Super gode priser og hurtig levering. De løber dog hurtigt tør for produkter og de står længe som udsolgt, inden de kommer på lager igen, hvilket er ret træls. Kom endelig med endnu større udvalg af k... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig godt koncept! Elsker at de har billige hudpleje, makeup og hårpleje. Meget hurtigt levering fik allerede pakken dagen efter, har købt fra dem et par gange efterhånden og alt har været perfek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er virkelig tilfreds med mit køb hos Makeup Lagersalg. Priserne er meget fordelagtige, og jeg fandt nemt det produkt, jeg ledte efter. Min ordre blev sendt hurtigt, og jeg modtog den uden probl... Voir plus
Fine varer- som forventet Leveringen fra Burd derimod er skuffende. Ville komme en aften og jeg kunne følge chaufføren via link. Pludselig fik jeg besked om at pakken ikke blev leveret, selvom jeg h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Makeup Lagersalg er en dansk virksomhed specialiseret i salg af makeup og skønhedsprodukter til nedsatte priser. Vi fungerer som en outlet, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer inden for kosmetik og hudpleje til fordelagtige priser. Vores mission er at gøre kvalitetsmakeup og skønhedsprodukter tilgængelige for alle ved at tilbyde dem til overkommelige priser. Vi stræber efter at give vores kunder en god oplevelse ved hver handel, både gennem attraktive priser og god kundeservice.
Coordonnées de contact
Sankt Clemens Stræde 20, 8000, Aarhus, Danemark
- info@makeuplagersalg.dk
- makeuplagersalg.dk
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Rigtig godt udvalg og altid billigere…
Rigtig godt udvalg og altid billigere end andre websites. Hurtig levering.
Fine produkter, men mangelfuld returbehandling
Jeg købte en mascara til lagersalg, men opdagede efterfølgende, at farven var forkert. Returneringen gik umiddelbart fint, men jeg har nu ventet over en uge på at få pengene tilbage, trods bekræftelse fra dem. Produkterne er gode, men håndteringen af returprocessen er skuffende.
Super god oplevelse og bestemt ikke…
Super god oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Bedste Makeup køb
I er så billige så alle kan deltage, i jeres skønne produkter fra A-Z
Fine varer- som forventet
Fine varer- som forventet
Leveringen fra Burd derimod er skuffende. Ville komme en aften og jeg kunne følge chaufføren via link. Pludselig fik jeg besked om at pakken ikke blev leveret, selvom jeg havde set at han kun var få km væk tidligere. Fik den aftenen efter. Det samme skete sidste gang 👎
Billigt og hurtig forsendelse
Billigt og hurtig forsendelse. Handler der gerne igen.
Dejligt hjemmeside, billige priser, mange varer, hurtig levering og ovenikøbet god kundeservice!😳
Tusind tak til Line for at hjælpe mig med mine spørgsmål😎
Super gode produkter og hurtig levering
Hurtig ekspedition fra bestilling til…
Hurtig ekspedition fra bestilling til levering
Virkelig dejligt
Quick delivery and unbeatable prices
Quick delivery and unbeatable prices
Super fast delivery!😍
I just want to say I wish every webshop would be this fast with delivery as Makeup Lagersalg 😍 I ordered my skincare products yesterday and the package has arrived already today!! I am amazed really, thank you!! Will shop again!! 🥰
Hurtig levering og fint produkt
Meget hurtig levering og varen var som forventet. God oplevelse!
Leveringen er meget hurtig.
Dårlig service
pakke ikke kommet
pakke ikke kommet
har før købt hos dem, hvor jeg fik min pakke lynhurtigt.
købte så fra dem igen i start maj, troede godt jeg kunne nå at hente min pakke inden jeg tog afsted på ferie. kunne jeg ikke.
skrev så til dem med det sammen da jeg kom hjem fra ferie, fik først svar 20 dage efter!!
hvor at de skrev at de ville sende den tilbage, men jeg skulle betale for fragt igen.
intet svar siden og har stadig ikke min pakke over et måned efter.
skuffende kundeservice.
Lækre luksus produkter til skarpe…
Lækre luksus produkter til skarpe priser.
Meget hurtig levering. Fra jeg bestilte til jeg modtog mine produkter gik der 1 dag.
Alt er fantastisk.
10 stjerner herfra.
Skuffende oplevelse og misvisende markedsføring
Jeg har handlet for ca. 2000 kr. hos Makeup lagersalg blandt andet fordi de lovede en gratis gave til en værdi af 499 kr. ved køb over et vist beløb. Da jeg modtog min pakke, var der ingen gave inkluderet, og jeg kontaktede derfor deres kundeservice for at finde ud af, hvad der var sket.
Kundeservicemedarbejderen oplyste mig, at jeg ikke ville få nogen gave, fordi det ifølge hende ikke ville kunne "betale sig" for virksomheden at give en gave, når kunder køber for så meget. Det virker både uprofessionelt og som falsk markedsføring især når man reklamerer tydeligt med en gave som en del af salgsargumentet.
Jeg er meget skuffet over oplevelsen og føler mig snydt. Jeg vil aldrig anbefale Makeup lagersalg til andre, og jeg handler der ikke igen.

Réponse : Makeup Lagersalg
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.