daarom na een online advertentie gezien te hebben eens een flesje Wetcoat besteld bij Maarten de Kock van Madeko / Detailkracht in Bavel als proef.
Het spul is stevig en zeer zorgvuldig verpakt en snelle levering via PostNL.
Dat heb ik in het verleden bij de concurrentie wel eens anders meegemaakt...
Fijn dat ik dit bedrijf nu ken; zal hier naar verwachting in de toekomst vaker gaan bestellen.
Maarten, bedankt!

Réponse de Madeko Car Service
Dit bedrijf heeft alles op orde.
De kennis en kunde wat deze garage in huis heeft verdiend echt 5 sterren.
Bij de aankoop van mijn droomauto ben ik van begin tot eind perfect geholpen. Het transport, de import, keuring, Maarten heeft alles geregeld. Mijn nieuwe auto stond strak gepoetst op mij te wachten. Waarna ik nog een uitgebreide uitleg heb gekregen hoe alles werkt.
Dit bedrijf is gedreven en zeer betrouwbaar!
Bedankt !!!

Réponse de Madeko Car Service
Tijdens het oriëntatie gesprek merkte ik al vrij snel dat Maarten erg gedreven en gepassioneerd is met zijn werk. Hele uitgebreide en goed uitleg van de verschillende opties voor “car detailing” 😉.
Iedere trotse autobezitter die zijn of haar koets weer terug wilt zien in showroom staat beveel ik aan om een bezoekje te brengen in Bavel.

Réponse de Madeko Car Service
Maarten! Dank voor de uitstekende behandeling van de Land Rover Disco Sport. Zelfs bij nieuw-aflevering zag hij er niet zo perfect uit. Wij hebben bewust naar n vertrouwd adres gezocht en dat hebben we wij jou gevonden. Tot snel, want nu is onze BMW aan de beurt. Gr Paul en Nicole.

Réponse de Madeko Car Service
Ik heb bij Madeko een hele mooie Fiat 500 gekocht.
We konden zelfs op zondag een proefrit maken. Het bedrijfspand ziet er supernetjes uit en zo gaat Maarten ook met de auto's om. Ondanks dat het zondag was nam hij alle tijd om alles uit te leggen en te laten zien.
Ik ben heel tevreden met de service en mijn nieuwe Fiat.

Réponse de Madeko Car Service
Wij hebben bij Maarten deze Volkswagen Golf 7.5 Variant R-line gekocht. Van het eerste contact moment tot de aflevering was alles tot in de puntjes geregeld. Maarten neemt zich de tijd voor de klant en komt erg betrouwbaar en eerlijk over. Heeft kennis van zaken en zeer prettig in contact. De aflevering was boven onze verwachting. De auto is in top conditie afgeleverd, zowel technisch als optisch.
Een echte aanrader om met Maarten zaken te doen!

Réponse de Madeko Car Service
Wij hebben hier twee dagen geleden een Cayenne Coupé gekocht.
In eerste instantie is het altijd lastig om een auto in deze prijsklasse bij een "kleine" dealer te kopen. We hebben eerst de Instagram en de website bekeken en daarna toch maar gebeld.
Aan de telefoon kreeg ik Maarten, een jonge en gedreven ondernemer. Elk woord dat hij uitspreekt, komt hij ook daadwerkelijk na. Je hoort aan hem dat hij passie heeft voor zijn beroep.
Na 30 minuten aan de telefoon te hebben gehangen en gesproken te hebben over de auto, waarom deze verkocht werd, hoe hij was onderhouden en nog veel meer, hebben we een afspraak met hem gemaakt en zijn we langsgegaan op locatie.
De auto was al in goede staat, maar volgens Maarten kon hij er nog beter uitzien. Na het aanbrengen van een coating en het bij verkoop horende polijsten, was de auto in topstaat.
Hij staat altijd klaar om je te helpen. Ik moet zeggen, de grote dealers zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen; dan zou ik niet meer naar een andere dealer hoeven te gaan.
Ga zo door! En als de auto over een tijd verkocht moet worden, dan komen wij zeker weer bij je terug!
Gr. Daimy

Réponse de Madeko Car Service
Audi a3 gekocht bij Maarten, direct een goed gevoel bij de jongeman die veel kennis van zaken deed uitschijnen. Alles tot in de puntjes afgehandeld tot aan de oplevering toe. Zeer tevreden en aanrader voor wie een auto in topstaat wil!

Réponse de Madeko Car Service
Heb door Madeko mijn auto volledig laten schoonmaken , polijsten en in glascoating laten zetten. De hele ervaring van uitleg , uitvoering en oplevering was zeer goed. Transparant , helder en het werk is tot in detail goed gedaan. Ik beveel Madeko aan in mijn kennissenkring en blijf zelf zeker klant.

Réponse de Madeko Car Service
Schade aan mijn BMW 4GC laten herstellen en de rest van de auto laten polijsten en coaten door Maarten (Madeko). Super tevreden met het eindresultaat! Goed contact, duidelijk, vriendelijk en goede afspraken gemaakt. Maarten is een echte autoliefhebber en perfectionist. Die vertrouw ik al m'n (toekomstige) auto's toe. Top service!

Réponse de Madeko Car Service
Een jonge ondernemer met liefde voor zijn vak en auto's die zijn afspraken nakomt. Vooraf samen afgesproken wat voor behandeling de auto zou krijgen. De auto (BMW X4) op zondagavond kunnen brengen en volgens afspraak op donderdagochtend weer opgehaald. Auto is volledig gereinigd (inclusief wielkasten, velgen en zelfs de banden) daarna gepolijst (dubbele glascoating) en van binnen volledig aangepakt. Op de coating zit zelfs 2 jaar garantie. Ik was verbaasd hoe mooi de auto was geworden.

Réponse de Madeko Car Service
Onlangs hebben we een auto gekocht bij hem. We zijn erg goed geholpen. Hij heeft ons tot aan de puntjes alles uitgelegd. Hij was ook zeer professioneel en eerlijk.

Réponse de Madeko Car Service
Zeer nette en betrouwbare eigenaar. Heel eerlijk over zijn auto's. Met een fijn gevoel teruggereden met mijn nieuwe auto.

Réponse de Madeko Car Service
Maarten communiceert helder, duidelijk en eerlijk. Hij komt zijn afspraken na en levert goed werk. In het contact komt hij over als een echte autoliefhebber en dat gecombineerd met zijn vakmanschap maakt mij een tevreden klant!

Réponse de Madeko Car Service
Ze waren goed voorbereid op de werkzaamheden en op sommige punten al contact gehad met Porsche v.w.b remolie ed
Werkzaamheden perfect uitgevoerd , prima service

Réponse de Madeko Car Service
Fantastisch resultaat, en wat een mooi bedrijf!!! Van mij tien sterren!!!
Maarten bedankt!!!

Réponse de Madeko Car Service
Info opgevraagd over een auto die daar verkocht was ik ik ergens anders aangekocht. Volledig open en transparante informatie gekregen.
Duidelijk en eerlijk verhaal. René