Magisch Kinderboek Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik had twee boekjes besteld maar moest vreemd genoeg 4 x 6,95 + 55,98 betalen voor slechts twee boekjes. Ik heb geprobeerd contact te zoeken maar geen gehoor gekregen! Kort samen gevat mooie boekjes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig boek Onze kleinzoon herkende meteen alle personages in het boek. Supermooi gemaakt en ik ga zeker nog eentje bestellen. Ik raad deze echt aan vooral als speciaal cadeau.

Noté 5 sur 5 étoiles

Superleuk boek geworden! Je kunt dit goed van te voren inzien en aanpassen per blz zowel tekst als afbeelding. Het bewerken met ai van de plaatjes was soms wel bewerkelijk omdat anderen dingen opeens... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ons kleinkind van 2 jaar herkende meteen zichzelf en de andere personages in het boek. Het zijn mooie, grote afbeeldingen met daarbij een, aan de leeftijd aangepast, mooi verhaal waarin ze zichzelf g... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie pour enfants
  2. aussi dans
  3. Librairie

Écrit par l'entreprise

Creëer een uniek gepersonaliseerd kinderboek met AI, speciaal voor elk kind. Laat een op maat gemaakt verhaal en schitterende illustraties tot leven komen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 61 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

197 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zag het op sociale media en dacht ik…

Ik zag het op sociale media en dacht ik probeer het : fijn dat je van tevoren een digitale versie kan kopen en inzien dat is wel het enig nadeel dat je die eerst moet kopen en dan weer het echte boek . Dat zou anders moeten kunnen ! Het boek kwam vrij snel binnen , keurig verpakt en wat een leuk boek met mooie kleuren waar mijn kleinzoon en ik nog lang plezier van kunnen hebben

23 mai 2026

Schitterende tool

Ik kwam de advertentie tegen op facebook en besloot even te kijken wat mogelijk was. Afgelopen jaar is mijn echtgenote op 59 jarige leeftijd overleden. Om haar in de herinnering te houden bij onze 5 jinge kleinkinderen besloot ik 5 boeken te maken, aangepast aan hun interesse en op basis van een waarde of karaktertrek die hen kenmerkt. Het duurt inderdaad wel even om het ganse proces te doorlopen, maar het eerste resultaat heeft me danig emotioneel geraakt. Het verhaal was zeer goed. De tekeningen op basis van de foto van mijn echtgenote zo gelijkend dat ik bij de opmaak in tranen ben uitgebarsten. De 5 geprinte exemplaren zijn prachtige juweeltjes geworden die mijn kleinkinderen en kinderen zelf enorm waarderen. Ik kan dus enkel 5 sterren geven omdat 6 onmogelijk is. Ook de bestellling en nabestelling liepen uiterst vlot.

17 février 2026

Leuke boeken

Ontzettend leuk om te doen. De boeken worden snel gemaakt en verzonden. Mijn kleindochter vindt het fantastisch, evenals mijn dochter.

15 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit was een hele bijzondere ervaring

Dit was een hele bijzondere ervaring; mijn kleinzoon kreeg een boek over hemzelf! Leuke plaatjes, goed verhaal! Hij was er blij mee en zijn broers willen nu ook zo'n boek! Dus ik ga nog even door met dit mooie idee!

11 mai 2026

Prachtig boek

Het duurde even voordat het boek kwam maar dan heb je ook wat.
In een woord prachtig
Je ziet echt dat wij het zijn
Mooie kleuren , prachtig verhaal, stevige glanzende kaft
Ben er helemaal weg van.

1 mai 2026

Verkeerde weergave ogen…

2 boeken laten maken dus eerst 6,95 voor de online versie en dan nog 27 euro per boek betaald. Kinderen hebben op iedere pagina andere kleur ogen. Na contact met de klantenservice ben ik blij verrast. Zij hebben mij goed en snel geholpen en het probleem opgelost.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk

Ik dacht een leuk kinderboek te laten maken zoals vroeger ook kon. Maar dit is zo slecht met ai gemaakt. De fotos lopen volledig mis, de tekst slaat nergens op.. eer het boek af is ben je ruim een uur bezig met alles aanpassen en het verhaal zelf over schrijven. Dieren die ineens compleet van kleur en uiterlijk veranderen...

Dit had ik gratis met ai kunnen maken en dan had het nog makkelijker geweest. Belachelijk dat er geen geld retour kan terwijl ik hier helemaal niks mee kan.

Logo de Magisch Kinderboek

Réponse de Magisch Kinderboek

Beste Kim,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring met ons boek.

We vinden het erg jammer om te horen dat het boek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u tegen deze problemen met de afbeeldingen en de tekst bent aangelopen. We nemen uw feedback uiterst serieus en zullen deze meenemen in onze toekomstige ontwikkelingen om onze producten te verbeteren.

Magisch Kinderboek

Echt zo leuk!

Echt zo leuk!! Met 1 week binnen. Fijn dat je het eerst de E book versie krijgt. Er stond 1 foutje in. Deze kon ik zelf corrigeren. En toen het fysieke boek besteld. Dus totaal betaal je €35. Ik ga hem zaterdag cadeau geven aan mijn nichtje van 8 jaar. Ben zo benieuwd.

Noté 1 sur 5 étoiles

Je denkt en boek te krijgen thuis…

Je denkt en boek te krijgen thuis gestuurd maar nee digitaal en kun je bog eens 28 euro betalen voor een ECHT boek, oplichters

24 avril 2026
Logo de Magisch Kinderboek

Réponse de Magisch Kinderboek

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan over uw bestelling.

Wij bieden allereerst een e-book aan zodat u het boek geheel naar eigen smaak kunt bewerken en aanpassen. Op deze manier weet u vooraf precies hoe het boek eruit komt te zien voordat u besluit een gedrukt exemplaar te bestellen. We proberen dit zo uitgebreid en duidelijk mogelijk te communiceren op onze website.

Onze excuses voor het misverstand en de eventuele verwarring die hierdoor is ontstaan.

Magisch Kinderboek

Helemaal TOP.

Helemaal TOP.
Dit is mijn tweede boek en ik vind ze GEWELDIG. Echt ZO ontzettend mooi gemaakt. Het verhaal en de plaatjes zijn werkelijk fantastisch.
Ik heb de boeken laten maken voor mijn twee kleinkindjes en ze waren er zo blij mee.

21 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een leuk boek is het geworden!

Wat een leuk boek is het geworden! Aan de hand van de aangeleverde bijzonderheden is er een leuk verhaaltje geschreven. De meegestuurde fotos zijn omgezet in getekende figuren. De kwaliteit is mooi en er zit een harde kaft omheen. Echt een leuk kadootje voor onze 2-jarige kleindochter! Een absolute aanrader!

6 avril 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus