Virkelig godt koncept! Elsker at de har billige hudpleje, makeup og hårpleje. Meget hurtigt levering fik allerede pakken dagen efter, har købt fra dem et par gange efterhånden og alt har været perfek... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb hos Makeup Lagersalg. Priserne er meget fordelagtige, og jeg fandt nemt det produkt, jeg ledte efter. Min ordre blev sendt hurtigt, og jeg modtog den uden probl... Voir plus

Fine varer- som forventet Leveringen fra Burd derimod er skuffende. Ville komme en aften og jeg kunne følge chaufføren via link. Pludselig fik jeg besked om at pakken ikke blev leveret, selvom jeg h... Voir plus

1. Magasin de produits de beauté
  2. Magasin de cosmétiques
  3. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Makeup Lagersalg er en dansk virksomhed specialiseret i salg af makeup og skønhedsprodukter til nedsatte priser. Vi fungerer som en outlet, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer inden for kosmetik og hudpleje til fordelagtige priser. Vores mission er at gøre kvalitetsmakeup og skønhedsprodukter tilgængelige for alle ved at tilbyde dem til overkommelige priser. Vi stræber efter at give vores kunder en god oplevelse ved hver handel, både gennem attraktive priser og god kundeservice.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Lækkert produkt til næsten halv…

Lækkert produkt til næsten halv pris,jeg er fan! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer!

10 juin 2025

Hej Anne Mette,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er fan! Vi glæder os allerede til at pakke din næste ordre 🫶

De bedste hilsner,

Jeg er virkelig imponeret

Jeg er virkelig imponeret.

Jeg søgte efter en Sisley highlighter. I ved den absurd dyre af slagsen, bare for at se om man kunne købe den et sted, som måske havde udsalg. Jeg fandt den her på makeup lagersalg, og endda en fra Lancome, som er udsolgt andre steder.

Nå men, jeg kommer dem i kurven, vælger leveringsted, og betaler. Regner med der lige ville gå et par dage, nu det var fredag. Men nej.

Efter en time fik jeg besked om, at tingene var pakket. Om eftermiddagen blev pakken hentet af GLS, og allerede lørdag eftermiddag lå min pakke klar til afhentning.

Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg vil købe high-end makeup herfra.

30 mai 2025

Hej Linda,
Wow – tak for den fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os, at du både har fundet lige det, du ledte efter, og at leveringen overraskede positivt. Vi glæder os til at sende mere makeup din vej næste gang ✨

De bedste hilsner,
Kamma, Makeup Lagersalg

Var kommet til at ligge min ordre 2…

Var kommet til at ligge min ordre 2 gange, så jeg ringede ind til dere kundeservice, og de hjalp mig hurtigt, virkelig god oplevelse, fik allerede pakken dagen efter - klar anbefaling

28 mai 2025

Hej Mathias,
Tak for din flotte anmeldelse – og hvor er det godt at høre, at vores kundeservice fik løst problemet hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din anbefaling! 🙌

Med venlig hilsen,
Kamma, Makeup Lagersalg

Billige priser og hurtig levering

Var i starten skeptisk over de ekstremt billige priser, men det viste sig, at der var intet at være bekymret over. Dejlige billige priser og hurtig levering. Produktet lever op til forventningerne.

20 mai 2025

Hej Kaya,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi ved godt, at lave priser nogle gange kan vække tvivl – så det gør os ekstra glade, at du blev positivt overrasket og at både pris og levering levede op til forventningerne 🌟

Med venlig hilsen,

Loved it

Loved it. On time delivery, authentic product.

20 mai 2025

Hi Meherani,
Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you loved it and that everything arrived on time. We hope to see you again soon 💄✨

Kind regards
Kamma, Makeuplagersalg.dk

Super shop

Gode priser, hurtig levering og super service! ..2 af mine bestilte produkter var udsolgt efter bestillingen var kørt igennem, fik derfor tilsendt 2 nye, endda dyrer produkter som erstatning ..Glæder mig til at prøve dem! Tak 🙏🏻

9 mai 2025

Kan klart anbefales!

Har kun prøvet online salg og lavet nogle gode køb! Der er virkelig mange penge at spare, god service og hurtig levering. Så det er med at være hurtig hvis det er et produkt du kender i forvejen, så er det bare med at slå til 👍🏼
Sidste stjerne er nok fordi det er ikke lige her man skal kaste sig ud i at prøve noget nyt, altså en ny farve læbestift eller lign. Fordi der er alt for lidt info omkring produktet samt der godt kunne være flere billeder af produkterne.

31 mars 2025

Handler der ofte!

Super gode priser og hurtig levering. De løber dog hurtigt tør for produkter og de står længe som udsolgt, inden de kommer på lager igen, hvilket er ret træls. Kom endelig med endnu større udvalg af koreanske produkter, maybeline og revolution makeup!

1 avril 2025