Onlangs een prachtige gloednieuwe Volkswagen T-roc te hebben aangeschaft bij Madeko Car Service bij Maarten ben ik zeer en zeer tevreden met mijn aankoop. Het eerste contact moment met Maarten voelde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren een auto gekocht bij dit autobedrijf en we zijn ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste moment een fijne en eerlijke indruk. Er werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en we... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onlangs de stap genomen om onze BMW X3 uit 2020 grondig te laten reinigen en upgraden door Maarten van Madeko Car Service in Bavel. Tijdens het oriëntatie gesprek merkte ik al vrij snel dat Maa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Remklauwen Taycan laten spuiten en glascoating aan laten brengen ter bescherming van de lak Ze waren goed voorbereid op de werkzaamheden en op sommige punten al contact gehad met Porsche v.w.b re... Voir plus
L'entreprise a répondu
Madeko Car Service is een bedrijf dat exclusieve autoverzorging en customizing aanbiedt. Auto’s worden hier vernieuwd, verbeterd, mooier gemaakt en beschermd tegen weersinvloeden en andere factoren die invloed hebben op de conditie. Eén adres voor de verzorging en het verbeteren van uw auto. Dat was het doel en dat is ons gelukt. Met een uitgebreid dienstenpakket hebben we alles in huis om uw auto als nieuw te maken én te houden. Naast het verbeteren, detailen en herstellen van auto’s van klanten, drukken we ook onze stempel op auto’s die we verkopen. Onze auto's worden voor inkoop uitvoerig getest en met gedetailleerd oog onderworpen aan een uitgebreide checklist. Dit alles met maar één doel: zekerheid verkopen. Iedere auto in onze voorraad wordt als nieuw afgeleverd door interieur- en exterieur behandelingen. Bij Madeko staat persoonlijke benadering, kwaliteit en betrouwbaarheid boven aan de prioriteitenlijst. Wij zijn 7 dagen per week geopend op afspraak, dus ook op zondag!
Nijverheidsweg 9a, 4854MT, Bavel, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Wij hebben onze auto aangekocht via Madeko met een zeer goede ervaring. Heeft veel kennis en is een echte autoliefhebber. Zeer goede hulp en service! Hier koop je zonder zorgen! Stond proper gewassen klaar voor afhaling. Bedankt Maarten

Réponse de Madeko Car Service
Jong bedrijf, schakelt vriendelijk en vlot, mooie nette professionele werkplaats. De toegewijde en deskundige eigenaar is tevens een echte (auto)liefhebber. Supergoede service tegen een redelijke prijs laten behandelen. Je krijgt je auto als nieuw terug, aanrader !

Réponse de Madeko Car Service
Geweldige service en fantastisch resultaat. Maarten is heel precies en een echte liefhebber.

Réponse de Madeko Car Service
Vandaag een prachtige Golf R Line gekocht , keurig net jong bedrijf .
De auto was keurig omgeschreven en stond netjes gepoetst klaar volgens afspraak
Bedankt voor het fijne contact

Réponse de Madeko Car Service
Super service levert top werk en super toffe kerel

Réponse de Madeko Car Service
Vandaag bij Madeko Car Service mijn eerste auto gekocht, Een leuke vriendelijke en spontane jongen samen met zijn Super goede service die hij heeft gegeven, de auto zag er als nieuw uit oftewel een echte aanrader!

Réponse de Madeko Car Service
Onlangs een audi a3 gekocht bij MADEKO. Super nette auto en super nette service. Zeer zeker aan te bevelen!

Réponse de Madeko Car Service
Mijn Porsche Cayman is door MADEKO volledig gereinigd, gepolijst en gecoat. Daarnaast is ook wat velgschade hersteld en zijn de remklauwen gespoten. Hij ziet er weer uit als nieuw! MADEKO levert vakwerk, is betrouwbaar en komt afspraken na.

Réponse de Madeko Car Service
Onlangs een fijne Fiat gekocht bij MADEKO.
Maarten ontving en hielp ons uitstekend .
Heel duidelijk bij vragen en nam de tijd om alles uit te leggen.
Kortom: alles is goed geregeld en wij bevelen hem van harte aan.

Réponse de Madeko Car Service
Naast het impregneren van het dak van de cabrio tevens de auto van binnen en buiten laten behandelen. Het resultaat was verbluffend. Maarten is een vriendelijke en kundige man.

Réponse de Madeko Car Service
Maarten is een ontzettend vriendelijke en begripvolle jongeman. Na alles goed uitgelegd te hebben, heb ik de keuze gemaakt om het interieur van mijn auto te laten reinigen bij Madeko. In één woord: wauw! Mijn auto voelt als nieuw. Ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt!

Réponse de Madeko Car Service
Madeko Car Service heeft mij gehoplen met het invoeren van een wagen vanuit Nederland naar belgie. Ik ben hierover dan ook super tevreden. De zaakvoerder is dan ook een enthousiast en gedreven persoon, hij hield mij telkens op de hoogte van de stand van zaken. Met vragen kon ik ook steeds terecht. Vlotte samenwerking, top service👍🏻