wow - virkelig en anbefaling til alle brude!
Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med Rand til min søsters bryllup! Fra start til slut var hun utrolig professionel, rolig og virkelig dygtig til sit arbejde. Hun forstod præcis det look min søster ønskede – elegant, naturligt og samtidig glam – og resultatet var helt perfekt.
Makeuppen holdt hele dagen og natten, selv gennem tårer, kram og masser af dans. Min søster følte sig så smuk og selvsikker på sin store dag, og det betød virkelig meget for os alle. Rand var også utrolig behagelig at have omkring sig på en ellers travl morgen; hun skabte en rolig og hyggelig stemning, som gjorde hele oplevelsen endnu bedre.
Flere gæster spurgte endda, hvem der havde lavet makeuppen, fordi den så så smuk og professionel ud. Det siger virkelig noget om hendes talent.
Jeg kan kun give Rand mine varmeste anbefalinger til alle, der ønsker en makeupartist, der både er dygtig, passioneret og virkelig går op i at få bruden til at føle sig helt speciel på sin store dag.
Tusind tak, Rand, for at være med til at gøre min søsters bryllupsdag endnu mere uforglemmelig! ✨