Anmeldelse af mit sjælssmykke: Jeg har nu modtaget mit sjælssmykke, som er skabt af Adam Mads Heindorf gennem en dyb meditativ og skabende proces. Det er utrolig smukt og flot stykke hånd... Voir plus
Lisez les avis des autres
In my father’s memory, I wanted his signet ring altered: the signet to be cut out, a gemstone put in its place, and the signet moved to the inside towards my finger. The feedback I got elsewhere ab... Voir plus
L'entreprise a répondu
The most energetic and idea-rich guy we have ever met. Mads: we will come again and we love you from the bottom of our hearts. You have even made our non-jewel-loving-daughter wear your wonderfully ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mads Heindorf smeltede vore gamle hvidgulds ringe om til nye og med sin store kreativitet og kunstneriske sans skabte han et lille kunstværk, som vi nu bærer i mange år. Mads Heindorf er usædvanlig im... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Mads Heindorf er mester i at lave personlige smykker. Med inspiration fra et mystisk og unikt univers bliver hans kreationer fyldt med symbolik. Det er smykker, der egner sig til at blive fortolket som et digt og beundret som et kunstværk, og ikke to personer læser symbolerne ens.
Coordonnées de contact
Gothersgade 105, 1123, København K, Danemark
- 20202191
- info@heindorf.dk
- madsheindorf.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
At handle med Mads har helt igennem…
At handle med Mads har helt igennem været en fantastisk oplevelse. Ud over at købe de smukkeste ringe, har jeg oplevet en meget hyggelig og professionel betjening. Mads` kollektioner taler for sig selv.

Réponse de Heindorf Jewellery
En fantastisk oplevelse at være lærling…
En fantastisk oplevelse at være lærling for en dag.
Jeg kommer igen.
❤️❤️❤️

Réponse de Heindorf Jewellery
Uanset om jeg har skullet købe eller…
Uanset om jeg har skullet købe eller have lavet ændringer, så har jeg endnu ikke oplevet andet end meget fin service fra Mads og hans personale. Synes virkelig, at der bliver “stået på hovedet” for mig😊Kan varmt anbefale Mads.

Réponse de Heindorf Jewellery
Adam har lavet et smukt smykke til mig
Adam har lavet et smukt smykke til mig, lige som jeg gerne vil have det. Smykket favner gammelt guld med rødder i fortid og med smykket ud i nutiden og fremtiden med de symboler og betydning som gør at jeg bærer smykket med glæde.
Adam er en rigtig dygtig håndværker, og i tillæg empatisk og med indlevelse, thumbs up herfra

Beautiful jewellery art
It has been a wonderful and fantastic journey from beginning to end. Mads has created just what we wanted and we are very happy with our rings. He knew exactly how to make our wishes come true.

Ringsæt til forlovelse/ vielse
Mads hjalp mig med at designe et ringsæt til forlovelse og vielse.
jeg havde begrænset økonomi, men med mads hjælp lavede vi i fælleskab et design, som var helt perfekt indenfor rammerne og på rekord tid!
Mads var ekstremt behjælpelig og gjorde det til en lej at designe ringen!
Min hustru og jeg kigger hver dag på vores ringe og de er helt perfekte!
TAK!!

Réponse de Heindorf Jewellery
Mads lavede vores vielsesringe tilbage…
Mads lavede vores vielsesringe tilbage i 2008 - og som mand har den været mit eneste smykke, udover vintage ure. I år var jeg så uheldig at miste min ring. Mads lavede en ny, og nu er jeg “fint påklædt” igen - er stadig vild med designet af Nexus ringen.

Smukt smykkedesign, god service
Smukt smykkedesign, rigtig god service og altid smilende og hjælpsom personale. Jeg er kommet der flere gange!

Bedste oplevelse ever
Bedste oplevelse ever. ♥️
Fantastisk rejse i smykkeland.

Réponse de Heindorf Jewellery
Always a great pleasure to do business…
Always a great pleasure to do business with Mads Heindorf Jewellery. Professionel & kind - and understand me as the type of customer I am.

Réponse de Heindorf Jewellery
Sjælen afspejles i mine smykker takket været Mads!
Det er altid en fornøjelse at komme ind i butikken til Mads. Jeg bliver altid varmt modtaget og føler mig set, når jeg kommer med nogle ønsker for mit smykke som er lidt ud over det normale. Mads har helt klart evnen til at se sjælen så det afspejles i mine smykker.

Réponse de Heindorf Jewellery
The magic of fine jewellery art
As always the most extraordinary service and finest artwork. Heindorf is a magician in his field. And still exploring the art. Heindorf has my deepest respect.

Réponse de Heindorf Jewellery
Smukt håndværk og super god service
Mads og hans medarbejdere laver meget smukke smykker i høj kvalitet. Flotte materialer og flot forarbejdet. Det er en fornøjelse at besøge butikken med det lille værksted, hvor hvert enkelt smykke bliver håndlavet med den største omhu. Og så yder de en fantastisk god service og er meget venlige og imødekommende. Mine aller varmeste anbefalinger.

Den dygtigste smykkekunstner
For 10 år siden stod jeg med en hel del gamle smykker.
Jeg havde hørt om den unge dygtige guldsmed Mads Heindorf og han lavede flere smukke smykker ud af denne bunke arvestykker.
Han fanger hurtigt ens ønsker og smag, og jeg synes disse fine smykker er lavet til mig personligt.
Mads lytter og synes alt er muligt,
Det er en fornøjelse at besøge Mads i den flotte eventyrlige forretning .
Mange hilsner Birgitte

Réponse de Heindorf Jewellery
her får man de mest eventyrlig smykker…
her får man de mest eventyrlig smykker man kan forestille sig. Det er en verden hvor alt kan lade sig gøre og hvor der er fantastisk service

Til Mads fra Inge
Det har været en glæde og fornøjelse at være med på værksted hos Mads Heindorf. En dag med mange indtryk ... læring om smykker og arbejdsproces. At skabe smykker ... hvordan? At modellere .... Jeg kommer gerne igen! Mads Heindorf og medarbejdere er dybt seriøse og imødekommende - og jeg følte mig i den grad velkommen!
Jeg vil også nævne, at Mads Heindorf på et tidspunkt skabte en ring til mig, et stykke unika, som jeg bærer dagligt med glæde!! Den ring har klart gjort mig nysgerrig - og stærkt interesseret i håndværket, tanker, processen omkring smykker. Respekt!!!
Inge Delfs

Smykkemagikeren.
Smykkemagikeren.
Mads Heindorf har en helt enestående evne til at fange magien i ædelmetal og juveler, hans design er personligt estetisk genkendeligt og samtidig evner han at kreere helt fantastisk unikas ud fra den enkeltes ønske og smag.

Réponse de Heindorf Jewellery
Super service og vildt flotte vielsesringe
Fik lavet de smukkeste vielsesringe efter vores ønsker, og super god og personlig betjening/vejledning hele vejen igennem.
Vi er så tilfredse med resultatet og glæder os til at gå med dem

Réponse de Heindorf Jewellery
Mads har lavet os nogle armbånd
Mads har lavet os nogle armbånd, og kan kun give ham mine/vores varmeste anbefaling.Hans forståelse,tålmodig,ro og lydhørhed er fantastisk

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.