Magio Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Simpelthen ringe service, betaler 500 kr om måneden for INGEN TING, og når man så har problemer, så hjælper de ikke og vender ikke tilbage.

L'entreprise a répondu

Jeg har flere gange haft akut behov for teknisk hjælp til mit firmawebsite - og Magio (tidl. WP Troldmanden) leverer bare HVER ENESTE GANG - lynhurtigt - og med en helt fantastisk venlighed, imødekomm... Voir plus

Magio hjalp os med at bygge en ny hjemmeside op for bunden. Vi havde mange krav og specifikationer, som alle blev opfyldt. Det inkluderede blandt andet et nyt visuelt udtryk, mange nye funktionali... Voir plus

Bedste anbefaling herfra. Efter en hacket hjemmeside var min WP helt død - og jag havde desværre ikke en backup. En mail til troldmanden, som så fik koder til WP og efter ganske kort tid var... Voir plus

1. Designer web

Écrit par l'entreprise

Magio er et webbureau, der bygger brugervenlige og værdiskabende hjemmesider, der passer til din virksomhedsidentitet. Derudover skaber vi unikke og moderne grafiske designs både til online og offline brug.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super oplevelse hele vejen igennem

Super oplevelse hele vejen igennem. Fik mit problem løst meget hurtigt og til en knivskarp pris - en skidegod løsning, hvis man gerne vil have wp-support på dansk.

12 décembre 2022
Logo de Magio

Réponse de Magio

Tak for din super, dejlige anmeldelse! Vi håber at kunne hjælpe en anden gang, såfremt det skulle blive nødvendigt.

Team Magio.

Jeg er utrolig glad for vores…

Jeg er utrolig glad for vores samarbejde. Magio er meget dygtige og der er altid god service.

2 janvier 2023
Logo de Magio

Réponse de Magio

Hej Nille,
Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt, at du er tilfreds med det samarbejde vi har. Det er altid hyggeligt at sludre med dig om både forretning og alt andet godt!

WP Troldmanden / indehaver Jesper får de varmeste anbefalinger

WP Troldmanden / indehaver Jesper, har gennem flere år hjulpet med WordPress problemer og udfordringer. For nylig med Google relaterede destinationsproblemer. Han er utrolig professionel, hurtig og effektiv, og har et udpræget flair for service. Rigtig mange it folk/ supportere kan godt virke overlegne og arrogante, men Jesper forstår "almindelige brugeres" problemer og frustrationer, og holder altid en venlig, præcis og korrekt tone. Han har altid løst vores opgaver til fuld tilfredshed, og endda til fornuftige priser. Varmeste anbefalinger

7 octobre 2022

Super dygtig og kompetent

Et problem som jeg tror mange kender til. Vi havde fået hacket vores WP hjemmeside, så Webhotellet havde lukket siden ned, og bedt os om at få den renset og beskyttet, før de kunne åbne den igen. Da vi ville være være sikre på at få det gjort ordentligt, besluttede vi os for at få professionel hjælp til opgaven. Vi fandt WP troldmanden på nettet (også pga super god Trustpilot rating), og det har vi bestemt ikke fortrudt. Han klarede problemet i løbet af en weekend, + lidt yderligere små problemer omkring hjemmesiden, til en meget fornuftig pris, hvor alle kan være med, og vi ved jo alle hvor dyrt sådan noget kan være. Ydeligere er han også meget nede på jorden at kommunikere med, hvilket også er meget rart for os almindelige mennesker med dumme spørgsmål ;-) Vi vil helt sikkert bruge ham igen til IT relaterede opgaver, og kan kun give WP Troldmanden vores bedste anbefaling.

4 mars 2022

Vildt hurtige og hjælpsomme + dygtige

Jeg havde en hastesag som WP Troldmanden hurtigt kunne løse for mig på få minutter og så var min dag redet. Kan helt klart anbefales og er ihvertfald ikke sidste gang jeg benytter dem :-)

26 novembre 2021

WP Troldmanden er ren magi

Vi har som bureau benyttet os af Jesper i flere omgange til at hjælpe vores Wordpress-kunder, og har hver eneste gang været imponeret af både hans dygtighed, hurtighed og ikke mindst pris.
De varmeste anbefalinger til WP Troldmanden fra Lionlab.

17 novembre 2021

Opdatering af buggy tema

Jeg havde et theme med nogle fejl og jeg ikke kunne opdatere uden at det smadrede hele siden. Jesper fiksede og opdaterede siden hurtigt og helt uden problemer 👍

8 septembre 2021

Troldmanden lever virkelig op til sit…

Troldmanden lever virkelig op til sit navn. Der ikke noget han ikke kan finde ud af. Han svarer lynhurtigt på mails og er altid klar til at hjælpe en, så man får præcis som man havde ønsket det :)
Troldmanden er vejen frem, hvis du benytter wordpress.

Mvh
En tidligere og meget tilfreds kunde :)

10 juin 2021

Hurtig og professionel

Jeg har brugt WP Troldmanden mange gange i forbindelse med min WordPress hjemmeside, og har altid været supertilfreds. Jesper er enormt dygtig, og har løst alle mulige (og umulige) problemer for mig - både hurtigt og til en god pris!

Bedste anbefaling herfra!

3 juin 2021

Fremragende hjælp

Jeg blev udsat for japansk SEO spam - Aldrig har jeg oplevet magen til. Pludselig var samtlige sitepages og metabeskrivelser på japansk. Men man må sgu give wp-troldemanden - tag hans navn bogstavligt - for han tryllede det hele på plads!

18 novembre 2020

Jeg blev reddet af Wordpress Troldmanden

Py..ha... Jeg blev reddet af Wordpress Troldmanden i sidste øjeblik!
Jeg kunne ikke få min hjemmeside op og køre og der manglede rigtig meget på den. Den SKULLE være tilgængelig ved en stor europæisk konference næste morgen! Jeg bad Wordpress Troldmanden om hjælp kl. ca.15.00 og samme aften, var hjemmesiden fix og færdig! Jeg var målløs!
Så dejligt at kunne få professionel hjælp her og nu, når der er problemer. 1000 tak!
Jeg kan varmt anbefale wp-troldmanden.dk

11 octobre 2019

Jesper er super professionel wordpress…

Jesper er super professionel wordpress specialist

Jeg har fået lavet opgaver hos Jesper de sidste 10 år. Der er aldrig en opgave Jesper ikke har kunne løse. Jesper er meget professionel og dygtig wordpress specialist. Når Jesper påtager sig en opgave er han super hurtig og han har aldrig skuffet mig. Troldmandens priser er yderst fornuftige i forhold til konkurrenterne. Kan på det varmeste anbefale Troldmanden.dk. 5 stjerner herfra. Detklareudsyn.dk

7 octobre 2019

Jesper er meget professionel og dygtig

Jesper er meget professionel og dygtig. Man føler sig i trygge hænder. God korrespondance. Super godt arbejde og siden, som var hacket / crashet fuldkommen, var oppe og køre inden for meget kort tid.
Kan varmt anbefale WP Troldmanden / Jesper
Kim / elbiler dk