Heindorf Jewellery Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Anmeldelse af mit sjælssmykke: Jeg har nu modtaget mit sjælssmykke, som er skabt af Adam Mads Heindorf gennem en dyb meditativ og skabende proces. Det er utrolig smukt og flot stykke hånd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In my father’s memory, I wanted his signet ring altered: the signet to be cut out, a gemstone put in its place, and the signet moved to the inside towards my finger. The feedback I got elsewhere ab... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads Heindorf smeltede vore gamle hvidgulds ringe om til nye og med sin store kreativitet og kunstneriske sans skabte han et lille kunstværk, som vi nu bærer i mange år. Mads Heindorf er usædvanlig im... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijoutier
  2. Artiste
  3. Artisanat
  4. École d'artisanat
  5. Bijouterie
  6. Sculpture

Écrit par l'entreprise

Mads Heindorf er mester i at lave personlige smykker. Med inspiration fra et mystisk og unikt univers bliver hans kreationer fyldt med symbolik. Det er smykker, der egner sig til at blive fortolket som et digt og beundret som et kunstværk, og ikke to personer læser symbolerne ens.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads er den bedste guldsmed der findes

Mads er den bedste guldsmed der findes. Han er grundig, kvalitetsorienteret/bevidst, kompromisløs og utrolig behagelig. Jeg elsker den forlovelsesring Mads har skabt til mig, og processen fra jeg fik den for 10 år siden og hel frem til i dag, hvor den skulle justeres i str. Mads huskede alle detaljer omkring ringen, og giver kyndig vejledning. Jeg er fan og vil til enhver tid anbefale ham.

19 mai 2021

Tusind tak for din flotte anmeldelse Mensure 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Et forunderligt og smukt univers af høj kvalitet

At træde ind i Mads Heindorfs butik på Gothersgade er som at træde ind i et andet univers! Et magisk univers med unikke smykker, som bliver præsenteret på en så smuk og levende en måde. At Mads skaber smykker med sjæl, er man slet ikke i tvivl om. Det er unikke smykker med hver deres unikke historie. Mads har en helt speciel evne til at ”se og føle”, hvad det er for et menneske eller mennesker, som han står over for at skulle designe et nyt smykke til. Hvis du/I virkelig ønsker et helt særlig og personligt smykke – måske iblandet nogle af dine/jeres arvestykker fra familien - så kan jeg kun anbefale, at du/I gør selv den tjeneste at tage et møde med Mads. Jeg bliver aldrig træt af at komme i butikken og få en snak med Mads og hans meget kompetente og imødekommende personale. Tak for dig og dine unikke smykker, Mads Heindorf. Glæder mig allerede til mit næste smykke.

11 mai 2021

Réponse de Heindorf Jewellery

Tusind tak for din flotte anbefaling Anne. Det er også altid en fornøjelse at lave smykker til dig ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jewellery with so much heart

When you want to buy a jewellery Thats unik and full of love , let Mads do it !! He is really there with you ,he cares about making what is best for you !!! He has some amazing ideers about how to make your jewellery YOU !
! He has so much heart in his work and you get so much more than a jewellery !!i am so so happy about what Mads Heindorf have made for me and would reconend him with all my heart ❤️

7 mai 2021

Thank you so much for your kind words Lotte 🙏🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig dygtig og meget iderig

Utrolig dygtig og meget iderig.
Har fået lavet flere smykker med vores eget særpræg, senest en forlovelsesring. det gode ved Mads, det er ikke sådan noget masse producerede, jeg kan få det præcist som jeg ønsker og han hjælper med ideer, kommer med forslag og designer det ønskede sammen med kunden.
Jeg giver Mads 5 store stjerner og kommer helt sikkert tilbage. Som de andre 5 gange ;)

5 mai 2021

Réponse de Heindorf Jewellery

Tak for roserne Henrik. Dejligt at høre og jeg glæder mig til vores næste projekt :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads er en meget dygtig og behagelig

Mads er en meget dygtig guldsmed, som er med på det hele og fyldt med gode ideer. Han er med sin skønne rolige facon altid behagelig at besøge og man føler sig altid velkommen.

26 avril 2021

Réponse de Heindorf Jewellery

Tak for dine søde ord Rikke. Rigtig god fornøjelse med de nye smykker.

Kære Mads

Kære Mads, Tak for endnu et fantastisk og personligt smykke.

23 avril 2021

Réponse de Heindorf Jewellery

Selv tak Marianne - og rigtig god fornøjelse.

Uvurderlig service

Uvurderlig service , flot kunsthåndværk,
Den svigersøn jeg aldrig fik❤️
Knus til dig Mads

16 avril 2021

Tusind tak for dine søde ord Flemming ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

The most energetic and idea-rich guy we…

The most energetic and idea-rich guy we have ever met. Mads: we will come again and we love you from the bottom of our hearts. You have even made our non-jewel-loving-daughter wear your wonderfully made in heaven cube with the gold of her beloved grandparents` wedding rings in the shape of their love in the heart. We allow you to show our daughter's fantastic necklace if anyone else fancies this idea. Our daughter loves it. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 avril 2020

Réponse de Heindorf Jewellery

Thank you so much for you your feedback, Joan. I'm really glad to hear that.
Best regards,

Super flot arrangement

Super flot arrangement, super flot design

Kære Tove,
Tusind tak for din tilbagemelding. Det er vi rigtig glade for at høre.

Altid super service

Altid super service, tid til smil og small talk.

Fantatisk unika produkter der skaber dialog

Kære Marc,
Tusind tak for din tilbagemelding. Det er også altid en fornøjelse at se jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kone og jeg blev gift uden ringe

Min kone og jeg blev gift uden ringe, fordi vi ikke kunne stille os tilfreds med de "normale" ringe, som kan købes alle steder. Heldigvis fandt vi Mads Heindorf og fik to unikke Skovkrats ringe og de er de smukkeste ringe, vi kunne ikke være mere tilfredse med vores køb. Og så er Mads og hans medarbejdere også helt fantastiske og kredser for deres kunder 100%. Vi kan kun anbefale at få lavet sine smykker her, det vil I aldrig fortryde.

Kære Anna,
Tusind tak for din tilbagemelding. Det er virkelig dejligt at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre håndlavede smykker og fantastisk…

Lækre håndlavede smykker og fantastisk imødekommende personale

Kære Ole,
Tusind tak for din tilbagemelding. Det er vi rigtig glade for at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Danmarks bedste og mest spændende

En fantastisk guldsmed og ligeså fantastiske smykker. Specielle smykker, som ikke findes andre steder. Jeg har fået en utrolig venlig og behagelig vejledning, ikke noget købe-pres, men reel og ærlig svar på alt. Nok ikke bare København bedste, men for mig Danmarks bedste. De roser og opmærksomheder mine smykker derfra har fået er bare enestående.

Kære Ritha,
Tusind tak for din tilbagemelding. Det er virkelig dejligt at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har her med en af de dygtigste…

Vi har her med en af de dygtigste guldsmede at gøre. Mand giver altid en betjening som gør at man føler dig som den eneste ene (Kunde)
han er altid klar med svar og hjælp hvis man har spørgsmål

Kære Martin,
Tusind tak for dine søde ord. Jeg glæder mig til at se jer igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolutely the best and most talented…

Absolutely the best and most talented Jewellery Goldsmith,creator and designer and artist in Copenhagen.
He has created a fantastic Universe which flows into his creation of Jewellery.
Mads Heindorf you are so talented and I will recommend you with 5 Stars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️~

26 mars 2019

Dear WONDERWOMAN

Thank you so much for your kind words! I’m glad you liked my shop and my universe, please come by soon again 😊⭐️

Noté 5 sur 5 étoiles

Kreativ, imødekommende og bare helt igennem fantastisk

Jeg har fået lavet et smykke hos Mads. Dejlig, lyttende og kreativt menneske, som straks havde ideer, der passede lige til mig. En fin proces, hvor jeg bl.a. var inde og se ”prototype” og efterfølgende prøve ringen, inden den blev lavet helt færdig. Det smukkeste resultat, som har boet på min finger lige siden :)
Fantastisk smukke smykker og venligt personale. Der kommer jeg helt sikkert igen.

11 mars 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venligt og engageret personale

Meget venligt og engageret personale. Man befinder sig godt tilpas, når man er trådt ind i lokalet, som bugner af originale og velassorteret smykkesortiment.
Betjeningen er klar med råd og alternative fremvisninger.
En skøn lille smykke"hule", med et udbud for enhver smag.
Foruden den vare jeg kom for at købe, fik jeg bestilt en broche, som ikke i forvejen var i sortimentet.
Bestemt endnu et besøg værd; når det specielle smykke skal afhentes.

8 juin 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus