Ik had twee boekjes besteld maar moest vreemd genoeg 4 x 6,95 + 55,98 betalen voor slechts twee boekjes. Ik heb geprobeerd contact te zoeken maar geen gehoor gekregen! Kort samen gevat mooie boekjes... Voir plus
Lisez les avis des autres
Prachtig boek Onze kleinzoon herkende meteen alle personages in het boek. Supermooi gemaakt en ik ga zeker nog eentje bestellen. Ik raad deze echt aan vooral als speciaal cadeau.
Superleuk boek geworden! Je kunt dit goed van te voren inzien en aanpassen per blz zowel tekst als afbeelding. Het bewerken met ai van de plaatjes was soms wel bewerkelijk omdat anderen dingen opeens... Voir plus
Ons kleinkind van 2 jaar herkende meteen zichzelf en de andere personages in het boek. Het zijn mooie, grote afbeeldingen met daarbij een, aan de leeftijd aangepast, mooi verhaal waarin ze zichzelf g... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Librairie pour enfants
- aussi dans
- Librairie
Écrit par l'entreprise
Creëer een uniek gepersonaliseerd kinderboek met AI, speciaal voor elk kind. Laat een op maat gemaakt verhaal en schitterende illustraties tot leven komen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- magischkinderboek.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 61 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Aanrader!
Het is een prachtig boek geworden
Mooie gelijkende tekeningen van de personages. Erg blij mee!
Leuk idee maar uitvoering is minder
Het idee is erg leuk maar de uitvoering laat wel wat te wensen over. Bij het bewerken van simpele details zoals een oogkleur werd de hele figuur en stijl anders. Het is niet mogelijk om eerst een concept te zien, de afbeelding wordt direct aangepast en dat is niet meer terug te draaien. Als het helemaal ‘verknoeid’ is kun je het beste een geheel nieuwe afbeelding doen en dan de originele tekst als beschrijving opgeven, dan krijg je een afbeelding die redelijk lijkt op de originele afbeelding.
Het gedrukte resultaat was best een teleurstelling, op bijna de helft van de pagina’s was de bovenkant van een hoofd afgeknipt. Dit kwam door het drukken, dit doen ze de pagina’s wat krapper te knippen tov de digitale versie om geen witte randen te krijgen, dit wordt echter van te voren nergens aangegeven om rekening te houden dat afbeeldingen de rand niet te laten laten. Na een klacht hierover dat dit niet leuk cadeau geven is krijg je alleen de opmerking: “we hopen dat je toch van je boek kan genieten.” Voor dit bedrag zou ik hier dus niet nogmaals bestellen.
leuke Tool
Zeker leuke Tool. Mooie kwaliteit boek. Maar in verhouding aan de dure kant. En je moet erg goed opletten voor je het daadwerkelijk laat afdrukken. Op zowel spelling als inderdaad op kloppende afbeeldingen. Je kijkt er snel overheen.
En het aanpassen van de afbeeldingen vereist tijd. Blijft computer gestuurd.
In mijn boek helaas 1 foutieve afbeelding waarbij oma in het vliegtuig een hand vast houdt die van niemand anders is op de afbeelding. Vanwege de prijs bestel je hem niet snel nog eens.
Dus echt wel leuk en apart om te hebben. Maar let goed op voor je laat afdrukken!!!!!
de kleinkinderen vinden het boek zo…
de kleinkinderen vinden het boek zo leuk
het gaat over hun zelf bij oma
mijn dochter vind het zo leuk
om savonds voor naar bed gaan voor te lezen
geslaagd!
nu nog voor een andere kleinzoontje besteld.
Zo veel mogelijkheden!
Ontzettend leuk en persoonlijk en magisch!
Je stuurt enkele foto’s en een verhaaltje. Je krijgt digitaal een voorbeeld opgestuurd en deze was bij mij direct al heel erg leuk en pakkend, maar met enkele ‘schoonheidsfoutjes’. Je kunt de originele afbeeldingen/foutjes en tekst zelf nog zo vaak verbeteren en aanpassen als je wilt. Dit vond ik een leuk werkje. Het was even oefenen met ai - je moet even leren hoe je de juiste aanwijzingen geeft, zodat ai ‘doet wat jij wilt en ik ben er best een tijdje mee bezig geweest. Maar daardoor voelt het ook echt als mijn eigen gemaakte, persoonlijke boek. Een aanrader als je bereid bent er zelf energie in te steken en ECHT iets heel persoonlijks wilt.
Leuk om te maken en te geven en voor te…
Leuk om te maken en te geven en voor te lezen.
MAGISCH!!
MAGISCH!!! Het verhaal wordt geschreven, maar je kan zelf dingen aanpassen of veranderen. De tekeningen zijn prachtig! Mooi kleur boek erbij. Hele snelle levering!
Leuk boek helaas in verkeerde volgorde gebonden
Het is een ontzettend leuk boek geworden! Ziet er prachtig uit. Heldere plaatjes, helaas is het boek afgelopen week cadeau gegeven en ontdekten we bij het voorlezen dat de bladzijden niet op juiste volgorde gebonden zijn.
Dat bracht verwarring. Opeens kwam er een stuk van het verhaal op een paar bladzijden later. Ook had het helden capje de ene keer een andere kleur dan de andere. Joep vroeg zich af waarom deze rood of groen was.
Verder heel enthousiast. Kan dit nog veranderd worden?
Ontzettend leuk boek met een mooi…
Ontzettend leuk boek met een mooi opgebouwd verhaal en herkenbare personen, onze dochter is bijna 5 en heb dus ook 5 tot 9 gedaan hierin krijg je meer een verhaal dan van 0 tot 4. Een leuk vaderdag kind cadeau voor dit jaar en zeker de moeite waard.
Mooi boek
Echt een heel leuk boek geworden. Weet alleen niet of het stevig is maar het is verder prachtig
Echt een top website
Echt een top website, een super leuk boek besteld voor vaderdag, snelle levering en zo leuk gemaakt! Echt heel tevreden
Super leuk boek
Super leuk boek. Goede kwaliteit. Ze geven wat ze zeggen. Ook goed opletten of alles klopt (dit geven ze wel ook aan) want door AI kloppen sommige foto's niet uit zichzelf (stonden 3 jongens ipv 2 op 1 foto). Gelukkig had ik dit gezien. Helaas niet opgemerkt tot thuis dat de titel van het boek door een jongetjes hoofd heen loopt maar dit is mijn schuld. Ze geven aan op te letten.
Ik had twee boeken besteld 😃 onze…
Ik had twee boeken besteld 😃 onze kleinkinderen vinden het geweldig.Onze jongste van twee had een boek met de dapperen dinosaurus,hij zat met open mond te luisteren en bekeek alle plaatjes heel goed 😃 De oudste van vier een boek van de regenboogeenhoorn zo geweldig ze zei het meisje lijkt op mij haha ook een super leuk boek.Nu elke wordt er elke avond voorgelezen uit hun eigen boek…
Top!
Mooi hoor! Goede kwaliteit en mooie kleuren. Het bijpassende kleurboek is ook erg leuk!
Leuk maar duur
Heel erg mooi maar je moet t echt goed nakijken zowel de tekst als de afbeeldingen. Ik was er uiteindelijk veel tijd aan kwijt en vond t errrg duur voor een hardcopy
Echt een super mooi en goed boek mogen…
Echt een super mooi en goed boek mogen ontvangen! Bedankt ons kind is er heel erg blij mee
Beetje duurder dan adverteren
Het is beetje raar dat ze zeggen dat boek 27 euro kost. Je betaald eerst 6.90 voor proefboek en indien je hard boek wil betaal je dus 27 euro en verzendkosten. Boek komt dus op ongeveer 40 euro... Het boek is leuk naar kostbaarder dan ze adverteren.
Toen boek klaar was bleek er op 1 pagina de kleren te zijn verwisseld van de kinderen.. Heel jammer zeggen ze.. Had ik beter op moeten letten... Tja je kijkt er gauw overheen.. Dus goed controleren indien je besteld... Ik had gehoopt dat ze een nieuw boek zouden sturen met de goede kleren per kind maar dat zat er niet in.
Betwijfel of ik nog boek ga maken voor mijn andere 3 kleinkinderen.
Een mooi boek voor mn kleindochter…
Een mooi boek voor mn kleindochter gemaakt.
Prachtige kleuren en grot formaat met harde kaft.
Een mooi persoonlijk document voor nu oom voor te lezen en voor later om te bewaren
Absoluut ontevreden
Ik wilde een mail verzenden naar hen maar zelfs dit is niet mogelijk: 'Session data not found or DB connection unavailable to create ticket'
Beste,
Ik begrijp de positieve ervaringen echt niet. Ik heb een boek laten maken.
Dat de afbeeldingen niet kloppen is één zaak. Bewerken van afbeeldingen lukt niet goed.
Wil ik dat er maar twee voeten staan ipv drie? Dat bewerkt hij.
Vraag ik twee wijzigingen in één keer, dan krijg ik stompe voetjes of heeft mijn baby ineens een beperking.
Ook het verhaal trekt op niets. Ik ben nog steeds geen schrijfster dus een volledig eigen verhaal verzinnen is niet aan mij besteed.
Een nieuwe afbeelding vragen, zorgt voor nog ergere beelden die ik nadien niet meer kan aanpassen naar de originele.
Graag zie ik een reactie van de mogelijkheden tegemoet.
Ik zou graag een volledig nieuwe poging zien via AI om het boek toch iets beter te voorzien. Uiteraard is het geen probleem dat ik ENKELE aanpassingen zelf zou doen.
Maar grammaticaal, inhoudelijk, opeenvolgend, klopte mijn verhaal langs geen kanten.
Alvast bedankt
Met vriendelijke groeten